FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
6 gru 2014 22:04
To już jest sprawa Rafała jaką decyzję uznał za lepszą. Ja mógłbym nie jechać Suzuki albo liczyć, że będzie mała frekwencja. W każdym razie to była ostatnia tego typu przysługa w moją stronę. W następnym sezonie w niewielkim stopniu postaram się choć trochę się odwdzięczyć administracji, a poza tym mogę Wam już obiecać, że w przyszłym sezonie moja skromna osoba będzie uczestniczyć co najwyżej w sesjach treningowych.
6 gru 2014 22:07
Grzegorz Brojak napisał(a):
To już jest sprawa Rafała jaką decyzję uznał za lepszą. Ja mógłbym nie jechać Suzuki albo liczyć, że będzie mała frekwencja. W każdym razie to była ostatnia tego typu przysługa w moją stronę. W następnym sezonie w niewielkim stopniu postaram się choć trochę się odwdzięczyć administracji, a poza tym mogę Wam już obiecać, że w przyszłym sezonie moja skromna osoba będzie uczestniczyć co najwyżej w sesjach treningowych.

Dobrze wiemy, co z tobą będzie po tym wyścigu. Grunt, aby na P3 w generalce nie był taki pewien cham z ego przekraczającym 8! <ok>
6 gru 2014 22:17
Szymon Kmiecik napisał(a):
Chodzi mi o to, że wtedy zupełnie niepotrzebnie naskoczyłeś na mnie jakbym ci matke zgwałcił, a teraz poniekąd przeczysz swoim słowom napisanym wtedy w tamtej rozmowie.
Taka troche hipokryzja moim zdaniem.
Dodane 6 grudnia 2014 22:40:
I oczywiście tor był dobry, ale Neilowi się ciął więc zmieniono na jakiś <cenzura>owy, byle Grzegorz mógł pojechać. Nie jestem przeciwnikiem jego udziału w sesjach, ale z drugiej strony mam wy<cenzura>ane na to jakim sprzętem kto dysponuje. Liga powinna dążyć do wybierania najlepszych rozwiązań.

Bardziej to Ty dzisiaj na mnie naskoczyłeś, żebym się "zamknął" niż ja wtedy.
Porównanie ze zgwałceniem matki bardzo niestosowne...
Szkoda, że większość kierowców z F1 domaga się zmiany toru, a wtedy takiego poruszenia nie było.
6 gru 2014 22:19
Swoją drogą, nie chcę sie wymądrzać, ale tor zawsze pojawia się z wyprzedzeniem. O ile w GP2 chyba aż takich protestów nie ma to czy nikt z F1 w ciągu czterech dni nie zgłosił Rafałowi uwag co do toru? Czy może uważacie, że Rafał użył toru, na którym nawet by nie pojechał żeby go sprawdzić? A że na zmianę toru w trakcie weekendu nie ma co liczyć to już się przekonaliśmy kiedyś. Forum do piątku było dostępne dla każdego i do tego czasu mieliście okazje na reakcję, którą bym przyjął, bo coś jest na rzeczy, a i przede wszystkim głowa ligi mogłaby uznać Waszą rację.

Uważam temat za wyczerpany.
Zmodyfikowane 6 gru 2014 22:20 przez Grzegorz Brojak.
6 gru 2014 22:20
Grzegorz Brojak napisał(a):
Swoją drogą, nie chcę sie wymądrzać, ale tor zawsze pojawia się z wyprzedzeniem. O ile w GP2 chyba aż takich protestów nie ma to czy nikt z F1 w ciągu czterech dni nie zgłosił Rafałowi uwag co do toru? Czy może uważacie, że Rafał użył toru, na którym nawet by nie pojechał żeby go sprawdzić? A że na zmianę toru w trakcie weekendu nie ma co liczyć to już się przekonaliśmy kiedyś. Forum do piątku było dostępne dla każdego i do tego czasu mieliście okazje na reakcję, którą bym przyjął, bo coś jest na rzeczy, a i przede wszystkim głowa ligi mogłaby uznać Waszą.

Uważam temat za wyczerpany.

W F1 nikt nie jeździ w tygodniu, mało kto. Ja dzisiaj wróciłem dopiero koło 16 i zacząłem trenować. Zresztą widać ile kierowców z czołówki było wczoraj na treningu i ilu wcześniej jeździło.
6 gru 2014 22:36
NIE MA ODPUSZCZANIA, CAŁY HAJS NA TYPER F1!!
6 gru 2014 22:39
Ok, postawie na typera moje wszystkie pieniądze.
7 gru 2014 00:33
Dawid Czepiela napisał(a):
Szymon Kmiecik napisał(a):
Chodzi mi o to, że wtedy zupełnie niepotrzebnie naskoczyłeś na mnie jakbym ci matke zgwałcił, a teraz poniekąd przeczysz swoim słowom napisanym wtedy w tamtej rozmowie.
Taka troche hipokryzja moim zdaniem.
Dodane 6 grudnia 2014 22:40:
I oczywiście tor był dobry, ale Neilowi się ciął więc zmieniono na jakiś <cenzura>owy, byle Grzegorz mógł pojechać. Nie jestem przeciwnikiem jego udziału w sesjach, ale z drugiej strony mam wy<cenzura>ane na to jakim sprzętem kto dysponuje. Liga powinna dążyć do wybierania najlepszych rozwiązań.

Bardziej to Ty dzisiaj na mnie naskoczyłeś, żebym się "zamknął" niż ja wtedy.
Porównanie ze zgwałceniem matki bardzo niestosowne...
Szkoda, że większość kierowców z F1 domaga się zmiany toru, a wtedy takiego poruszenia nie było.

Z tym, że ja teraz miałem niejako większy powód do takiej reakcji, niż Ty wtedy. Tak uważam.
Co do czyjejś matki... niestety czasem sięgam po skrajne przykłady.
7 gru 2014 07:01
Maciej Paruch napisał(a):
Nie chcę się bawić w jasnowidza, ale być może Rafik nie chciał się wtrącać w walkę o P3 w GP2 (żeby rozstrzygnęła się na serwerze) i stąd taki wybór.

Dlatego typ który walczy wybiera na którym torze ma walczyć.

Kiedyś tory oprócz tego czy pójdą Neilowi były sprawdzane jeszcze pod innymi względami, ale widze to zamarło.
7 gru 2014 08:04
Czyli uważasz, że tory są sprawdzane tylko pod kątem Neila, tak? To czemu w takim razie wybrano wersję Kickera, która jest na poziomie gier od Codemasters, hmmm?
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 879 952

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.