FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
13 mar 2016 20:25
Aleksy Mainusz napisał(a):
Penera Kaczyński i Penera Płonka, gorąco zapraszam do F1 z Codemasters. <cenzura>ane lasery, które albo ryją jak <cenzura>a na hamowaniu albo hamulca nie umią wcisnąć. <nerwus>

Powiedział gość który wypchnął mnie z toru na T2 <ok>
Fakt, nawaliłem, ale jak wyskakujesz na mnie tak z ryjem to nie zamierzam przepraszać, tym bardziej że ty też święty nie jesteś.
Zmodyfikowane 13 mar 2016 20:28 przez Mateusz Kaczyński.
13 mar 2016 20:26
13 mar 2016 20:28
Po jaki <cenzura> używacie wulgaryzmów, teraz se zgadnijcie o jaki wulgaryzm mi chodziło :)
Nawiązując do zgłoszonej na mnie skargi 5:41.
Panie szanowny RdCupał, potraktuję to jako swobodny dowcip i wzniosę się na wyżyny swojej dobrej woli i nie wyliczę Pańskich przewinień w wyścigu. Ja rozumiem że można być złym, że się nie udało no ale proszę wybaczyć, byłem po wewnętrznej i to Pan szanowny powinien zostawić miejsce, tym bardziej, że nawet chyba szanownego Pana nie dotknąłem. Jeśli Pan szanowny dotknął mnie to jest to raczej powód by ukarać Pana. Ogólnie luz nie mam pretensji ale proszę się powstrzymać następnym razem i nie wygłaszać tekstów typu Bogusz to jeżdżący taran, tak jak to był Pan szanowny uczynić po ostatnim wyścigu. Pozdrawiam;)
Zmodyfikowane 13 mar 2016 21:16 przez Radosław Bogusz.
13 mar 2016 20:44
Radosław Bogusz napisał(a):
Po jaki <cenzura> używacie wulgaryzmów, teraz se zgadnijcie o jaki wulgaryzm mi chodziło :)

Zawsze można dodać swój, i tak wyjdzie z tego dobre zdanie :D :D
13 mar 2016 20:46
Mateusz Ziubiński napisał(a):
ALEK NIE RÓB GÓWNOBURZY HEHE

HE HE HE
13 mar 2016 20:46
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Penera Kaczyński i Penera Płonka, gorąco zapraszam do F1 z Codemasters. <cenzura>ane lasery, które albo ryją jak <cenzura>a na hamowaniu albo hamulca nie umią wcisnąć. <nerwus>

Powiedział gość który wypchnął mnie z toru na T2 <ok>
Fakt, nawaliłem, ale jak wyskakujesz na mnie tak z ryjem to nie zamierzam przepraszać, tym bardziej że ty też święty nie jesteś.

<ok>
Dodane 13 marca 2016 21:46:
FORCE INDIA szuka kierowcy. Kończę karierę!
13 mar 2016 20:49
Panie szanowny Rafale Cupał, potraktuję to jako swobodny dowcip i wzniosę się na wyżyny swojej dobrej woli i nie wyliczę Pańskich przewinień w wyścigu. Ja rozumiem że można być złym, że się nie udało no ale proszę wybaczyć, byłem po wewnętrznej i to Pan szanowny powinien zostawić miejsce, tym bardziej, że nawet chyba szanownego Pana nie dotknąłem. Jeśli Pan szanowny dotknął mnie to jest to raczej powód by ukarać Pana. Ogólnie luz nie mam pretensji ale proszę się powstrzymać następnym razem i nie wygłaszać tekstów typu Bogusz to jeżdżący taran, tak jak to był Pan szanowny uczynić po ostatnim wyścigu. Pozdrawiam;)

Mimo wszystko chciałbym, żebyś podał jakiekolwiek moje przewinienie, bo jestem bardzo ciekawy. :)
Dodane 13 marca 2016 21:54:
A oglądając relację mogłem nie zauważyć, że coś zrobiłem.
13 mar 2016 20:56
Ale tempo skarg :O
13 mar 2016 20:58
Rafał Cupał napisał(a):
Panie szanowny Rafale Cupał, potraktuję to jako swobodny dowcip i wzniosę się na wyżyny swojej dobrej woli i nie wyliczę Pańskich przewinień w wyścigu. Ja rozumiem że można być złym, że się nie udało no ale proszę wybaczyć, byłem po wewnętrznej i to Pan szanowny powinien zostawić miejsce, tym bardziej, że nawet chyba szanownego Pana nie dotknąłem. Jeśli Pan szanowny dotknął mnie to jest to raczej powód by ukarać Pana. Ogólnie luz nie mam pretensji ale proszę się powstrzymać następnym razem i nie wygłaszać tekstów typu Bogusz to jeżdżący taran, tak jak to był Pan szanowny uczynić po ostatnim wyścigu. Pozdrawiam;)

Mimo wszystko chciałbym, żebyś podał jakiekolwiek moje przewinienie, bo jestem bardzo ciekawy. :)

Zobowiązałem się, że nie złożę w tym sezonie skargi na nikogo, kto nie wykonał wobec mnie tzw "destruction derby" tzn wleciał mi w tył lub bok jak by mnie tam nie było. Szanowny Pan mi nie "wleciał" więc skargi nie będzie. Moim celem także nie jest prostować twojego stylu walki. Następnym razem proszę tylko o zachowanie "fair play" i tyle, oraz o niezgłaszanie skarg tuż po wyścigu, proszę pozwolić sobie na ochłonięcie. Pozdrawiam.
Zmodyfikowane 13 mar 2016 21:14 przez Radosław Bogusz.
13 mar 2016 21:02
Radosław, czy oby nie pomyliły Ci się osoby? 8-)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
17 °C
Tor:
17 °C
ŚRO
Deszcz
18 °C
CZW
Deszcz
22 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
25 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 452 010

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.