FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
7 gru 2014 20:13
Radosław Cupał napisał(a):
Dzięki wszystkim za udany sezon! Pełen walki oraz niewielkich rozczarowań, w tym pozycja w klasyfikacji generalnej, ale II 2014 zapamiętam szczególnie dzięki równej, na wysokim poziomie walce. Szczególne podziękowania dla Dawida Kuszel, Macieja Młynek i Patryka Rogozik. Do zobaczenia na torze w 2015 :) <ok>

Dzięki <spadaj>
7 gru 2014 20:14
Spojrzałem w powtórkę.
Proszę aby moje gratulację przyjęli Hubert Szolc, Konrad Latosek, Rafał Szostak, Dawid Płonka (szczególne gratulacje). Dzisiaj pokazaliście JAK NIE NALEŻY JEŹDZIĆ wpychając się tam gdzie nie powinno was być. Nie chcąc ubliżać waszym umiejętnościom powiem delikatnie: nie wyszedł wam ten wyścig.
7 gru 2014 20:23
Gdzie Ci się niby wepchałem? Na początku ktoś się we mnie w<cenzura>ał, straciłem kupę czasu, potem mechanicy nie chcieli mnie obsłużyć, stałem z 30s, jedyna groźna sytuacja gdzie będąc już po wewnętrznej pan Gerber zajechał mi drogę. Ale to nie była moja wina, że ktoś mając za sobą bardzo blisko innego kierowcę nagle zmienia tor jazdy.
7 gru 2014 20:26
No przepraszam Cię bardzo, ale mam słaby net i nie wstawie tej sytuacji na YT. Na pierwszym kólku w zakręcie nr. 9 troche przesadziłeś... gościu jest wyraźnie przed tobą i wierzchołek tego zakrętu jest jego. Nie masz prawa się tam wciskać. Wiem, że czujesz się poszkodowany bo po prostu więcej an tym straciłeś. Czasem się trzeba przyznać do błędu.
7 gru 2014 20:30
Nie wiem co Ty oglądasz, ale 9 zakręt to już przejeżdżałem sam, bo przed dojazdem podbiło mnie w powietrze i byłem w żwirze.
7 gru 2014 20:34
Przepraszam wszystkich za falstart, byłem zdeoncentrowany przez lagi. Dzięki za te kilka startów tym roku.
7 gru 2014 20:35
To był dobry sezon... ostatni sezon. <ok>

W takim razie ja też podziękuję tym, którzy sprawili, że wyścigi nie były nudne. Przyznam, że w tej dziedzinie świetnie sprawdziła się stara gwardia z Lua/Light. ;) Poza jednym przypadkiem nikt mnie nie rozwalił co jest pozytywne. B) Od początku sezonu mówiłem, że poziom się podniósł i tak było, natrudziłem się jeszcze bardziej niż w sezonie 2013, a tak zdobyte P3 jest bardziej wartościowe niż jakbym w czasach F1C wygrał z MisterSimim w II 2011. No i dziękuję Rafałowi za poświęcony mi czas i kompromis w kwestii doboru torów.
7 gru 2014 20:37
Pasowałoby podziękować też moim kierowcom w Red Bullu, którzy pomimo sporego pecha (głównie Mohito) no i Crafter w 1. części sezonu sa przed BMW na 2. miejscu! ; )
7 gru 2014 20:43
Dzięki za sezon, dzięki wielkie dla Jasiny, Widmo, MattiQula i innych osób, z którymi ten sezon był wyjątkowy. Szkoda, że część pewnych kierowców musi odejść, ale show must go on oraz coco jambo i do przodu <ok> No i jest mi bardzo mu smutno, że skończyło się bardzo kontrowersyjnie "to coś" w GT <nerwus> Jednakże proszę, aby już skończyć rzucanie <cenzura>mi na mnie etc. , bo to nic nie da <ok>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
13 °C
Tor:
13 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Deszcz
21 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 878 776

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.