FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 paź 2016 07:12
Konrad Żerebiec napisał(a):
Jestem ciekaw po co robisz limity toru i na co jest regulamin skoro i tak na to lejesz.
Przynajmniej nie jestem jak ten cwel który w poprzednim sezonie od tak poskładał na mnie skargi z dupy gdzie mnie rozwalono i dojechałem ostatni :) Nigdy nie sprawdzam każdego z osobna żeby się do<cenzura>ać o byle gówno bo taki mam kaprys, tak to skargi były by już wcześniej , a to , to mega wyjątek. Zawsze po wyścigu sprawdzam sobie moją jazdę na poszczególnych okr. tym razem akurat walka z Mohito gdzie lekko się klepalismy. Ale jednak raziło w oczy jak Menel i Mateusz Majka cieli na każdym okr z wyjątkiem 2-3 okrążeń? No bez jaj, wszyscy inni z czołówki ładne sobie to wymijali a ta dwójka cięła bez opamiętania wbijając się z full gazem. Akurat skarga na Mateusza Bogusza to czysty miss click, więc do niego nic nie mam bo jechał w sumie najczyściej jak chłopaki jeszcze trzymali się przy sobie.

Panie Pawiński.. po co te limity i te mapki skoro i tak lejesz na to fujarą?
Pierwsza lepsza fotka -

Z tego co wiem i nie jest to od tygodnia czy kilku dni, limity toru wyznaczają linie, a wyjeżdżać poza nie według Twoich zasad można było tylko i wyłącznie za mostem..

Sam nawet zaznaczyłeś że nie wolno wyjeżdżaj za tą linie
A ona prowadzi aż do zakrętu przez całą prostą i łączy się z kolejną linią.
Powiedz mi jak Ty to oceniasz..? Mam grzecznie mówiąc w nosie co ludzie o mnie myślą, ale aż głowa boli jak wszyscy pieją o jazdę fair play a ktoś w wyścigu na każdym okrążeniu tnie jak świnia, wpadając przy bandzie z full gazem , gdzie jadąc normalną linią zakręt jest dość trudny , trafić w apex zakretu i odpowiednio zahamować żeby Cię nie wywiało.
Dla przypomnienia punkt 13.1 i 13.2 żeby było Ci łatwiej to przeanalizować. Plus spójrz na swoje limity które dałeś na forum.

Jeżeli nie mam racji co do tych ścięć daj mi czyste argumenty, zgodne z regulaminem i Twoimi limitami.

13.5 Podczas jednego okrążenia wyścigu użytkownik nie może zyskać na opuszczaniu toru więcej niż 0,3 sekundy (wielkość zysku ocenia administracja). Złamanie tej reguły grozi karą czasową od 1 do 30 sekund doliczonych do końcowego wyniku oraz 1-30 punktami karnymi (1 sekunda i 1 punkt karny za każde 0,3 sekundy łącznego zysku na opuszczaniu toru podczas tego okrążenia).
Chyba ta odpowiedź wystarczy...
Widocznie nie znasz regulaminu, skoro uważasz, że podchodzi to pod 13.1, 13.2. Zobacz na jako punkt złożyłeś skargi. I jeśli Cię to interesuję nie sprawdzałem tego sam.
Zmodyfikowane 5 paź 2016 07:14 przez Marcel Pawiński.
5 paź 2016 07:49
I to jest właśnie ten problem, cięcie niezgodne z regulaminem ale jednak nie ma tyle zysku ( zależy kto oceni ) i jest gitarka. Na następny raz prosił bym o konkretniejsze limity żeby nie było takich sytuacji jak tu. Ah zetne sobie, tam nie ma 0.3. W zależności jak kto pojedzie.. Daytonka nadchodzi, jest gdzie scinac, jestem ciekaw jak to wyjdzie.
5 paź 2016 09:17
Nie wiem jak ja pojechałem wtedy w GT, bo skupiam się bardziej na dojechaniu do mety w całości, ale dla mnie rozgraniczanie ścięć na "w kwalach zyskasz 0,01s. to dowalimy karę" i "w wyścigu zyskasz 0,299s. to spoko" jest trochę słabe.
Zmodyfikowane 5 paź 2016 09:19 przez Grzegorz Brojak.
5 paź 2016 09:20
^ to jest dramat. Inaczej, przyzwolenie na przycinanie :)
5 paź 2016 09:55
Dlatego właśnie przydał by się jakiś zapis w regulaminie, nawet jeżeli ktoś nie zyskuje lub zyskuje 0.299... to powinno być coś za ciągłe ścinanie, bo to jest dosłownie przegięcie pały. Trzeba wymusić jazdę fair. No kurde, jak nigdy nikogo nie sprawdzam i nie wale kar od tak ,ale jak to rzuciło mi się w oczy że na każdym okrążeniu to nie mam pytań.
Teraz i tak wiem że po następnym wyścigu ZGH (czyt. Zorganizowana Grupa Hołoty ) sprawdzi szczegółowo mój przejazd i złoży za byle gówno <bezradny>
Zmodyfikowane 5 paź 2016 09:58 przez Konrad Żerebiec.
5 paź 2016 11:06
Znanie regulaminu i skladanie 50 skarg bylo glupie, zgodze sie tylko co do jednej rzeczy ze do punktu 13.5 w regulaminie przydalby sie podpunkt ze za 5(a wlasciwie to powinno od dlugosci toru zalezec) takich samych sciec w wyscigu (ale nie super bananowych bo to byloby przegiecie) dostaje sie 5s kary.

Mimo wszystko nadal uwazam ze zysk na ostatnim zakrecie tamtych panow byl minimalny jesli w ogole byl a oni sami ustawili samochody duzo lepiej od pozostalych. The end (menel daj seta <lol> ).
5 paź 2016 15:32
Tematyczne -> Regulamin -> Propozycje
5 paź 2016 15:54

Post został usunięty przez autora

5 paź 2016 16:47
Konrad Żerebiec napisał(a):
Teraz i tak wiem że po następnym wyścigu ZGH (czyt. Zorganizowana Grupa Hołoty ) sprawdzi szczegółowo mój przejazd i złoży za byle gówno <bezradny>

Dobrze że Ty za byle gówno nigdy nie składałeś <wyśmiewacz>
Co do całej sytuacji( I do tej " pierwszej lepszej fotki ) - Rozmawiałem z administracja przed wyścigiem, i dostałem informacje że można tam jechać przy samej bandzie, tylko tyle że Potem nie można aż do przejazdu pod mostem. Więc nie miałem oporów do jazdy w taki sposób.
Widzę jesteś bardzo oburzony tym, jak to wszyscy są źli i ścinają. No trudno, w poprzednich rundach tego sezonu jakoś siedziałeś cicho, mimo że ścięć było dużo wiecej i wiecej czołówka zyskiwała ( może też ciąłeś jak <cenzura> ( ale szanuje że przeszedłeś na " Dobrą stronę mocy " XD ).
Pozatym, proszę Cię. Ty będziesz ostatnia osobą w tej lidze ( i całym simracingu ) która będzie mówiła co to jest fair-play.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
20 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Słonecznie
24 °C
WTO
Deszcz
23 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 951 690

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.