FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 sie 2014 13:00
Czyli jeszcze lepiej, bo nie będziesz jeździł w GT.
30 sie 2014 13:03
Za przeproszeniem ch*j Ci do tego, czy będę jeździł w GT i na co głosowałem? To na co głosowałem, a to jakie tory chciałem do ankiety zakwalifikować (takie które najlepiej by do tej serii pasowały, w przeciwieństwie do waszego "bo mnie się ten tor nie podoba") to co innego.
30 sie 2014 13:05
Łukasz Dams napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Co to znaczy najgorszy tor? Każdy ma jakiś tor ulubiony i ten którego nie lubi. Nie rozumiem pieprzenia o demokracji jak administracja i tak połowe torów odrzuciła "bo tak"

Wyobrażasz sobie Monako w GT? Z wiarygodnego źródła wiem, że Radek ocenił wysoko Monte Carlo.

Tak jak na Nordschleife i tak jak sezon temu na Bathurst.
30 sie 2014 13:06
Masz rację, gó*no mnie obchodzi to czy będziesz jeździł czy nie. Skur*ysyństwem jest to, że mimo iż wiedziałeś, że nie będziesz jeździł, głosowałeś, i to na opcje ogólnie uważane za słabe.
30 sie 2014 13:06
Łukasz Dams napisał(a):
Masz rację, gó*no mnie obchodzi to czy będziesz jeździł czy nie. Skur*ysyństwem jest to, że mimo iż wiedziałeś, że nie będziesz jeździł, głosowałeś, i to na opcje ogólnie uważane za słabe.

No i osoby z GP2 głosowały do F1 i odwrotnie. To trzeba było zablokować, żeby nie można było głosować, bo mimo, że ja nie będę jeździł w GP2 to i tak głosowałem.
30 sie 2014 13:08
Dlatego na przyszłość proponuję, aby głosować mogły osoby zakontraktowane w danej serii. Nie powstrzyma to "radkowych" akcji, ale chociaż w niewielkim stopniu ograniczy.
30 sie 2014 13:10
Łukasz Dams napisał(a):
Dlatego na przyszłość proponuję, aby głosować mogły osoby zakontraktowane w danej serii. Nie powstrzyma to "radkowych" akcji, ale chociaż w niewielkim stopniu ograniczy.

I tak wiekszosc kierowcow ma kontrakty testowe, zeby jak nazwa wskazuje potestowac moda.
Dodane 30 sierpnia 2014 15:11:
I tak ta ankieta byla zle zrobiona. Zaproponowane tory odrzucone "bo tak", oddawanie głosów 0-39 tragiczne.
Moim zdaniem określić ile będzie rund, wybrać wszystkie pasujące tory do danej serii i oddać tyle głosów ile jest rund, czyli np.: 10 głosów spośród 69 torów.
30 sie 2014 13:13
Nie ważne na ile torów można oddać głos, skoro i tak pewnie byłaby wyciągana średnia z tego. Mogłoby być tak, że głosujesz na wszystkie tory, które Twoim zdaniem pasują do danej serii i chciałbyś je zobaczyć w następnym sezonie.
30 sie 2014 13:15
No ale mówię, że 1 tor = 1 głos. Oddajesz po głosie na każdy z 10 torów które chcesz i te które mają najwięcej głosów przechodzą. Prosta sprawa. Jeśli na ostatnie miejsce będzie kilka torów to można zrobić dogrywke, żaden problem.
30 sie 2014 13:18
Ja to bym widział tak, że zaznaczasz po prostu te tory spośród wszystkich (>70), nawet tych nie wybranych do ankiety. Ten tor, który zaznaczysz ma +1 głos. Później wychodzi suma i już.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
10 °C
Tor:
10 °C
SOB
Deszcz
15 °C
NIE
Deszcz
22 °C
PON
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 942 369

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.