FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 maj 2016 18:57
Prosze, polot i finezja, dla Ciebie mój słodki buraku. Fora internetowe są dla plebu. Ktoś zadaje sobie trud, żeby poprawić przesył informacji w danym dziale, a banda idiotów wykorzysta to do jechania po sobie nawzajem. To samo na fanpage samsunga na przykład. Kto tam wypisuje? Fanboye apple'a. A co z opiniami na temat sprzętu/firmy? Cóż, nikt komu coś działa/odpowiada raczej nie ma czasu na wchodzenie na forum i pisanie że jest super. Co innego gdy coś jest przewy<cenzura>biście s<cenzura> jak stara przyczepa z wąwozu... wtedy taki zadowolony ziomuś wypisuje w internecie że ruchał matkę właściciela tej firmu/producenta tego sprzętu. A który potrafi powiedzieć to wprost? Pracuję z Klientami, na 10 w <cenzura> problematycznych Klientów tylko jeden nie rozumie co się do niego mówi. Tutaj na 10 problematycznych ludzików zadowolonych ze mogą używać swojej oplutej i osmarkanej klawiatury, znajdzie się 15, którzy będą <cenzura>ić wszystkich matki i siostry
Dodane 11 maja 2016 20:59:
Robicie burzę z byle gówna. Ludzie o miliony tak nie walczą, jak wy o punkty karne dla innych
Zmodyfikowane 11 maj 2016 18:57 przez Dawid Kuszel.
11 maj 2016 19:04

Ktoś tu chyba bierze te długie "bzdury" z "obsmarkanej klawiatury" na serio, na które nie poświęciliśmy z Barim więcej niż 5 minut. Ale cóż, taka różnica pokoleniowa między JP2, a JP2GMD.

Dawid Kuszel napisał(a):
Fora internetowe są dla plebu.

Dziękujemy za dołączenie do elitarnego grona.
11 maj 2016 19:20
Xd dobra pysk już bo Heheheherbata mi się rozlewa :D
11 maj 2016 19:20
Profesor Woźniak przedstawia:
LEKCJA INTERNETU DLA ŁUKASZA DAMSA

LEKCJA 1 (i ostatnia) - Copypasta

Nazwa pochodząca od dwóch angielskich słów: copy - kopiuj i paste - wklej i oznaczająca tekst, który jest kopiowany i wstawiany w internecie (najczęściej na forach i serwisach społecznościowych). Określenie to zazwyczaj stosuje się do różnego rodzaju memów występujących w formie tekstu i których powszechność jest na tyle duża, że są ogólnie rozpoznawane.

Dziękuję za uwagę. Oddaj fartucha.
Dodane 11 maja 2016 21:27:
Zresztą, ja bym się z pana Żerebieca nie śmiał. Oto, co mi wysłał na PW...

Coś ty o mnie <cenzura> napisał,ty mała biedna <cenzura>o? Wiedz śmieciu, że skończyłem studia oficerskie z najwyższymi ocenami i od razu po nich przyjęli mnie do GROMu, brałem udział w misjach w Kosowie, Nikaragui, Portoryko, Iraku, Afganistanie i Pakistanie i mam ponad 300 zabitych terrorystów na koncie. Jestem doskonale przeszkolony w walce partyzanckiej i jako snajper - dostałem odznaczenie dla najlepszego strzelca wyborowego Wojska Polskiego. Jestes dla mnie po prostu kolejnym celem, któremu mogę niespodziewanie roz<cenzura>ać łeb z 800 metrów. Zmiote cie smieciu z powierzchni ziemii z precyzja dotad nieznana na tej planecie, slyszysz <cenzura>ku? Myslisz psie, ze mozesz sobie pisac w internecie co tylko zechcesz nie poniesiesz za to konsekwencji? Blad <cenzura>u, gdy to czytasz moi kumple z Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrzego we wspolpracy z CIA namierzaja twoj adres IP, wiec szykuj swoja dupe na jesien sreniowiecza. Jestes juz <cenzura>o martwy, szczeniaku. Moge w tej chwili byc gdziekolwiek, ale i tak gdy tylko najdzie mnie ochota moge cie roz<cenzura>ac na jeden z siedmiuset sposobow a i to tylko golymi rekoma. Poza doskonałym przeszkoleniu we wschodnich sztukach walki (znam kung-fu, karate - czarny pas, krav maga i zloty medal w jiu-jitsu) znam sie rewelacyjnie na broni, a tej mam caly arsenal i uwierz mi, uzyje jej tyle, aby z twojego marnego zycia nie zostal nawet najdrobniejszy atom . Gdybys wiedzial gowniarzu co sciagasz na siebie swoim "madralinskim" hejtem pewnie zesralbys sie cztery razy w gacie i pisal gdzie sie da, ze zalujesz chocby samego pomyslenia o tym. Ale nie mogles tego wiedziec i teraz suko zaplacisz za to najwyzsza cene. Jestes <cenzura>m trupem.
11 maj 2016 19:28
Witam ponownie, w środku jakże zaciętej gównoburzy/// Pozdrawiam AleQ;) ;) ;) ;) ;) ;)
11 maj 2016 19:29
Dominik Lewiński napisał(a):
Witam ponownie, w środku jakże zaciętej gównoburzy/// Pozdrawiam AleQ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Masz bana/// Rafik 8-)
11 maj 2016 19:31
11 maj 2016 19:32
Szymon, w tej sytuacji musisz podać zwycięski skład Kaiserslautern w meczu z Bayernem w sezonie 1997/98 :v
11 maj 2016 19:32
Maciej Miłosz napisał(a):
Szymon, w tej sytuacji musisz podać zwycięski skład Kaiserslautern w meczu z Bayernem w sezonie 1997/98 :v

Proszę bardzo:
Reinke
Kadlec
H. Koch (31. Hristov)
Kuka
Marschall
Ratinho (75. Reich)
Roos
Schjönberg
Schäfer
Sforza
M. Wagner
Zmodyfikowane 11 maj 2016 19:33 przez Szymon Kargol.
11 maj 2016 19:33
<cenzura> A GDZIE BALLACK
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
CZW
Deszcz
21 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 361 354

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.