FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
3 wrz 2015 18:17
Maciej Paruch napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Te wszystkie produkszyns powinny lecieć na kanał ligowy :D

Na październik znowu będzie trzeba coś wymyślić i zmontować xD Btw. to była moja pierwsza produkcja ze scenariuszem i przy współpracy ze wskazaną tam obsadą.

Darek Otwórz
3 wrz 2015 18:25
Dawid Czepiela napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
Te wszystkie produkszyns powinny lecieć na kanał ligowy :D

Na październik znowu będzie trzeba coś wymyślić i zmontować xD Btw. to była moja pierwsza produkcja ze scenariuszem i przy współpracy ze wskazaną tam obsadą.

Darek Otwórz

Panie Dariuszu czy my też możemy?
Dodane 3 września 2015 21:04:
Jak komuś się nudzi to zapraszam do lektury:
http://www.f1-online.pl/aktualnosci/1733 /
3 wrz 2015 19:19
Szymon Kmiecik napisał(a):
NOWY SERIAL W TVRafik!

Oglądam chyba 30 raz i ciągle mnie roz<cenzura>a to :D
Świetna robota<luzik>

Dajcie to jako intro do moda :>
Dodane 3 września 2015 21:21:
http://screenshooter.net/102149982/bsoew ml

Co to ma <cenzura> być??! <nerwus>
3 wrz 2015 19:30
Czy będzie jakaś zapowiedź przed sezonem F1 tak jak z GT ? Tak tylko pytam
3 wrz 2015 19:43
Hyperion Racing by Yahoo
Po problemach szefostw Jordan, zespół został oddany w ręce Dawida Czepieli, który przekształcił Go w Hyperion Racing by Yahoo. Kierowcą został Karol Piękoś, który ma za sobą sezony w GP2. Jak na razie nie wygrał wyścigu, ani nie zdobył Pole Position, jednak ma na swoim koncie 3. podia. Do zespołu dołączył Mateusz Majka, który jest ligowym debiutantem.

Klasyfikacja konstruktorów: 6-8
Karol Piękoś: 8-10
Mateusz Majka: 12-14

ZOBACZYCIE, JESZCZE SIE WSZYSCY ZDZIWICIE
3 wrz 2015 19:49
Zaczyna mnie to wnerwiać, bo jako jedyny nie mam pojęcia o co kaman z tym 107% i Krzyśkiem Alexem. Jeśli to prawdziwa osoba, to czy ktokolwiek pomyślał, że może mu być przykro, że się z niego naśmiewacie. Jeśli to fikcyjna postać, to też nie kumam jak może śmieszyć tak długo 107%, są lepsi i gorsi kierowcy w simracingu ale czy to powód by się naśmiewać z kogoś. Niech ktoś mi w końcu to wyjaśni.
3 wrz 2015 19:52
Hyperion Racing by Yahoo
Po problemach szefostw Jordan, zespół został oddany w ręce Dawida Czepieli, który przekształcił Go w Hyperion Racing by Yahoo. Kierowcą został Karol Piękoś, który ma za sobą sezony w GP2. Jak na razie nie wygrał wyścigu, ani nie zdobył Pole Position, jednak ma na swoim koncie 3. podia. Do zespołu dołączył Mateusz Majka, który jest ligowym debiutantem.

Zmodyfikowane 3 wrz 2015 19:52 przez Marcel Pawiński.
3 wrz 2015 20:05
Hyperion Racing by Yahoo

Czarek w I 2015 też już wygrał sezon <lol>
Zmodyfikowane 3 wrz 2015 20:08 przez Aleksy Mainusz.
3 wrz 2015 20:33
Radosław Bogusz napisał(a):
Zaczyna mnie to wnerwiać, bo jako jedyny nie mam pojęcia o co kaman z tym 107% i Krzyśkiem Alexem. Jeśli to prawdziwa osoba, to czy ktokolwiek pomyślał, że może mu być przykro, że się z niego naśmiewacie. Jeśli to fikcyjna postać, to też nie kumam jak może śmieszyć tak długo 107%, są lepsi i gorsi kierowcy w simracingu ale czy to powód by się naśmiewać z kogoś. Niech ktoś mi w końcu to wyjaśni.

Powiem tak. Jak Krzyśka obrażają to on się z tego śmieje, ale tak na prawdę pewnie jest mu przykro albo nie ma mózgu.
3 wrz 2015 20:36
Radosław Bogusz napisał(a):

Jest to prawdziwa postać - Krzysztof Woźniak. Podobnie jak ty zastanawiam się dlaczego ten "trend" tak długo trwa. Co gorsza, cokolwiek Krzysiek napisze, niekoniecznie (niestety) na naszej stronie, to zaraz goście pokroju Alków, Krzyśpinów, Bariów, Lewinów... (i mógłbym jeszcze tak wymieniać) jak spamiące boty wpisują te trzy cyfry, jakby innych nie znali.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Deszcz
Deszcz
Powietrze:
16 °C
Tor:
16 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 744 260

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.