30 gru 2016 15:35
I przyznanie się do kolejnego fake-konta.
FORUM
nie macie co robić ze swoim czasem wolnym? Ja
e co za banda idiotów tutaj czasami przebywa... szkoda słów. Z profesjonalnej ligi zrobił się burdel gdzie najważniejsze to wykazać się coraz to bardziej
iającą formą zwrócenia na siebie uwagi. I ktoś powie że teraz robię to samo, zwracam na siebie uwagę. Ale Ci co mnie znają, wiedzą że wszystko ma swoje granice i wiele rzeczy robimy dla żartów. Jako jeden z pierwszych śmiałem się z Krzyśka Aleksa... jako jeden z pierwszych przestałem. Jakieś Herbatki, #107%, maść na ból dupy, słynny popcorn podczas kłótni, jeszcze są do wytrzymania. Ale żeby odpowiadać na swój komentarz, żeby tylko ktoś zwrócił na nas uwagę? Wszystko ma swój kres i mam nadzieję, że Rafał wy
i forum ogólne, bo nie ma z niego żadnego pożytku, a zamiast tego w tematycznych będzie możliwość przypięcia jako ważna/ważniejsza/w
ważna/KONIECZNA do przeczytania, a wy jako
ane placki pamiętajcie o jednym. W dzisiejszych czasach nikt nie jest anonimowy. Nie ważne czyje konto macie i z jakiego rejonu polski wrzucacie film.
nie macie co robić ze swoim czasem wolnym? Ja
e co za banda idiotów......
aną razem z nowym lakierem.
au lipę...w dodatku smutną bo każdy z nas myślał że to taki upierdliwiec ale jednak z kręgosłupem moralnym. Każdy z nas jest tutaj z jednego powodu wspólnej pasji, mamy tu kolegów czasem nawet przyjaciół ta liga to już więcej niż tylko strona to jak podwórko przed domem za starych czasów każdy ze sobą gada i z tych co stale przesiadują i często są na Tsie to wiedzą wiadomo internet nie zastąpi nam realnego świata ja sam mam w tygodniu tyle obowiązków że
szkoda gadać szkoda strzępić ryja.Z wiekiem powinniśmy być mądrzejsi ale też bardziej wyrozumiali...Po prostu szanujmy swój ''wirtualny dom'' a nie srajmy do niego...DziękujęGP Brazylii
| Kwalifikacje | Zakończona |
| Wyścig | Zakończona |

| Serwer F1 | ![]() |
| Serwer egzaminacyjny | ![]() |

| Kierowcy | Zespoły |
| 01 | Adrian Babiński | 537 |
| 02 | Patryk Krutyj | 462 |
| 03 | Aleksy Mainusz | 364 |
| 04 | Marcel Pawiński | 316 |
| 05 | Dawid Czepiela | 269 |
| 06 | Maciej Wysmulski | 200 |
| 07 | Radosław Cupał | 189 |