Mateusz Majka napisał(a):
Spokojniej, bo ci płyny wyciekną z Hondy. Widziałeś gdzieś żebym obrażał P. Pieczykolana? nie, wiec zluzuj, to po pierwsze. Po 2, szczerze nawet nie wiedzialem że ktoś oprócz mnie i jednej osoby wie że to jest konto pieczyka, na co w sumie nakierował komentarz alka :v Anonimowy nie jestem, prawda. Uważasz, że gdzieś w tym momencie obraziłem Go? Pozwij mnie do sądu, chętnie posłucham argumentów, zwłaszcza jakbys przedstawił je w ten sam sposób jak teraz na ogólnym.
Nie interesuje mnie czy kogoś obrażasz, mam to w dupie. W wieku 14-15, bo tylko pokolenie 2000+ czerpie z takich zabaw przyjemność, lat są ciekawsze rzeczy do roboty.
A co do pozywania... przecież napisałem coś na temat czasu wolnego. Mój post służył tylko i wyłącznie temu, żebyś zrozumiał że jeżeli przesadzisz, będziesz miał problem. Podszywanie się pod kogoś to w naszym kraju do 3 lat pozbawienia wolności.
Co do płynów z Hondy? Aktualnie ją sprzedaje, przyjedź na jazdę próbną, oddamy na stację diagnostyczną, nie znajdziesz żadnego miejsca skąd może wyciekać płyn - jakikolwiek, bo mój czas poszedł na przykład w ten samochód który jest w 90% wyremontowany. Od silnika, na którego widok wypadną Ci wszystkie kudły z zachwytu, po blacharkę perfekcyjnie od

aną razem z nowym lakierem.
Dodane 30 grudnia 2016 16:55:Czas minął, żegnaj