FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 wrz 2014 21:40
Szymon Kmiecik napisał(a):
10 Rafał Cupał Ferrari 35 1:23.109

serio <cenzura>? B)

Radosław Cupał napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
10 Rafał Cupał Ferrari 35 1:23.109

serio <cenzura>? B)

Jechał na twardych. xD
6 wrz 2014 06:31
Kto to tak wczoraj się chwalił na TS że ma internet LTE? :D Ciekaw jestem po prostu od którego operatora :P
6 wrz 2014 06:44
Nie wiem kto się chwalił wczoraj na TSie że ma LTE, ale ja też posiadam i powiem że sprawuje się ku zaskoczeniu bardzo dobrze. Dostawca CP.
6 wrz 2014 10:21
JA SIĘ CHWALIŁEM...Ten internet ma u mnie wieli plus... Tym bardziej ze tym razem zrobili go w formule bez limitu
6 wrz 2014 10:24
Też wezmę teraz LTE w CP, ale muszę poczekać aż mi się obecna umowa skończy :D
6 wrz 2014 10:27
Tylko uważaj, bo w umowie jest zapis:
Zgodnie z rosnącym zużyciem danych przez abonenta, Polkomtel zastrzega sobie możliwość zmiany parametrów technicznych transmisji danych w ramach usługi "LTE bez limitu" z zachowaniem różnic między klasami wskazanymi w lit. a, w tym obniżenie prędkości transmisji danych do 32 kb/s.

Także jak dużo filmów niskobudżetowych ściągasz to ja bym uważał, choć mi samemu jeszcze taka sytuacja się nie zdarzyła.
6 wrz 2014 10:34
Button zepsuł czas w tym czwartym sektorze- Andrzej Borowczyk
6 wrz 2014 11:47
Rafał Szostak napisał(a):
Tylko uważaj, bo w umowie jest zapis:
Zgodnie z rosnącym zużyciem danych przez abonenta, Polkomtel zastrzega sobie możliwość zmiany parametrów technicznych transmisji danych w ramach usługi "LTE bez limitu" z zachowaniem różnic między klasami wskazanymi w lit. a, w tym obniżenie prędkości transmisji danych do 32 kb/s.

Także jak dużo filmów niskobudżetowych ściągasz to ja bym uważał, choć mi samemu jeszcze taka sytuacja się nie zdarzyła.

Rafale tak, to prawda sam znalazłem ten aneks...ale to dotyczy tylko ludzi którzy nie są w zasięgu LTE i korzystają HSPDA+...jA JESTEM W ZASIĘGU I PO UPŁYWIE LIMITU WSTĘPNEGO (30GB)Internet nie zwalnia ...Ja mam osobiscie najbogatszą opcję im masz mniejszą tym mniejsza prędkośc po upływie limity kolejno 100mb/50mb/20mb/1mb...w kazdym salonem przed sprzedażą można się zapytać czy jest się w zasięgu LTE ...i sprzedawca sprawdza i mowi na miejscu
Zmodyfikowane 6 wrz 2014 11:48 przez Dominik Lewiński.
6 wrz 2014 12:00
Nie prawda, dotyczy ona również zasięgu LTE. Poczytaj sobie o tak zwanym lejku w nowej ofercie CP, niby bez limitu a jednak z limitem. Ja niestety nie miałem specjalnego wyboru, ale na razie mieszcze się w tym limicie.
Dodane 6 września 2014 14:06:
Limit może być nałożony w przypadku nadmiernego użycia danych, tylko dla CP oznacza to (różne są przypadki) od 100-250GB). Czyli mimo spowolnienia i niby internetu bez limitu w pewnym momencie może pojawić się jednak limit.
6 wrz 2014 12:06
No właśnie ja o Plusie (nie wiem jak jest z blokadami w CP) naczytałem się dużo złego, często przykręcali prędkość i to niezgodnie z umową (ktoś miał mieć skręcone do 20 Mbps, a przykręcali mu do 10), ale podobno już naprawili ten problem.

Ja korzystam z Playa, póki co jeszcze HSPA (ewentualnie HSPA+DC), ale w październiku mają już u mnie LTE odpalić. Na razie mam opcję 30 GB za 59,99 zł, ale za 10 zł gratis mogę sobie kupić brak limitu* w zasięgu LTE, a po przedłużeniu umowy bez sprzętu będę miał nielimitowany internet za 49,99 lub pół roku nielimitowanego a potem 30 GB za 29,99.

*ten "brak limitu" wygląda tak, że po wykorzystaniu 100 GB mogą (ale nie muszą) przykręcić prędkość do 2 Mbps

Z tego co widzę internet bezprzewodowy robi się coraz popularniejszy i już nie jest taki "mułowaty" jak kiedyś :D (jak zaczynałem korzystać to osiągnięcie 1 Mbps było już dobrym wyczynem, a pingi chodziły na poziomie 150 - 200 ms xD)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 937 583

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.