FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 wrz 2014 15:43
Dawid Kuszel napisał(a):
Cytat z nieznanego źródła: "jak chce, żeby wszyscy mieli równe szanse, to teraz niech na wszystkich zgłosi"
Dodane 22 września 2014 17:34:
wy<cenzura>ać skargi całkowicie, zrobić komisję od sprawdzania skarg i zgłaszać jej tylko kolizje, wypychania poza tor albo ścinanie w celu zyskania pozycji. Tak było kiedyś w ligach i działało, spin o to nie było

Tylko wtedy wszyscy będą ścinali gdzie tylko tor i gra na to pozwoli i oczywiście wtedy, gdy nie będzie wyprzedzania. Taki przebieg wyścigów może wyglądać dość "nietypowo".
Adam Jurzysta napisał(a):
Kiedy <cenzura>aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tor ?

Dzisiaj będzie.
22 wrz 2014 15:51
Sugerujesz, że w tej lidze są sami kretyni, którzy chcą ścinać po to by zrobić 107% lub po to, by wygrywać wyścigi.

Powiem tak, to co zrobiłeś z tymi ścięciami to głupota to raz. A dwa... przykro mi, że sam kiedyś tępiłeś takie zachowanie w Gp2, a teraz robisz dokładnie to samo, w dodatku odpowiadając tylko na wybrane posty. Niestety, kończę z Tobą dyskusję, bo nie wiesz o rywalizacji na torze praktycznie nic, czego doświadczyłem będąc szefem DTM. Sprawdzałem tam Twoje skargi i dopiero w momencie gdy jest się szefem serii, dostrzegasz jak bardzo regulamin odbiega od zasad rywalizacji. Zbliżamy sie do polityki, zamiast do wyścigów. Mam gdzieś to, czy dostanę teraz jeszcze 1000 skarg i DQ, bo Rafik... odechciewa się jeździć pewnie w tym momencie nie tylko mi, więc przemyśl Rafik do czego prowadzi Twoje samozaparcie na jedną pozycję wyżej
22 wrz 2014 15:53
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Do kur*y nędzy. Takie centymetrowe "ścięcia" serio gówno dają. Trzeba się jak już zająć ścięciami poważniejszymi. A takie są karane w grze. Chyba w logu zapisują się kary, więc zrobić tak, że dodatkowo dostaje się PK o tyle. 5 PK za drive through, 10 z Stop&Go i TYLE. Problem z głowy.

Na Imoli ścinałeś szykane i nie dostawałeś kary, ba, nie anulowało Ci nawet czasu.
Jestem za sprawdzaniem ścięć, ale takich na których się już zyskuję 0,3-0,5s, a nie o milimetry.
Dodane 22 września 2014 17:55:
Dawid Kuszel napisał(a):
Cytat z nieznanego źródła: "jak chce, żeby wszyscy mieli równe szanse, to teraz niech na wszystkich zgłosi"
Dodane 22 września 2014 17:34:
wy<cenzura>ać skargi całkowicie, zrobić komisję od sprawdzania skarg i zgłaszać jej tylko kolizje, wypychania poza tor albo ścinanie w celu zyskania pozycji. Tak było kiedyś w ligach i działało, spin o to nie było

Jak najbardziej, w każdej serii niech będą 3 osoby za to odpowiedzialne i problem z głowy :)
22 wrz 2014 16:02
Nigdy nie tępiłem żadnego składania skarg. I na które posty nie odpowiedziałem?
22 wrz 2014 16:04

orgazm!
22 wrz 2014 16:11
Miałem na ten tydzień inne plany, ale zachęciliście mnie do zajęcia się w końcu sprawą regulaminu (najwyżej nie będzie relacji z wyścigów). Nie może być tak, że jest w lidze system, z którego korzystanie (i to zgodne z przeznaczaniem) wiąże się z takimi przykrymi konsekwencjami. Choć nienawidzę pracować nad regulaminem.
Dodane 22 września 2014 18:12:
Ale najpierw tor.
22 wrz 2014 16:34
Człowiek idzie na drzemke, wraca i 6 stron spamu. Mózg roz<cenzura>any
22 wrz 2014 16:56
To jest chore, w GT są kolizje, nikt nie składa skarg, a w F1 jest spam skarg o milimetrowe ścięcia.
22 wrz 2014 17:00
Dawid Czepiela napisał(a):
To jest chore, w GT są kolizje, nikt nie składa skarg, a w F1 jest spam skarg o milimetrowe ścięcia.

Jeżeli są tam skargi na milimetrowe ścięcia, to na pewno nie moje. Ja sporo ścięć pominąłem.
Dodane 22 września 2014 19:29:
Istanbul Park w pobieralni.
22 wrz 2014 17:32
Rafik daj tor do GT <prosi>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
20 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 917 592

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.