FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 kwi 2016 12:54
O której mogę maksymalnie dołączyć na serwer w Q? Jest jakaś blokada po starcie Q o tej 18:20 czy w dowolnym momencie mnie wpuści?
23 kwi 2016 13:14
Możesz w każdej chwili, nawet jak będzie warmup, przed funami :P.
23 kwi 2016 13:57
Karol Piekara napisał(a):
O której mogę maksymalnie dołączyć na serwer w Q? Jest jakaś blokada po starcie Q o tej 18:20 czy w dowolnym momencie mnie wpuści?

Mozesz o ktorej chcesz, jesli jestes zgloszony na liscie startowej
23 kwi 2016 19:03
Jak jest traktowane dość regularne cięcie pierwszej szykany i przecinanie na pałe Ascari w GP2? M.Majka dużo razy korzystał z cięcia 1 szykany na wyjazdowym i kilka razy Ascari.. Co jak co jest to dość spory zysk czasu, zostaje więcej czasu na pomiarówki. W F1 fajnie było to napisane i były podane kosekwencje, Marcel nie napisał nic, a jednak troszkę mnie to boli, tez mogłem ciąć i zyskać czas na pomiarowe. Jechałem normalnie aby nie nabawić się głupich kar..
23 kwi 2016 19:13
Jak jest traktowane dość regularne cięcie pierwszej szykany i przecinanie na pałe Ascari w GP2? M.Majka dużo razy korzystał z cięcia 1 szykany na wyjazdowym i kilka razy Ascari.. Co jak co jest to dość spory zysk czasu, zostaje więcej czasu na pomiarówki.

Bardziej bym się zastanowił czy to bezpieczne. Podczas kwali zjechałem na bok żeby przepuścić szybszego kierowcę, a potem cudem uniknąłem kontaktu z M. Majką, bo ściął sobie pierwszą szykanę.

Inna sprawa - jeśli nie wyrabiasz się z wyjazdem na tor i zrobieniem dobrego czasu w ostatnich sekundach kwalifikacji to masz problem. I w mojej ocenie takie ścinanie szykan żeby zdążyć z okrążeniem powinno być karane.
23 kwi 2016 19:17
Ja w ostatniej chwili wpadłem na to rozwiązanie w F1 i zamierzam je wstawić do regulaminu na stałe.
23 kwi 2016 20:16
No cóż, szkoda że Marcel nic z tym nie robi. Teraz pojawi się poprawka w regulaminie, a tak to też chętnie bym sobie pościnał na kolejnych kwalifikacjach :) Zresztą co Marcel robi, newsy można przeczytać nie otwierając ich. :)
Zmodyfikowane 23 kwi 2016 20:17 przez Konrad Żerebiec.
23 kwi 2016 20:34
Rafał Cupał napisał(a):
Ja w ostatniej chwili wpadłem na to rozwiązanie w F1 i zamierzam je wstawić do regulaminu na stałe.

W poprzednim sezonie było też zabronione holowanie z tego co kojarze.
23 kwi 2016 20:47
Konrad Żerebiec napisał(a):
No cóż, szkoda że Marcel nic z tym nie robi. Teraz pojawi się poprawka w regulaminie, a tak to też chętnie bym sobie pościnał na kolejnych kwalifikacjach :) Zresztą co Marcel robi, newsy można przeczytać nie otwierając ich. :)

Wyleciało mi to z głowy, a po kwalifikacjach to "musztarda po obiedzie".
23 kwi 2016 20:50
Dawid Czepiela napisał(a):
Rafał Cupał napisał(a):

W poprzednim sezonie było też zabronione holowanie z tego co kojarze.

Chyba się czegoś najarałeś.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
28 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 379 394

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.