któremu to się nie podobał ten avek mój?? Niech powie, że Lewy nie jest potrzebny Bayernowi. 5 bramek w 5 meczach, z tego w jednym meczu tylko nie trafił. Wiem, że zmarnował kilka setek, ale jak już trafia to w jakim stylu Jakby ktoś nie widział to oglądajcie
Szkoda tylko że w reprezentacji tak nie strzela. Stosunek zmarnowanych sytuacji w reprezentacji Polski do zmarnowanych w klubie jest niepokojąco wysoki. Mam nawet swoją teorię (niekoniecznie prawdziwą), że on nie chce być powoływany do kadry, ale sam nie może zrezygnować ze względu na PR i celowo nie strzela bramek, licząc na to że w końcu selekcjoner się wku*wi i go nie powoła. Bo nie wierzę żeby w reprezentacji nie umiał wykorzystać sytuacji, gdzie wystarczy puścić piłkę po ziemi obok bramkarza, a on wypie*dala ją w ch*j wysoko, kilka metrów nad poprzeczką, podczas gdy w Bayernie (wcześniej w Borussi) potrafi poradzić sobie z trzema obrońcami i bramkarzem na raz.
Na chwilę obecną Lewandowski strzela ale w sparingach. Szkoda Legii, chociaż nie jestem jej fanem to zagrała świetnie przeciwko Celticowi a tu taki błąd jedna zmiana zdecydowała o wszystkim.
któremu to się nie podobał ten avek mój?? Niech powie, że Lewy nie jest potrzebny Bayernowi. 5 bramek w 5 meczach, z tego w jednym meczu tylko nie trafił. Wiem, że zmarnował kilka setek, ale jak już trafia to w jakim stylu Jakby ktoś nie widział to oglądajcie
Dodane 8 sierpnia 2014 08:33: O kurde Sagan w Tinkoffie No zbroi się Tinkoff
ŁO BOŻE, STRZELIŁ W SPARINGU. Pewno masz już biały pokój z tego powodu. Niech tak strzela w lidze to pogadamy.
Czy uważasz, że postawa jednego człowieka w Niemczech zmieni sposób patrzenia tych ludzi na nasz cały naród? Wątpię, wg mnie nadal będziemy postrzegani jako złodzieje aut czy czegoś tam. Dlatego nie podniecam się tym, że nastrzelał bramek w Niemczech, skoro do Reprezentacji i tak nic nie wnosi (oprócz nadziei).