FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
4 maj 2014 14:33
Rafał Szostak napisał(a):
W wielu sportach teraz robią się procesje. F1 na czele, WTCC tak samo dosyć słabo, MotoGP ciekawe na początku i na końcu, FR 3.5 w tym sezonie słaba.

Na szczęście w tą stronę nie idzie Moto3, w top 8 przez cały wyścig była walka i do samego końca nikt tam nie mógł być pewien swojego miejsca. Rins na ostatnim zakręcie zaatakował P1, ale puścił mu przód i na prostej startowej stracił jeszcze P2, przyjeżdżając 0.003 sek. za Vazquezem :P A różnica między P4 i P5 była 0.02 sek.
4 maj 2014 14:51
Co do komentowania to czy Rafał Szostak nie jedzie przypadkiem w wyścigu?
4 maj 2014 14:57
Maciej Paruch napisał(a):
W wielu sportach teraz robią się procesje. F1 na czele, WTCC tak samo dosyć słabo, MotoGP ciekawe na początku i na końcu, FR 3.5 w tym sezonie słaba.

Na szczęście w tą stronę nie idzie Moto3, w top 8 przez cały wyścig była walka i do samego końca nikt tam nie mógł być pewien swojego miejsca. Rins na ostatnim zakręcie zaatakował P1, ale puścił mu przód i na prostej startowej stracił jeszcze P2, przyjeżdżając 0.003 sek. za Vazquezem :P A różnica między P4 i P5 była 0.02 sek.

A to szkoda że nie oglądałem, załapałem się dopiero na finisz Moto2. Ale jak Vazquez wygrał to super! :D

Patryk Łucków napisał(a):

Wole komentować niż jechać, bez różnicy co tam ustalicie, tylko dajcie mi znać wcześniej niż 10-15 minut przed sesją.
4 maj 2014 14:57

Post został usunięty przez autora

4 maj 2014 15:02

A to szkoda że nie oglądałem, załapałem się dopiero na finisz Moto2. Ale jak Vazquez wygrał to super! :D

Patryk Łucków napisał(a):

Wole komentować niż jechać, bez różnicy co tam ustalicie, tylko dajcie mi znać wcześniej niż 10-15 minut przed sesją.

Czytanie ze zrozumieniem, Vazquez był 2.
4 maj 2014 15:08

Nie idzie, bo nie może. Mniejsze moto zawsze pozwalają na mega show, tym bardziej , że masz dużo zespołów w czubie + ambicje gówniarzy.
4 maj 2014 15:24
Dawid Czepiela napisał(a):

Czytanie ze zrozumieniem, Vazquez był 2.

Przepraszam panie idealny, przeoczyłem słowa "P2". Tobie się to nigdy nie zdarzyło pewnie.
4 maj 2014 15:39
No dobra, to sprawdzimy, jak będzie wyglądała relacja prowadzona przez 3 osoby.
4 maj 2014 15:58
Mam nadzieję, że nie skupicie się tylko na czołówce, swoje nazwisko też chcę usłyszeć :P
4 maj 2014 16:01
Jak się rozwalisz o jakąś bandę to nawet może pokażą powtórkę, więc staraj się.
Zmodyfikowane 4 maj 2014 16:02 przez Krzysztof Pieczykolan.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
24 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
PON
Deszcz
17 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 067 708

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.