FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 paź 2014 18:35
14 paź 2014 07:53
Nie wierze własnym oczom!! Nie ma skarg w GP2!:O
14 paź 2014 10:05
Miałbym podstawy żeby zgłosić, ale doszedłem do wniosku że niektóre zamieszane w to osoby pójdą po rozum do głowy i przemyślą swoje zachowanie na torze ;)
14 paź 2014 12:45
Szymon Kmiecik napisał(a):
Miałbym podstawy żeby zgłosić, ale doszedłem do wniosku że niektóre zamieszane w to osoby pójdą po rozum do głowy i przemyślą swoje zachowanie na torze ;)

Zakładam, że chodzi o mnie. ;) Moim zdaniem to był bardziej RA, ale co ja tam wiem. Dokładnie to samo zrobiłeś 4 minuty później chociaż Twój rywal wtedy miał szczęście, że nie skończyło się tak jak w naszym przypadku.
14 paź 2014 16:35
Nie wiem czy mogę tutaj, ale jeżeli ktoś chciałby śledzić poczynania FSP to zapraszamy na strone FB :)
https://www.facebook.com/FEEDERSportPola nd?fref=ts
14 paź 2014 16:39
14 paź 2014 16:52
Grzegorz Brojak napisał(a):

Zakładam, że chodzi o mnie. ;) Moim zdaniem to był bardziej RA, ale co ja tam wiem. Dokładnie to samo zrobiłeś 4 minuty później chociaż Twój rywal wtedy miał szczęście, że nie skończyło się tak jak w naszym przypadku.

Aż sobie odpaliłem powtóreczkę z ciekawości.
No chyba jednak mam troche mniej racji niż sądziłem, nie mniej jednak uważam, że zostawiłem Ci wystarczająco duzo miejsca abyś wszedł w ten zakręt bez odbijania sie od bandy, zwłaszcza że chwile przed twoim kontaktem z barierą odbiłem lekko w lewo.
Jeśli chodzi o moją późniejszą walkę... ciężko ścigać się z kimś kto uważa, że ma cały tor dla siebie do dyspozycji :>
14 paź 2014 17:16
Grzegorz Brojak napisał(a):

Aż sobie odpaliłem powtóreczkę z ciekawości.
No chyba jednak mam troche mniej racji niż sądziłem, nie mniej jednak uważam, że zostawiłem Ci wystarczająco duzo miejsca abyś wszedł w ten zakręt bez odbijania sie od bandy, zwłaszcza że chwile przed twoim kontaktem z barierą odbiłem lekko w lewo.
Jeśli chodzi o moją późniejszą walkę... ciężko ścigać się z kimś kto uważa, że ma cały tor dla siebie do dyspozycji :>

Najlepszym rozwiązaniem byłoby wejście w zakręt za Tobą, ale miałem obawy, że ktoś za mną może nie dohamować, takie przewrażliwienie wieloletniego kierowcy GP2. B) Spodziewałbym się potem, że przy moim wejściu na wewnętrzną będziesz w lepszej pozycji na nawrocie i tyle z walki, ale wyszło niefortunnie + ja zahaczyłem o bandę i jedynie szkoda mi tych Twoich kilku pozycji (bo o sekundy się nie rozchodziło).
14 paź 2014 17:17
ale miałem obawy, że ktoś za mną może nie dohamować, takie przewrażliwienie wieloletniego kierowcy GP2.

Takie życiowe.
Zmodyfikowane 14 paź 2014 17:18 przez Dawid Czepiela.
14 paź 2014 18:53
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
18 °C
Tor:
27 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 901 872

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.