FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
27 maj 2016 23:16
Maciej Paruch napisał(a):
Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Rób dalej, nie słuchaj tego Krzyśpina, który tylko ścina :D

Krzyśpin, który ścina w Polo i jest super kolo w polo! Yolo! <lol>

Ale Polo to ty szanuj 8-)

Muszę... moja rodzicielka popyla Polo :D
Dodane 28 maja 2016 01:20:
Wynik wyborczy walki Mameda na KSW 35 to jest jakaś porażka, ja myślę że te sędziowskie głupie społeczeństwo, te k***a banda imbecyli która głosowała na tych przewracańców karakanów, to jest jakieś <cenzura> nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy… jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie społeczne, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, moje 40 zł na PPV, piątkowy melanż i dla was tylko znaczyło to pie***one , to was powinno się j***ć k***a, tak się powinno was j***ć, jak tylko was może <cenzura>ać UFC.

Boks was tak nie wyr****ł, jak wyr****ł was KSW, k***a. Aż wasz kukle k***a będą swędziały z bólu. To jest dramat k***a. To jest dramat, że w tym antyludzkim państwie, w tym państwie w którym media k***a nie były w stanie powiedzieć, że Karagoglu zbezczeszczono, że ten człowiek ma WYGRANĄ WALKĘ, że te sędziowskie K***Y powtarzam sędziowskie K***Y tego człowieka oskubały bezpodstawnie i po latach uniewinniały, że to nie jest czymś wartym tego, by tego człowieka odziać w pas.

Będzie was KSW ru****o w dupę, będzie was KSW k***a dymało tak, jak was UFC nie dymało. Ta k***a, ten mały karakan, sędziowski śmieć, zniszczy was. Te oktagony, PPV, będą wam odbierały smak życia wy k***a idioci. Kibicowscy, polscy idioci. Ja mam to w <cenzura>e k***a, bo mnie stać na wszystko. Będę żył k***a tak! Wy****olę jeszcze dzisiaj, już bilet kupiony z Polski i będę się z was k***a polskie kibice śmiał, żeście takie głupie są, tacy k***a <cenzura>e, którzy te PPV głupie zapłacili.

Nie na Karagoglu, nie na remisy, tylko na jakieś PPV, Mamedy i inne gale. To właśnie jest ta k***a Polska. Przez taką k***ę Polskę, przez was k***a <cenzura>e nic się w tym kraju nie zmieni, bo jesteście <cenzura> warci i trzeba was <cenzura>ać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą narodowych <cenzura>ów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście głosowali na mnie, którzyście wspomagali mnie, dziękuję.

RYCZE. <lol>
Zmodyfikowane 27 maj 2016 23:25 przez Mateusz Tomaszewski.
28 maj 2016 09:34
Kryspin Słomiński:
+1 sek za 13.3b
+2 PK za 13.3b

<lol> <lol> <lol> <lol>
28 maj 2016 10:20
ktoś coś dobry stream F1 polski? Ja mam jedno ale tnie i ew. Englisz. ale szukam polszkiego. dajta linkusia
28 maj 2016 10:42
Kryspin Słomiński:
+1 sek za 13.3b
+2 PK za 13.3b

<lol> <lol> <lol> <lol>

Panie ja się akurat na tym torze tego spodziewałem więc nie ma tu nic sensacyjnego. :P
28 maj 2016 11:00
Kryspin Słomiński napisał(a):
Kryspin Słomiński:
+1 sek za 13.3b
+2 PK za 13.3b

<lol> <lol> <lol> <lol>

Panie ja się akurat na tym torze tego spodziewałem więc nie ma tu nic sensacyjnego. :P

Spodziewałeś się, że zetniesz tak aż nie zmieścisz się nawet na tarce? xD
28 maj 2016 12:01
Kupcie sobie Playera, a nie męczycie się nielegalną pikselozą :P
Konto usunięte
28 maj 2016 12:29
Aleksy Mainusz napisał(a):
Kupcie sobie Playera, a nie męczycie się nielegalną pikselozą :P

Eleven pojawiło się też na IPLI w cenie 15,00 zł jakby kogoś to interesowało ;)
28 maj 2016 12:41
Ja już mam zamówione w Cyfrowym Polsacie ale dopiero od 30 maja :D
28 maj 2016 12:57

Z tego miejsca pozdrawiam Pieczyka.
Zmodyfikowane 28 maj 2016 12:58 przez Michał Kozera.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
16 °C
Tor:
22 °C
CZW
Deszcz
21 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 348 738

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.