FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
14 wrz 2014 19:54
W sprawie wyścigu GP2:
Przepraszam za błędne ustawienie serwera GP2 przed pierwszym wyścigiem i za zapomnienie o poinformowaniu szefów serii o zaktualizowaniu listy startowej po wstawieniu wyników kwalifikacji (żeby zostały one uwzględnienie). Decyzję o ponownym rozegraniu wyścigu pozostawiam szefowi serii.
14 wrz 2014 19:55
Maciej Paruch napisał(a):
Tomasz Bokuniewicz napisał(a):
Grzegorz Brojak napisał(a):
Tomasz Bokuniewicz napisał(a):
Kacper Nogaj napisał(a):
Adrian Pińczuk napisał(a):
Jakub Kłos w kwalach był 9 startował 21 po co on jechał kwale ?

Dlaczego nie zgłosił tego szefowi sesji ? Jego błąd.

Zgłosił. Nikt nie reagował

Niestety... A teraz już zrekompensowac to jest niemozliwe.

No ja na jego miejscu nie powiedziałbym "niestety", Ty pewnie też nie..

W GT po takim błędzie kierowcy jakoś przeżyli, teraz też muszą. Co proponujesz? Restart? Tobie nie poszło, to restart byłby ci na rękę.

Nie wspomniałem nic o restarcie, więc nie wiem skąd takie podejrzenie. Potrafię przyjąć porażkę z mojego błędu, a co do innych to poskładam skargi i tyle w temacie.
Dodane 14 września 2014 21:56:
Rafał Cupał napisał(a):
W sprawie wyścigu GP2:
Przepraszam za błędne ustawienie serwera GP2 przed pierwszym wyścigiem i za zapomnienie o poinformowaniu szefów serii o zaktualizowaniu listy startowej po wstawieniu wyników kwalifikacji (żeby zostały one uwzględnienie). Decyzję o ponownym rozegraniu wyścigu pozostawiam szefowi serii.

Maybe ankieta? Tylko proponuję, nie sapcie się że chcę jechać jeszcze raz bo słabo poszło
14 wrz 2014 19:59
OK jak dla mnie to to że startowałem z 20 pola traktuje jako "niestety" dobrze, że administracja widzi swój błąd i jeśli będą się pilnować to dla mnie problemu nie ma :)
14 wrz 2014 20:00
Jakub Kłos napisał(a):
OK jak dla mnie to to że startowałem z 20 pola traktuje jako "niestety" dobrze, że administracja widzi swój błąd i jeśli będą się pilnować to dla mnie problemu nie ma :)

Może to i lepiej że startowałeś 21. xD
Pomysł restartu jak dla mnie wydaje się bardzo głupi, ponieważ doprowadzi tylko do jeszcze większego podziału i kłótni bo zyska ktoś nowy i straci kto inny. Stało się i trudno :)
A czy restart nie byłby skrzywdzeniem osób, które poradziły sobie w dzisiejszym wyścigu i mogą nie mieć tyle szczęścia w restarcie, bo np. ktoś w nich wjedzie na t1 albo internet się rozłączy?
14 wrz 2014 20:01
Mi wszystko jedno
14 wrz 2014 20:03
Rafał Cupał napisał(a):
W sprawie wyścigu GP2:

Chyba żart, sezon temu w F1 było to samo i restartu nie było.
Dodane 14 września 2014 22:05:
Może restart w F1, bo SC za pozno dało znak "zielona flaga"?
14 wrz 2014 20:08
Dawid Czepiela napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
W sprawie wyścigu GP2:

Chyba żart, sezon temu w F1 było to samo i restartu nie było.
Dodane 14 września 2014 22:05:
Może restart w F1, bo SC za pozno dało znak "zielona flaga"?

<ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <papa>
14 wrz 2014 20:08
Z tego co wiem to SC daje znak "zielona flaga" gdy zjedzie do alei serwisowej.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
NIE
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 926 674

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.