FORUM
FORUM OGÓLNE
2 lis 2013 19:25
ARSENAL <3
2 lis 2013 19:29
20 zawodników na kwalach GP2
2 lis 2013 20:33
Ten Singapur to żenada. Może na singla, dobra. Ale to gówno nie nadaje się na 20 bolidów GP2.
2 lis 2013 20:43
Czeba umieć walczyć.
Bycie szybkim to jedno, ale przede wszystkim trzeba sie umieć ścigać.
Bycie szybkim to jedno, ale przede wszystkim trzeba sie umieć ścigać.
2 lis 2013 20:48
Nie jestem szybki i chce się kulturalnie pościgać. Funy to jedno, ja byłem ograniczony przez fpsy, a inni dokładali się do tego swoim blokowaniem.
Ale jak tor wybierają goście z procesorami NASA czy inne Watykany, Opus Dei - to cóż. Nie pozostaje mi nic innego niż jazda w minutowym odstępie od stawki.
Ale jak tor wybierają goście z procesorami NASA czy inne Watykany, Opus Dei - to cóż. Nie pozostaje mi nic innego niż jazda w minutowym odstępie od stawki.
2 lis 2013 20:49
a ten ten plik co Rafalski podrzucił ?
2 lis 2013 20:50
I tylko o wersje chodzi. Sam układ toru jest jednym z moim ulubionych. Pozbyłem się wszystkiego co jest zbędne z modeli toru, jeżdżę na najgorszych detalach jakie się da lub jeszcze gorszych i używałem kamery "bez bolidu", żeby poprawić fpsy, ale jak tor z dupy to i to w moim przypadku nie pomaga. Może chociaż Czarek sobie z tym poradzi, bo jego wyników szkoda by było.
Dodane 2 listopada 2013 21:52:
Rafalski podrzucił okrojony .scn ze zbędnych modeli, a ja okroiłem go jeszcze bardziej. Nie mam nawet świateł, drzew czy znaków ile metrów do zakrętu itp. Wszystko co ma "Colltarget=false" czy jak to tam, usunąłem.
Dodane 2 listopada 2013 22:04:
Przepraszam wszystkich, których uraziłem na serwie zbyt przesadnie. Jestem sfrustrowany. Sfrustrowany swoim komputerem i torem dla "wybrańców". Nabijam te bezsensowne kółka, kilka symulacji wyścigowych, jeżdżę prawdopodobnie najwięcej kółek w GP2 (no może nowi też sporo trenowali), bo po prostu tych kółek potrzebuję więcej niż inni, żeby nie jeździć na mizernym poziomie. A tu wychodzi, że zakończę sezon przedwcześnie, nie z powodu kolizji na T1, błędów czy nieobecności. Po prostu nie mam procesora, żeby brać udział w simracingu. Muszę sobie znaleźć mniej czasochłonne zajęcie...
Dodane 2 listopada 2013 21:52:
Rafalski podrzucił okrojony .scn ze zbędnych modeli, a ja okroiłem go jeszcze bardziej. Nie mam nawet świateł, drzew czy znaków ile metrów do zakrętu itp. Wszystko co ma "Colltarget=false" czy jak to tam, usunąłem.
Dodane 2 listopada 2013 22:04:
Przepraszam wszystkich, których uraziłem na serwie zbyt przesadnie. Jestem sfrustrowany. Sfrustrowany swoim komputerem i torem dla "wybrańców". Nabijam te bezsensowne kółka, kilka symulacji wyścigowych, jeżdżę prawdopodobnie najwięcej kółek w GP2 (no może nowi też sporo trenowali), bo po prostu tych kółek potrzebuję więcej niż inni, żeby nie jeździć na mizernym poziomie. A tu wychodzi, że zakończę sezon przedwcześnie, nie z powodu kolizji na T1, błędów czy nieobecności. Po prostu nie mam procesora, żeby brać udział w simracingu. Muszę sobie znaleźć mniej czasochłonne zajęcie...
Zmodyfikowane 2 lis 2013 20:53 przez Grzegorz Brojak.
NAJBLIŻSZE SESJE
GP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |
SERWERY

Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Tor:
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony