FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
24 mar 2014 15:21
Dawid Bęgier napisał(a):
http://www.f1-online.pl/aktualnosci/1236 /
jeszcze nie ma newsa z treścią?

Rafał Szostak
20 marca 2014 17:31 | Cytuj post
Przepraszam że nadal nie ma treści, ale w tygodniu nie miałem czasu.

20 marca, dzisiaj jest 24, jest po weekendzie, ale w weekend on tez nie miał czasu!
24 mar 2014 15:29
W weekend odpoczywałem, jeśli wiesz co mam na myśli. Ale widze że Ty jesteś bardzo skory do pracy, wszystkich poganiasz, z miłą chęcią Cię zatrudnie.
24 mar 2014 15:33
Rafał Szostak napisał(a):
W weekend odpoczywałem, jeśli wiesz co mam na myśli. Ale widze że Ty jesteś bardzo skory do pracy, wszystkich poganiasz, z miłą chęcią Cię zatrudnie.

A ile mi zapłacisz skoro chcesz mnie "zatrudnić"?
Dodane 24 marca 2014 16:34:
Myślisz, że Bari czy Klusek mają dużo czasu? Jakoś Bari mógł napisać newsa w godzine/dwie po wyścigu. Ty miałeś ponad tydzień i nie znalazłeś nawet 45 minut na napisanie albo chociaż 20, żeby był krótki, a potem przecież możesz edytować.
Dodane 24 marca 2014 16:41:
BTW. Nie zgadniecie jaki miałem poj*bany sen!
Pieczyk wygrał GP Monaco w F1 o.O
24 mar 2014 15:44
Dawid Czepiela napisał(a):
Myślisz, że Bari czy Klusek mają dużo czasu?

Matura ku*wa, a nie jakieś tam newsy!

Nie ma innych osób w administracji? A nowe sesje to gdzie? Nie miałeś czasu czy te kilkanaście kliknięć i wstukanie kilkudziesięciu liter na klawiaturze są zbyt męczące? Wiem że nie moja seria, nie jeżdżę w niej i nie powinienem się wtrącać, ale zrobienie nowych sesji i listy startowej to kwestia mniej niż 5 minut. Żeby tego nie było w tydzień po wyścigu to już przesada.
24 mar 2014 15:44
Maciej Paruch napisał(a):
Myślisz, że Bari czy Klusek mają dużo czasu?

Matura ku*wa, a nie jakieś tam newsy!

Nie ma innych osób w administracji? A nowe sesje to gdzie? Nie miałeś czasu czy te kilkanaście kliknięć i wstukanie kilkudziesięciu liter na klawiaturze są zbyt męczące? Wiem że nie moja seria, nie jeżdżę w niej i nie powinienem się wtrącać, ale zrobienie nowych sesji i listy startowej to kwestia mniej niż 5 minut. Żeby tego nie było w tydzień po wyścigu to już przesada.

<brawo> <ok>
24 mar 2014 15:57
O tak same spece teraz, ale robić to nie ma komu. News będzie jak napiszę, sesje będą jak zrobię i tyle w tym temacie.
24 mar 2014 16:00

Myślisz, że Bari czy Klusek mają dużo czasu? Jakoś Bari mógł napisać newsa w godzine/dwie po wyścigu. Ty miałeś ponad tydzień i nie znalazłeś nawet 45 minut na napisanie albo chociaż 20, żeby był krótki, a potem przecież możesz edytować.

Hehehehe, kiedyś mi się przyśnij cały wyścig GP Włoch z 2011 (F1 realna). xD
Dodane 24 marca 2014 17:03:
Nasri, możesz zdradzić jak wygrałem ten wyścig ?
Wszyscy się rozwalili ?
Kogoś wyprzedziłem ?
xD

A co do serii GP2 czuję że nadchodzą czarne chmury. (BURZA)
24 mar 2014 16:10
co do serii GP2 czuję że nadchodzą czarne chmury. (BURZA)

Pieczyk. Z tego co dane jest mi tu przeczytać, że Vettel nie miał czasu na napisanie newsa od dłuższego czasu to albo faktycznie zlał obowiązki, albo jest ich [obowiązków] kiepski podział w serii.

Skoro Vettel ma pomocników to w sumie.. oni też są do czegoś zobowiązani jako POMOCNICY i w razie większej potrzeby również mogliby napisać tego newsa. Chociaż jako, że nie jestem w bliskich kręgach z rządzącymi serią to nie wiem jak podzielone są obowiązki :)
Chociaż w zupełności sie zgadzam, że napisane newsa to kwestia 30-40 minut :)
Zmodyfikowane 24 mar 2014 16:11 przez Mateusz Tomaszewski.
24 mar 2014 16:17
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
co do serii GP2 czuję że nadchodzą czarne chmury. (BURZA)

Pieczyk. Z tego co dane jest mi tu przeczytać, że Vettel nie miał czasu na napisanie newsa od dłuższego czasu to albo faktycznie zlał obowiązki, albo jest ich [obowiązków] kiepski podział w serii.

Skoro Vettel ma pomocników to w sumie.. oni też są do czegoś zobowiązani jako POMOCNICY i w razie większej potrzeby również mogliby napisać tego newsa. Chociaż jako, że nie jestem w bliskich kręgach z rządzącymi serią to nie wiem jak podzielone są obowiązki :)
Chociaż w zupełności sie zgadzam, że napisane newsa to kwestia 30-40 minut :)

Każdy ma swoje obowiązki i powinien je wypełniać jak najlepiej.
A co do newsa z wyścigu to nie każdy może to zrobić.
Zmodyfikowane 24 mar 2014 16:19 przez Krzysztof Pieczykolan.
24 mar 2014 16:17
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Hehehehe, kiedyś mi się przyśnij cały wyścig GP Włoch z 2011 (F1 realna). xD
Dodane 24 marca 2014 17:03:
Nasri, możesz zdradzić jak wygrałem ten wyścig ?
Wszyscy się rozwalili ?
Kogoś wyprzedziłem ?
xD

A co do serii GP2 czuję że nadchodzą czarne chmury. (BURZA)

Mohito się zderzył z Jasiną, a Menel z Crafterem XDDDDDDDD
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
12 °C
Tor:
15 °C
WTO
Deszcz
22 °C
ŚRO
Słonecznie
24 °C
CZW
Deszcz
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 178 059

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.