FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
23 paź 2016 17:41
Jak ci kablowy net nawala to możesz spróbować na necie z telefonu jechać, rFactor zużyje bardzo mało mb na dystansie wyścigu.
23 paź 2016 17:43

Post został usunięty przez autora

23 paź 2016 17:45
Mateusz Bogusz napisał(a):
Jak ci kablowy net nawala to możesz spróbować na necie z telefonu jechać, rFactor zużyje bardzo mało mb na dystansie wyścigu.

Mati ma rację. Miałem na telefonie 200 mb i spokojnie przejechałem na wyścigi na takim necie w tamtym sezonie.
23 paź 2016 17:48

Nie mam neta na kablu tylko na wi-fi przez adapter. Wszystko działa OK dopóki moja siostra się nie podłącza. Wtedy mi automatycznie sajonara i tak co jakiś czas. I mieszkam w takim miejscu, że jak mam 4 kreski zasięgu to robię imprezę + nie mam LTE w telefonie bo to Ace 2. Także RIP, kaplica. Kiedyś udostępniłem neta z telefonu do było 100 pingu i wysyłanie 0.01.
23 paź 2016 17:51
Mateusz Guzowski napisał(a):
wi-fi przez adapter.

8-)
23 paź 2016 17:53
wi-fi przez adapter.

8-)

Do kompa mam takie gunwo na USB dzięki czemu mam Wi-Fi.
23 paź 2016 17:59
i mi się koła powyginały.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEE?!
Ja wiem, że rFactor oferuje różne cuda, ale bez przesady.
23 paź 2016 18:20
Krzysztof Woźniak napisał(a):
i mi się koła powyginały.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEE?!
Ja wiem, że rFactor oferuje różne cuda, ale bez przesady.

Trochę przesadziłem, ale miałem uszkodzone tylne prawe zawieszenie i lewy bok przez co mi bolid trochę skręcał.
23 paź 2016 18:39
Ja bym się na twoim miejscu Mateusz tak łatwo nie poddawał. Mi w tamtym sezonie druga połowa nie wyszła kompletnie, też albo popełniałem błędy albo miałem problemy z netem/komputerem. Ten sezon miałem sobie kompletnie odpuścić, a tymczasem idzie mi całkiem nieźle
23 paź 2016 18:43
Mateusz Kaczyński napisał(a):
Ja bym się na twoim miejscu Mateusz tak łatwo nie poddawał. Mi w tamtym sezonie druga połowa nie wyszła kompletnie, też albo popełniałem błędy albo miałem problemy z netem/komputerem. Ten sezon miałem sobie kompletnie odpuścić, a tymczasem idzie mi całkiem nieźle

Nie mówię, że się poddaję. Mam 7 beznadziejnych wyścigów z rzędu (w tym Kanadzie liczyłem na super wynik ale nic z tego nie wyszło). Potem się miało poprawić, ale zostałem wywalony z Renault, z którym byłem trochę 'związany' i się popsuło. Choć w Ferrari też jeździ się całkiem dobrze. No cóż, będę jeździć dalej, ale zastanawiam się czy nie pójść do F1.
Zmodyfikowane 23 paź 2016 18:44 przez Mateusz Guzowski.
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
21 °C
Tor:
30 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
NIE
Deszcz
21 °C
PON
Zachmurzenie
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 851 155

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.