FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
25 wrz 2014 18:44
Patryk Łucków napisał(a):
News z GT jest napisany, ale niestety nie mam czasu zrobić zdjęć

Ale na napisanie posta na forum masz dużo czasu? Co za lewacka logika <lol>
25 wrz 2014 18:48
zrobienie zdjęć wg rafika zasad to z 15 minut. Napisanie posta to około 30s z otwieraniem strony
25 wrz 2014 18:56
Niestety dla kogoś kto nie robi zdjęć to nie 15 min. A lekcji w chugo mam jeszcze. Jutro będzie
25 wrz 2014 19:19
Poczekajcie jeszcze 15 minut.
Dodane 25 września 2014 21:20:
Dawid Kuszel napisał(a):
zrobienie zdjęć wg rafika zasad to z 15 minut. Napisanie posta to około 30s z otwieraniem strony

Bez powtórki to tak.
Dodane 25 września 2014 21:40:
Zdjęcia powinny mieć jakość taką jaką miały jeszcze jakiś tydzień temu.
25 wrz 2014 21:38
Kiedy RE z GP2 i GT?
25 wrz 2014 22:03
Z GT Bari powinien nadrobić w krótce
25 wrz 2014 22:19
Radek, wszystkiego najlepszego. xD
25 wrz 2014 22:22

Tomasz Zimoch
2 godz. ·
Otrzymałem list od młodego kibica z Łodzi. Dotyczy jednego z siatkarzy reprezentacji Rosji. Tego, który od dawna wywołuje emocje. List wklejam niemal w całości. Temat wart chyba dyskusji, choć i wątpliwości wiele...
"Panie Tomku piszę do pana jako kibic i obywatel kraju w którym są organizowane mistrzostwa świata w siatkówce. Byłem wczoraj na weselu w hotelu Hilton w Łodzi gdzie zakwaterowani byli siatkarze Rosji. Byłem zbulwersowany jak ludzie traktowali tych sportowców w tym hotelu. To nie jest duch sportu, a sport który ktoś pomylił z polityka. Byłem świadkiem kiedy mężczyzna podchodzi do Spirydonova podaje mu telefon i mówi żeby przeprosił za Ukrainę. To wstyd ze my jako gospodarze nie potrafimy zachować się. Kiedy ochrona siatkarzy po pewnym czasie dopuściła mnie do Spirydonova podszedłem i przeprosiłem go za to jak podczas hymnu jego kraju moi rodacy gwizdali i z jakimi sytuacjami się tu spotkali. Byłem zszokowany jego reakcją. Ten specyficzny siatkarz zaprosił mnie do stolika , wykazał się naprawdę normalnym podejście do mnie i opowiedział mi co go spotkało w kraju mistrzów świata. Było mi wstyd . Wiem ze pewne rzeczy nie dzieją się bez przyczyny ale klasa to taki wymiar który sami powinniśmy wiedzieć jak trzymać i dbać o to by ja mieć. Dodam ze ten zawodnik powiedział ze Polska wygra ten turniej. Za rozmowę jaką z nim odbyłem i słowa jakie padły ofiarował mi swoją koszulkę z meczu ...Polityka to jedno. a sport to piękno i wartość jaka zawsze była ponad potrafiąc jednoczyć ludzi a nie dzielić. Można kogoś oceniać i ganić za jakieś zachowanie ale pamiętajmy że jesteśmy GOSPODARZAMI. Pisze do pana bo wiem ze lubi pan łamać schematy i jest pan kibicem który zrozumie moje spostrzeżenia i usłyszy pan o tym ze chłopak który nie jest lubiany potrafi być normalny i mieć gest. Takie informacje tez powinny być przekazywane. Pozdrawiam. K. "
25 wrz 2014 23:20
Dobra, ale czemu akurat do niego tylko sie do<cenzura>ywał każdy?
Ma za długi i cięty jęzor to niech sie z tym liczy. Dla mnie sprawa jest prosta.
25 wrz 2014 23:36
Radku
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
28 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
PIĄ
Deszcz
21 °C
SOB
Deszcz
15 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 916 422

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.