FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 wrz 2013 16:16
Rafał zmień paliwo
23 wrz 2013 18:11
Rafał Cupał napisał(a):
Grzegorz Wolanin napisał(a):
Kiedy będzie można pobrać tor Yeongam?

Już można.

Dziękuję.
23 wrz 2013 19:16
zarąbista administracja
23 wrz 2013 19:20
Fajnie, że news DTM już jest
23 wrz 2013 19:28
Dawid Bęgier napisał(a):
Fajnie, że news DTM już jest

ZAROBIONA JEST ADMINISTRACJA DTM, przez 8 dni nikt nie mogl napisac chociaz trzech zdan ;)
23 wrz 2013 19:36
Jeśli chcesz to napisz tego newsa, a nie mów mi żebym znajdował czas. Nie wiem jak Ty, ale ja mam naukę i chce się uczyć, tutaj działam charytatywnie na rzecz wspólnej zabawy. I nie porzucę życia prywatnego, nauki, czy spotkania z rodziną na rzecz newsa z DTM. Do wakacji miałem więcej czasu, więcej luzu - news był następnego dnia, bo nie miałem co robić. Od tego czasu minęło kilka miesięcy, a ja mam czasu coraz mniej.
Dlatego w dupie mam Twoje poganianie. Dziękuje za wysłuchanie, wracam do nauki, a później chwili przyjemności która też mi się należy i po to tu głównie jestem - wyścig.

Proszę, na jednym forum już to pisałem, i to kieruję do każdego z osobna.
Zmodyfikowane 23 wrz 2013 19:40 przez Rafał Szostak.
23 wrz 2013 19:38
nikt Cię nie zmusza być szefem był też Boro chętny xD
23 wrz 2013 20:54
Niestety musicie poczekać aż szef serii DTM znajdzie wolną chwilę aby napisać newsa z wyścigu....
Zmodyfikowane 23 wrz 2013 21:04 przez Krzysztof Pieczykolan.
23 wrz 2013 21:35
Rafał Szostak napisał(a):
Jeśli chcesz to napisz tego newsa, a nie mów mi żebym znajdował czas. Nie wiem jak Ty, ale ja mam naukę i chce się uczyć, tutaj działam charytatywnie na rzecz wspólnej zabawy. I nie porzucę życia prywatnego, nauki, czy spotkania z rodziną na rzecz newsa z DTM. Do wakacji miałem więcej czasu, więcej luzu - news był następnego dnia, bo nie miałem co robić. Od tego czasu minęło kilka miesięcy, a ja mam czasu coraz mniej.
Dlatego w dupie mam Twoje poganianie. Dziękuje za wysłuchanie, wracam do nauki, a później chwili przyjemności która też mi się należy i po to tu głównie jestem - wyścig.

Są trzy osoby w administracji i żadna nie mogła napisać przez 8 dni newsa? Chociaż krótkiego?
23 wrz 2013 22:01
Dawid Czepiela napisał(a):
Rafał Szostak napisał(a):

Są trzy osoby w administracji i żadna nie mogła napisać przez 8 dni newsa? Chociaż krótkiego?

Ja tu tylko robię zdjęcia.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
22 °C
Tor:
32 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
23 °C
PIĄ
Zachmurzenie
21 °C
SOB
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 436 253

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.