FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
16 sie 2016 12:17
Hahaha... Ale gościa pocisnęli. I dobrze. Bo to reklama lig, a nie artykuł o simracingu. Można by na poważnie pomyśleć, aby koxom wysłać porządny materiał o simracingu. Czy koledzy z WSL już nad tym pracują? Pytam, bo widzę, że aktywnie uczestniczą w tej dyskusji.
Dodane 16 sierpnia 2016 14:20:
Promocja simracingu (nie tylko naszej ligi) spośród największych społeczności gamingowych na pewno nie pogorszy sytuacji. Warto spróbować przedstawić szerszemu gronu czym tak naprawdę simracing jest.
16 sie 2016 12:27
Być może coś napiszą, ale wg mnie najlepiej, jakby taki artykuł powstał we współpracy z kilkoma organizacjami/ligami/stronami.
16 sie 2016 12:40
Mateusz Guzowski napisał(a):
Marek Prędkiewicz napisał(a):
Chodzi o tą "karuzelę" po T1? xD

Tak xdd Sam tam potem zaspinowałem i nie wcisnąłem sprzęgła i mi zgasł.
Dodane 16 sierpnia 2016 11:49:
Zapraszam do obejrzenia pierwszego sezonu Hołoty z Fun Race :D

Wincyj tego Twojego obracania, wincyj!
A tak serio to nawet całkiem całkiem.
Dodane 16 sierpnia 2016 14:42:
A ten artykuł... Dał mi tyle raka, że aż chyba będę musiał sobie zafundować chemioterapię w postaci napisania własnego, trochę bardziej rzetelnego (że tak to powiem).
16 sie 2016 12:55
Krzysztof Woźniak napisał(a):

A ten artykuł... Dał mi tyle raka, że aż chyba będę musiał sobie zafundować chemioterapię w postaci napisania własnego, trochę bardziej rzetelnego (że tak to powiem).

Ty się lepiej nie bierz za pisanie takiego artykułu bo wyjdzie jeszcze większe gówno niż to co oni zrobili. O simracingu powinien napisać ktoś kto ma o tym pojęcie, siedzi w tym od lat i ma sukcesy na koncie, a nie ktoś kto nie potrafi bolidu na torze utrzymać
16 sie 2016 12:56
^Mam, mniej więcej, plan by o simracingu i sytuacji simracingu w Polsce wypowiadali się ci, co się znają, spokojnie.
16 sie 2016 12:57
Mateusz Kaczyński napisał(a):

Ty się lepiej nie bierz za pisanie takiego artykułu bo wyjdzie jeszcze większe gówno niż to co oni zrobili. O simracingu powinien napisać ktoś kto ma o tym pojęcie, siedzi w tym od lat i ma sukcesy na koncie, a nie ktoś kto nie potrafi bolidu na torze utrzymać

#True_Story.
16 sie 2016 13:00
To, że Krzychu słabo jeździ nie oznacza, że nie umie pisać i opisać, jak to wygląda.
16 sie 2016 13:02
^Mam, mniej więcej, plan by o simracingu i sytuacji simracingu w Polsce wypowiadali się ci, co się znają, spokojnie.

Tylko że oni nie mają się jedynie wypowiadać, artykuł ma być od podstaw pisany przez kogoś, kto ma o simracingu dużą wiedzę, tak by opisał to jak najbardziej szczegółowo i w najmniejszych detalach.
Poza tym, tekst musi być bez błędów, a jak czytam twoje teksty na pewnej stronie o motorsporcie to takie błędy wyłapuję dosyć często
Dodane 16 sierpnia 2016 15:04:
Paweł Andrzejewski napisał(a):
To, że Krzychu słabo jeździ nie oznacza, że nie umie pisać i opisać, jak to wygląda.

Może i tak, ale jednak lepiej żeby zrobił to ktoś kogo w świecie simracingu można faktycznie uznać za autorytet
16 sie 2016 13:06
Tak, wiem, muszę przestać publikować wszystko bez korekty, brak sprawdzania pisowni na Joomli to rak.
16 sie 2016 13:57
Zgadzam się z Mateuszem. Autorami tego artykułu muszą być osoby, które mają olbrzymie doświadczenie w jeździe i których aktywność w simracingu nie ogranicza się do zwiedzania stron lig i czytaniu ich forum. To muszą być goście, którzy wiedzą jak ustawić bolid, jak zachowywać się na torze, jak czysto przejechać cały wyścig, jak reagować w anormalnych sytuacjach. Muszą być zorientowani "na rynku" lig. To, że ktoś potrafi (lub nie) pisać artykuły nie oznacza, że zna się na rzeczy. Przykład tego mamy już podany.
Zmodyfikowane 16 sie 2016 13:58 przez Łukasz Dams.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
ŚRO
Deszcz
17 °C
CZW
Deszcz
24 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 212 263

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.