FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 cze 2014 19:14
Nie ma to jak po 1 okrazeniu jechac 11, tracic do 10 i 9 ponad minute i jeszcze ich wyprzedzic :D

No nic, P3 w generalce nie dla mnie. Graty Radziu, zasluzyles bardziej :)
1 cze 2014 19:22
Kto inny zasłużył na P3, ale nie zdobył tylko dzięki temu, że miałem przez pierwszą połowę sezonu równe tempo ;)
1 cze 2014 19:23
https://www.facebook.com/photo.php?v=805 905112754295&set=vb.457782774233199& amp;type=2&theater
Dodane 1 czerwca 2014 21:23:
Radosław Cupał napisał(a):
Kto inny zasłużył na P3, ale nie zdobył tylko dzięki temu, że miałem przez pierwszą połowę sezonu równe tempo ;)

Kto? o.O
1 cze 2014 19:24
Patryk Łucków napisał(a):
Mateusz Kulesza napisał(a):
Dzięki kur że poczekaliście jak mnie tuż przed startem wy<cenzura>ało... Wystarczyło poczekać 30s jak AleQ napisał, to nie. Dzięki wielkie....

Mateusz wcześniej także wyrzucało kierowców i nie czekaliśmy, więc wyjątków nie ma. Bywa

Za mojej kadencji nie ma resów jak wywali jedną czy dwie osoby, bo równie dobrze następnym razem może kogoś wywalić i można tak robić 10 restartów. Albo kogoś wywali 2 minuty później, po zgaśnięciu czerwonych świateł. To dlaczego wtedy nie zrobimy resa? Wyjątek mógłbym zrobić jak wywali już coś koło połowy stawki.
Zresztą, nie przypominam sobie żeby chociażby w GP2 były z tego powodu resy. W GT też wcześniej nie było, a jak wcześniej nie, to nie będę nikogo faworyzował pod koniec sezonu. Jak już tak jest to niech będzie przez cały sezon.
Tak, jestem egoistą, pewnie się cieszyłem z każdego wywalenia, bo to już jedna pozycja wyżej. Ale nie martw się, ja już na tym stanowisku długo nie zabawię. Być może mój następca będzie miał więcej empatii i wyrozumiałości i będzie mu się chciało robić kilka resów pod rząd. A może nawet jak kogoś wywali pod koniec wyścigu to zrobi resa...
Dodane 1 czerwca 2014 21:39:
1 cze 2014 20:05
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Panie największy z największych kierowców i władco wszystkich torów simracingu: pragnę zauważyć, że miałem większa prędkość i miejsce po twojej lewej stronie, a ty nie wiem czemu w<cenzura>aleś się w mój bok w momencie gdy Cię mijałem. Ale nie no naturalnie, to ja ponoszę winę i chylę głowę, że zepsułem wyścig takiej osobowości jak ty.

Znowu się zaczyna...

Ja tylko nie chcę być uważany za <cenzura>a, którego każdy może obrażać i o wszystko obwiniać.

To naucz się jeździć i używać wyobraźni do czegoś innego niż wymyślanie suchych tytułów do zapowiedzi
1 cze 2014 20:09
Dawid Czepiela napisał(a):
Dokładnie, miałem o tym pisać.
w GP2 nie ma GP tylko "Runda". Kto robił video? Wlazly?

Nie obrażaj mnie. Mi się nie podoba ten race edit w żadnym aspekcie, ale to tylko moja opinia.
1 cze 2014 20:20
Simon dobrze widziałem to i aleks poprostu wpieprzył ci się w bok
1 cze 2014 21:10
Dawid Kuszel napisał(a):
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Panie największy z największych kierowców i władco wszystkich torów simracingu: pragnę zauważyć, że miałem większa prędkość i miejsce po twojej lewej stronie, a ty nie wiem czemu w<cenzura>aleś się w mój bok w momencie gdy Cię mijałem. Ale nie no naturalnie, to ja ponoszę winę i chylę głowę, że zepsułem wyścig takiej osobowości jak ty.

Znowu się zaczyna...

Ja tylko nie chcę być uważany za <cenzura>a, którego każdy może obrażać i o wszystko obwiniać.

To naucz się jeździć i używać wyobraźni do czegoś innego niż wymyślanie suchych tytułów do zapowiedzi

W której zawsze jest jakiś błąd i jak ktoś poprawi go to on tego nie zmieni...
1 cze 2014 21:59
Galeria z GT gotowa. (runda 7)
Dodane 2 czerwca 2014 00:17:
Z rundy 8 również.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
47 013 365

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.