FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
11 cze 2016 18:15
Dawid Czepiela napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
Dawid Czepiela napisał(a):
Marcel Pawiński napisał(a):
Super idea z przeniesieniem tego wyścigu. No po prostu za<cenzura>ista robota, a w ogóle Nasri - na <cenzura> Ci ona była na rękę, skoro i tak nie jedziesz 8-)?

Jadę ;)
Dodane 11 czerwca 2016 19:24:
Aleksy Mainusz napisał(a):
Niestety jak zawsze tutaj przy układaniu kalendarza, ma się w dupie ewentualnie "kolizje" z pewnymi imprezami itp. Może wreszcie na II 2016 coś się w tym zmieni? Aby nie było już zmian na ostatnią chwilę? Tylko każdy szef serii przed sezonem ruszy swoje 4 literki i przeanalizuje ewentualne niespodzianki ;)

McLaren jest wolny za moje miejsce, też nie pojadę , no trudno!

Nie <cenzura> Alek. Podczas ustalania kalendarza nie było wiadome kiedy dokładnie będzie grać Polska na Euro.
Dodane 11 czerwca 2016 19:24:
Marcel Pawiński napisał(a):
No więc za tydzień zamiast 14. kierowców, będzie z 10?

A teraz zamiast 14 byłoby 6?

Chyba sobie jaja robisz z tym EURO, tak?

A poza tym sama godzina wyścigu i tak była dobra jak na ścisk związany z jutrzejszym dniem.

HURR DURR Za tydzień kwale chyba trzeba przenieść, bo LM jedzie <wyśmiewacz>

Nie, nie robie sobie jaj. Sam dobrze wiesz, że administracja podczas ustalania kalendarza bierze pod uwagę wszystkie ewentualności i kolizyjne terminy. Nie było wtedy wiadome kiedy Polska będzie grała i czy to będzie kolidować.

Jednak było wiadome jakiś czas temu. Ale lepiej poczekać na ostatnią chwilę i zrobić zyliard stron spamu. Chyba lepiej skończyć z takimi głupimi sytuacjami jak ta?

EOT
11 cze 2016 18:25
Najlepiej zakończmy już ten sezon...
11 cze 2016 19:20
Poratujcie streamem
Konto usunięte
11 cze 2016 20:04
No mnie nie będzie także szansa na walkę z innymi o TOP 5 tak się dla mnie właśnie skończy, dobrze, że zespół o nic nie walczy chociaż. Mogłem jechać dziś i jutro a nie za tydzień... No trudno :) Ale co roku są jakieś problemy z kalendarzem, także kwestia przyzwyczajenia. Uważam, że na przyszły sezon naprawdę trzeba dobrze przeanalizować realny kalendarz. TAK, jeszcze lepiej niż obecnie... Nieważne kiedy gra Polska, było wiadome, że jest EURO 2016 już od bardzo dawna. Nie wszyscy oglądają EURO dla Polski, ja oglądam, bo jest to impreza raz na 4 lata i staram się oglądać wszystkie mecze.
11 cze 2016 20:08
Za to ja podjadę za tydzień!!!
Dzięki Rafik! 8-)
11 cze 2016 20:09
HURR DURR dlaczego ta liga żyje
11 cze 2016 21:23
Paweł Andrzejewski napisał(a):

Administracja tyle wpakowała czasu i budżetu aby liga istniala i cieszyla a tu jeszcze takie komentarze. Polak nie docenia tego co ma, a potem placze ze juz tego nie ma, tak jest zawsze :P

Super decyzja z przeniesieniem wyścigu <ok>
Konto usunięte
11 cze 2016 21:55
Damian Wolkiewicz napisał(a):
Paweł Andrzejewski napisał(a):

Administracja tyle wpakowała czasu i budżetu aby liga istniala i cieszyla a tu jeszcze takie komentarze. Polak nie docenia tego co ma, a potem placze ze juz tego nie ma, tak jest zawsze :P

Super decyzja z przeniesieniem wyścigu <ok>

Ja mimo, że nie pojadę, to uważam, że decyzja jest dobra, bo przyszły weekend może będzie spokojniejszy i większa frekwa będzie. Ale trzeba naprawdę pomyśleć jeszcze lepiej nad przyszłym kalendarzem, żeby żadna ankieta nie była potrzebna :)
12 cze 2016 05:20
Przed państwem idiota.

12 cze 2016 09:46
Ładnie że się przedstawileś ale po co te screeny? 8-)
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
25 °C
Tor:
38 °C
PON
Częściowe zachmurzenie
26 °C
WTO
Częściowe zachmurzenie
26 °C
ŚRO
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 300 067

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.