FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
8 wrz 2015 12:51
Dobry system, ja zastrzeżeń nie mam.
8 wrz 2015 13:50
Łukasz Jasiński napisał(a):
Radosław Cupał napisał(a):
Mateusz Bogusz napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Rzucam luźne pytanie: gdybym chciał dla was skomentować wyścig F1, mielibyście z tym jakiś problem? :D

:D

Obejrzałem 5 sekund i polałem sie ze śmiechu <lol> . DAWAĆ TEGO KOMENTATORA <prosi> .

A nasza relacja ma być filmem komediowym czy poważną relacją, poważnego wyścigu, poważnej serii, na poważnym poziomie?

Radziu, a relacja z Monako z udziałem twoim i twoich chipsów, to niby poważna była? <lol>

Jeśli chodzi o komentowanie mógłbym pomóc ,Bo i tak postanowiłem się skupić na GT
8 wrz 2015 14:05
O ludzie... Dobry komentarz to taki komentarz, który jest tłem w rywalizacji. Nie jest ważne, czy jest śmieszny, porywający, poważny, głośny, emocjonujący. Musi być taki, że osoba oglądająca relacje na widok zdarzeń na ekranie ma myśli zbliżone do tego, co mówi komentator. Wtedy to wygląda naturalnie. Ważne sprawy to luz, wyczucie, szybkie zorientowanie i umiejętność rozszyfrowywania zamiarów kierowców i zdarzeń na torze. Dopiero w drugim rzędzie stoi ubarwienie relacji w unikatowe słownictwo i w niektórych momentach nadawanie jej zabarwienia humorystycznego. Film tutaj przytoczony przez Pieczyka to materiał zrobiony w 100% dla beki, zdarzały się jednak pewne produkcje "NA POWAŻNIE", gdzie z Kozerem potrafiliśmy ponad godzinę rozważać losy jakiegoś wyścigu czy części sezonu :O
Dodane 8 września 2015 16:08:
8 wrz 2015 14:19
I przydałaby się znajomość strategii. Każdy wiedział, że Crafter musi jeszcze zjechać po opony twarde...
Oczywiście każdy wiedział tylko nie Krzysiek... Wszyscy jechali na 2 pity oprócz Bogusza i Rafika. Nawet nie zobaczył Krzysiek kto jakie opony założył na start, mówił, że czołówka na miękkich, a ja i Mohito (start z 3 i 4 pola) mieliśmy hardzioszki...
Dodane 8 września 2015 16:23:
No i oczywiście drugi komentator mógłby się przemieszczać po TSie z kanału komentującego do kierowców, aby się czegoś ciekawego dowiedzieć.
8 wrz 2015 14:41
Ja jestem mocno zainteresowany komentowaniem, nawet kosztem GP2, ale inna sprawa jest taka, że F1 jest najmniej interesującą mnie serią obecnie xD

Chociaż ponoć w tym sezonie ma być ciekawiej :D
8 wrz 2015 14:52
Dawid Czepiela napisał(a):
I przydałaby się znajomość strategii. Każdy wiedział, że Crafter musi jeszcze zjechać po opony twarde...
Oczywiście każdy wiedział tylko nie Krzysiek... Wszyscy jechali na 2 pity oprócz Bogusza i Rafika. Nawet nie zobaczył Krzysiek kto jakie opony założył na start, mówił, że czołówka na miękkich, a ja i Mohito (start z 3 i 4 pola) mieliśmy hardzioszki...
Dodane 8 września 2015 16:23:
No i oczywiście drugi komentator mógłby się przemieszczać po TSie z kanału komentującego do kierowców, aby się czegoś ciekawego dowiedzieć.

Jak znajdziesz LVT tak szybki i dokładny w czasach sektorów jak live racers i z oponami jak nasz to mogę Ci wymyślać nawet przewidywane strategie...
8 wrz 2015 15:01
Jak Ty nawet nie potrafisz rozroznic opon miekkich od twardych, bo masz zbyt maly ekran no to chyba nie jest ani moja, ani Rafika, tylko Twoja. Powiedz mi, co takiego ma Baroner, czego Ty nie masz, ze sobie nie radzisz?
8 wrz 2015 15:03
Marcel Pawiński 00:38:06 15.1 Nieprzepisowa obrona pozycji

8 wrz 2015 15:03
Z tego co wiem nasz LT pokazuje opony, problem na niego zerknac co jakis czas? Jak juz mowisz, ze ktos z czolowki zjezdza do boksu, to badz konsekwentny i mow juz jak wszyscy z TOP10 zjezdzaja, a nie wybiorczo. To samo jesli chodzi o fast lapy, bo teraz co okrazenie sie praktycznie poprawiaja. Spuszczasz sie jak Crafter i Mohito poprawiali, a jak chocby Mateusz Bogusz poprawil, albo ja na finiszu to juz nie zauwazyles tego.
8 wrz 2015 15:08
NA PAL Z NIM, NA PAL!!!!!!!!!!!!
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
14 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 737 369

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.