10 lis 2014 10:13
Konto usunięte napisał:
No, wyprzedziłem Cię jak chciałem, ale to dlatego, że miałem softy i krótkie stinty (mała ilość paliwa). A na 1 okr stop/go za nic
Patryk Łucków napisał(a):
Najwyżej czas będzie przedłużony
Dodane 10 listopada 2014 11:13:
w GP2 jest okej przecież ze skargami.
Adam Jurzysta napisał(a):
Dokładnie tak samo, stint o 4,5 sek wolniejszy na okrążeniu i jeszcze samochód zrobił się całkowicie podsterowny z przodu. Za duża różnica na tym torze była między mieszankami według mnie... Szkoda, bo P10 było w zasięgu... Długo jechałem w punktach, ale wyszło jak zawsze
Dawid Czepiela napisał(a):
Myślałem, że nie będę tracił potem na tej strategii tak. No ale się przeliczyłem i te 10okr zmarnowałem na jakiś głupi stint gdzie traciłem około 4 sek na okr...
Adam Jurzysta napisał(a):
To nie wiedziałeś tego jak zalales taki bak przy hardach? Dopiero po 10 okr sie zorientowales?
Konto usunięte napisał:
Nie mów mi nic o hardach... 148l i hardy, po czym zjevhałem po 10 kółkach chyba, bo wiedziałem, że już z
ałem.
W F1 dałem dupy ze strategią, zdeeecydowanie za długo na oponach twardych zostałem a i linia przejazdu jeszcze trochę do życzenia pozostawia
Ale na kierownicy w GT jest ogromna różnica względem PADa, coś czuję, że będzie nieźle i nie będę się dalej strasznie błaźnił w mojej ulubionej serii

Nie mów mi nic o hardach... 148l i hardy, po czym zjevhałem po 10 kółkach chyba, bo wiedziałem, że już z

To nie wiedziałeś tego jak zalales taki bak przy hardach? Dopiero po 10 okr sie zorientowales?

Myślałem, że nie będę tracił potem na tej strategii tak. No ale się przeliczyłem i te 10okr zmarnowałem na jakiś głupi stint gdzie traciłem około 4 sek na okr...
Dokładnie tak samo, stint o 4,5 sek wolniejszy na okrążeniu i jeszcze samochód zrobił się całkowicie podsterowny z przodu. Za duża różnica na tym torze była między mieszankami według mnie... Szkoda, bo P10 było w zasięgu... Długo jechałem w punktach, ale wyszło jak zawsze

No, wyprzedziłem Cię jak chciałem, ale to dlatego, że miałem softy i krótkie stinty (mała ilość paliwa). A na 1 okr stop/go za nic

Patryk Łucków napisał(a):
Dlaczego skargi do Gp2 i F1 są zamknięte? Nie żebym chciał zgłaszać bo nie mam czasu na takie pierdoły. Ale ktoś chciał sprawdzać pana Kowalskiego.
Skargi F1 miały blokadę do 9.11 do 9 rano (czyli do wczoraj)...
Skargi F1 miały blokadę do 9.11 do 9 rano (czyli do wczoraj)...
Najwyżej czas będzie przedłużony

Dodane 10 listopada 2014 11:13:
w GP2 jest okej przecież ze skargami.