FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
6 paź 2015 18:56
Mateusz Majka napisał(a):
Panowie, mam pytanko. ostatnio ( z miesiąc temu, nie chciało mi sie za to wziąść ) urwałem kabel od słuchawek. http://www.soundblaster.com/products/Sou nd-Blaster-Tactic3D-Alpha.aspx
Dokładniej kabelek od mikrofonu, słuchawki działają normalnie. i tu jest pytanie - gdzie sie z takimi słuchawkami udać? Sam bym to zrobił, ale jak zobaczyłem, jak cienki jest ten kabel ( paskowy ) to wole komuś zapłacić za robote. W serwisie komputerowym mi to zrobią?

Powinni.
Dodane 6 października 2015 20:57:
Marek Prędkiewicz napisał(a):
Nie możecie zbanować całkiem takiej osoby?

Osoba, która składała, sama dostanie bana na skargi, jeżeli te będą "zaśmiecać" listę.
6 paź 2015 19:05
Maciej Miłosz napisał(a):
Michał Kozera napisał(a):
To może by tak... ujawnić składającego akurat te skargi? :D

Już o tym była kiedyś mowa. Czy administracja zmieni zdanie, tego nie wiemy

Administracja to też ty. A bym zapytał - Kiedy Rafał zmieni zdanie na ten temat.
Dodane 6 października 2015 21:07:
Nie możecie zbanować całkiem takiej osoby?

Za co?
6 paź 2015 19:07
Panowie, mam pytanko. ostatnio ( z miesiąc temu, nie chciało mi sie za to wziąść ) urwałem kabel od słuchawek. http://www.soundblaster.com/products/Sou nd-Blaster-Tactic3D-Alpha.aspx
Dokładniej kabelek od mikrofonu, słuchawki działają normalnie. i tu jest pytanie - gdzie sie z takimi słuchawkami udać? Sam bym to zrobił, ale jak zobaczyłem, jak cienki jest ten kabel ( paskowy ) to wole komuś zapłacić za robote. W serwisie komputerowym mi to zrobią?

Urwales kabel <lol> pamietam jak swoje rozwalilem przypadkowo nie bylo czego zbierac <lol>
Konto usunięte
6 paź 2015 19:15
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Konrad Poncyliusz 00:04:17 15.3 Niebezpieczny powrót na tor brak kary SPAM
Konrad Poncyliusz 00:14:50 15.3 Niebezpieczny powrót na tor brak kary SPAM
Konrad Poncyliusz 00:15:00 15.3 Niebezpieczny powrót na tor brak kary SPAM
Konrad Poncyliusz 00:15:32 15.3 Niebezpieczny powrót na tor brak kary SPAM
Konrad Poncyliusz 00:47:58 15.3 Niebezpieczny powrót na tor brak kary SPAM
Konrad Poncyliusz 00:48:50 15.3 Niebezpieczny powrót na tor brak kary SPAM
Konrad Poncyliusz 00:50:14 14.2 Nieprzepisowy wjazd/wyjazd do/z alei brak kary SPAM

Takie są niektóre decyzję w GT. Powód oznaczenia jako spam?
1. Niebezpieczny powrót na tor - albo Poncyliusz był na torze, czyli nie wracał, albo wracał kiedy nikt nie jechał ([...]gdy w niewielkiej odległości (do około 3 długości samochodu bezpieczeństwa)[...])
2. Nieprzepisowy wjazd/wyjazd do/z alei - PO RAZ KOLEJNY!!! [...]wyjechanie więcej niż dwoma kołami[...]

Sprawdziłem niektóre skargi sobie. Widocznie regulamin nie jest do końca dobrze zrobiony, bo jeśli ktoś się toczy po torze bez celu (czasem i w poprzek) to raczej jest to zagrożenie na torze, ale nie ma na to paragrafu, więc daje się niebezpieczny powrót na tor bo co innego dać można... Takie jest moje zdanie.
6 paź 2015 19:20
Marcel Pawiński napisał(a):

Osoba, która składała, sama dostanie bana na skargi, jeżeli te będą "zaśmiecać" listę.

Na stałe czy tymczasowo?
Moim zdaniem taka osoba powinna zostać wyrzucona z ligi
Zmodyfikowane 6 paź 2015 19:23 przez Marek Prędkiewicz.
6 paź 2015 19:27

Na stałe czy tymczasowo?

Z tego Co wiem o na tydzień. Na stałe z ligi? Liga upadła by po tygodniu.
6 paź 2015 19:29
3 tygodnie.
6 paź 2015 19:31

Na stałe czy tymczasowo?

Może wgl. skargi usuńmy, wtedy wyścigi przemienią się w Destruction Derby <lol> Narazie wystarczy, że bany za spam lecą. Szkoda, że nie doczekamy się w najbliższej przyszłości zniesienia anonimowości składających skarg.
6 paź 2015 19:31

Post został usunięty przez autora

6 paź 2015 20:59

Popytaj po sklepach/serwisach elektronicznych. Sam miałem z tym problem i niestety ich nie naprawiłem, ale może Tobie się uda. Poszukaj w Google czy ktoś w Twoim mieście robi rejacking albo recabling.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
23 °C
Tor:
30 °C
NIE
Zachmurzenie
24 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 715 135

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.