FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
22 sie 2015 20:58
Konto usunięte napisał:
Mateusz Dąbrowski napisał(a):
Jedni krzyczeli za nowymi torami, inni za sprawdzonymi. Zamiast dać bardziej zrównoważony kalendarz poszliście tylko w stronę zwolenników niestandardowych torów..

Road America (sic!), Laguna Seca, Nordschleife, Zandvoort, Mt Panorama, Brands Hatch... faktycznie przykłady baardzo niestandardowych torów dla samochodów typu GT i ich pochodnych...

To jeśli kalendarz GT miał być ułożony pod tory, które jak to ująłeś pasują jak ulał do tejże serii to powinna być osobna ankieta, dla GT, jak i F1 oraz GP2
22 sie 2015 20:58
Fuji i Hockenheim rzeczywiście są idealne. Bo zastąpiły Zolder i Paul Ricard.
22 sie 2015 21:04
Ja nie będę miał czasu na trenowanie i będę zamykał pewnie stawkę, ale cieszę się, że w końcu poznam inne tory niż Spa, Hungaroring, Monze czy A1 Ring, Katalonie i Interlagos...
22 sie 2015 21:31
22 sie 2015 21:38
Ja tam jakoś na luzie podchodzę do kalendarza, chociaż też szkoda nie jechać paru klasyków.

Ale zgodzę się, że wstawianie gifów i fotek nie mających wiele wspólnego z dyskusją świadczy tylko o poziomie rozmówcy... Żałosne.

Ale standardowo dodaje to jedna osoba, także nic dziwnego XD
22 sie 2015 21:49
Jedynie z klasyków brakuje Monaco. Dobra, ktoś powie, że ten tor jest dziadowski, ale w kalendarzu powinien być. A tak to wszystko wygląda obiecująco. Szczególnie w F1 przyda się przewietrzenie kalendarza.

Brawa dla szefa GP2 za brak Adelaide i Abu Zabi :D
22 sie 2015 21:55
22 sie 2015 21:59
gp luksemburgu... super, tydzień wolnego
22 sie 2015 22:15
Michał Kozera napisał(a):
Ja tam jakoś na luzie podchodzę do kalendarza, chociaż też szkoda nie jechać paru klasyków.

Ale zgodzę się, że wstawianie gifów i fotek nie mających wiele wspólnego z dyskusją świadczy tylko o poziomie rozmówcy... Żałosne.

Ale standardowo dodaje to jedna osoba, także nic dziwnego XD

Żałośni... to jesteście Wy i Wasze hejty, które są takie jak Wy... żałosne i gówniane ;) Nikomu to nie potrzebne, nic nie zmienicie, a piszecie... po co to... Tak źle i tak nie dobrze, pogódźcie się z tym... a w najlepszym wypadku, to nikt Wam nie każe tu jeździć... Jak Wam się nie podoba, to idźcie, po co się macie męczyć bo jakichś beznadziejnych torach... nikt Was tu nie trzyma...
23 sie 2015 05:11

Dodane 23 sierpnia 2015 07:26:
Łukasz Jasiński napisał(a):
Co roku jest ból dupy o kalendarz, a bo to za mało nowości, a to za nudno, bo znowu te same tory... Mi kalendarz odpowiada poza kilkoma wyjątkami, ale przyjmuję to do wiadomości, każdemu nie dogodzisz, zawsze znajdzie się ktoś, komu brak/obecność jakiegoś toru nie odpowiada.

No jak Jasina zabiera głos to musi być święto. Ja tylko jeszcze dodam jeden obrazek do komentarza Jasia.
Dodane 23 sierpnia 2015 07:31:
Dawid Czepiela napisał(a):
Ja nie będę miał czasu na trenowanie i będę zamykał pewnie stawkę, ale cieszę się, że w końcu poznam inne tory niż Spa, Hungaroring, Monze czy A1 Ring, Katalonie i Interlagos...

Nasri który nie narzeka? Bezcenne. B)
Dodane 23 sierpnia 2015 07:36:
Aleksy Mainusz napisał(a):
Jedynie z klasyków brakuje Monaco. Dobra, ktoś powie, że ten tor jest dziadowski, ale w kalendarzu powinien być. A tak to wszystko wygląda obiecująco. Szczególnie w F1 przyda się przewietrzenie kalendarza.

A ja tam właśnie się cieszę, że nie ma Monaco. Kiedy jechałem tam wyścig zawsze mnie ktoś rozwalał. Nie waże jaka seria F1, GP2 a nawet PSC.
Dodane 23 sierpnia 2015 07:37:
Aleksy Mainusz napisał(a):

A ja tam właśnie się cieszę, że nie ma Monaco. Kiedy jechałem tam wyścig zawsze mnie ktoś rozwalał. Nie waże jaka seria F1, GP2 czy PSC.
Zmodyfikowane 23 sie 2015 05:31 przez Krzysztof Pieczykolan.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
12 °C
Tor:
15 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Deszcz
16 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 754 990

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.