FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 wrz 2014 14:06
Teraz chciałbym podziękować dla Patryk Rogozik że mnie przyjął do teamu :). Dobrze mówiłem że sa chociaż tacy to cie rozumieja
16 wrz 2014 14:07
Ale się Czarkowi oberwało za tą kolizję. Super Aguri mogło spokojnie dojechać na 3 i 4 miejscu, a skończyło się tylko na 2 pkt za 9 miejsce...
16 wrz 2014 14:08
no szkoda :(
16 wrz 2014 14:10
Sebastian Kosmala napisał(a):
Ale się Czarkowi oberwało za tą kolizję. Super Aguri mogło spokojnie dojechać na 3 i 4 miejscu, a skończyło się tylko na 2 pkt za 9 miejsce...

Życie, mogłem być i drugi, bo tuż przede mną był Rekady, a tempem odstawał strasznie.
Dodane 16 września 2014 16:19:
A Super Aguri nie ma drugiego kierowcy <dobani>
16 wrz 2014 14:23
Na Imoli bedzie lepiej :)
16 wrz 2014 14:37
Rafał Cupał napisał(a):
Po pierwsze mam małe problemy ze strumieniem wody, który na tym torze jest jakoś ledwo zauważalny, choć jest dokładnie tak samo ustawiony jak na innych torach. Po drugie gdy już to ogarnę, to chciałbym jeszcze poprawić strumień tak, żeby był trochę bardziej realistyczny (szybciej opadał).

Rafale. ta woda spod kół tak naprawdę powinna okol 30 sek opadac przy dużym deszczu. to bardzo powoli znika. zwlaszcza po przejezdzie szerokim kolem jaki jest w GT
16 wrz 2014 14:52
Patryk Gerber napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):
Po pierwsze mam małe problemy ze strumieniem wody, który na tym torze jest jakoś ledwo zauważalny, choć jest dokładnie tak samo ustawiony jak na innych torach. Po drugie gdy już to ogarnę, to chciałbym jeszcze poprawić strumień tak, żeby był trochę bardziej realistyczny (szybciej opadał).

Rafale. ta woda spod kół tak naprawdę powinna okol 30 sek opadac przy dużym deszczu. to bardzo powoli znika. zwlaszcza po przejezdzie szerokim kolem jaki jest w GT

30 sekund? Czyli podczas wyścigu na całym torze nie będzie widoczności? No chyba nie.
16 wrz 2014 15:52
Rafał Cupał napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

30 sekund? Czyli podczas wyścigu na całym torze nie będzie widoczności? No chyba nie.

<ok>
16 wrz 2014 16:27
mówię Ci co widzialem wiele razy na torze w Poznaniu i na slovakia ring gdy jechal blackpain... ale oczywiscie nie spada przez 30 sekund ta sama ilosc wody tylko stopniowo sie zmniejsza...

Dodane 16 września 2014 18:34:
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Nikodem Wiśniewski napisał(a):
Przepraszam Łukasza Damsa i Patryka Gerbera za moje małe uderzenia, mam nadzieję, że nie wpłyneło to na stan waszych aut ;)

Wpłynęło tak że samochód nie chciał w prawo skręcać tak jak powinno i raz juz nie wyjechałem z łuku w S2

Tylko ze to nie ja Cie obrócilem na nawrocie

Tam byl M.Pawiński i Nasri ale nwm kto do tego doprowadzil... nie wazne nie zglaszam skargi bo chyba to byl incydent
16 wrz 2014 16:37
Chyba ja, ale to był lekki kontakt xD Tylko ocierka
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
31 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 924 647

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.