FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 wrz 2015 17:27
Przepraszam :(
27 wrz 2015 17:28
Radosław Cupał napisał(a):
Łukasz Dams napisał(a):
Nie życzę nikomu spotkania się na torze z Radosławem Boguszem. Gość nie patrzy w lusterka, wpycha się i wypycha, a gdy miałem dość tego, że mnie cały czas obijał, potraktowałem go tak samo, a ten mnie zespinował. Miejsce w FSP ma tylko ze względu na nazwisko, bo umiejętności brak.

<ok>

Polać mu!
27 wrz 2015 17:29
Łukasz Dams napisał(a):
Nie życzę nikomu spotkania się na torze z Radosławem Boguszem. Gość nie patrzy w lusterka, wpycha się i wypycha, a gdy miałem dość tego, że mnie cały czas obijał, potraktowałem go tak samo, a ten mnie zespinował. Miejsce w FSP ma tylko ze względu na nazwisko, bo umiejętności brak. To nie pierwszy jego taki wybryk.

No jak następnym razem mam ci wysłać list polecony za potwierdzeniem odbioru, że cię chcę wyprzedzić? Zostawiaj miejsca trochę. Jak klepłeś w hamulec tuż przed maską, w miejscu gdzie zwykle tego nie robiłes, to niestety nie dałem rady cię ominąć.
27 wrz 2015 17:29
Gratuluje Kryspinowi ogarniecia. Na lewym łuku kazdy potrafil wyhamowac jak Plonka spinowal.
Wyhamowaly WSLe, wyhamowal Radek Cupał, wyhamowałem ja, ale Kryspin nie widzi, że ktoś spinuje i jest zolta flaga, <cenzura>a na maxa i w dupe wjezdza. Chyba nawet hamulca nie uzyl. Zenada, caly tyl uszkodzony i ponad 1s straty/okr.
Dodane 27 września 2015 19:30:
Kozer, dzisiaj na spokoju było :*
27 wrz 2015 17:31
Dawid Czepiela napisał(a):
Gratuluje Kryspinowi ogarniecia. Na lewym łuku kazdy potrafil wyhamowac jak Plonka spinowal.
Wyhamowaly WSLe, wyhamowal Radek Cupał, wyhamowałem ja, ale Kryspin nie widzi, że ktoś spinuje i jest zolta flaga, <cenzura>a na maxa i w dupe wjezdza. Chyba nawet hamulca nie uzyl. Zenada, caly tyl uszkodzony i ponad 1s straty/okr.

Pewnie myślał jak Miłosz i myśląc, że i tak się kogoś nie ominie to czemu by się w niego nie w<cenzura>ić na pełnej <cenzura>ie? :D
27 wrz 2015 17:31
Za każdym razem zostawiałem ci miejsce, a ty i tak mnie uderzałeś. Po drugie... To, że jesteś tuż za mną to znaczy, że mam przestrzelać zakręty? Zastanów się co piszesz... Byłem przed tobą, hamowałem tam gdzie zwykle, twoja robota to skorygować punkt hamowania, żeby mnie nie uderzyć.
27 wrz 2015 17:33
Przecież z R. Boguszem to już w zeszłym sezonie dobre szopki były, jak się w<cenzura>ał w każdego, z kim walczył :D Człowiek czołg...
27 wrz 2015 17:34
Myślę, że tymi akcjami zdetronizował Adama Jurzystę.
27 wrz 2015 17:35
Mateusz Ziubiński napisał(a):

Pewnie myślał jak Miłosz i myśląc, że i tak się kogoś nie ominie to czemu by się w niego nie w<cenzura>ić na pełnej <cenzura>ie? :D

Dzisiaj byłem niewinny <zły>
27 wrz 2015 17:35

Może byś przestał wrzeszczeć. Za późno się zorientowałem i uzyłem za późno zdecydowanie no niestety nic nie usprawiedliwia mnie.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
15 °C
Tor:
19 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
ŚRO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 723 538

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.