FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
30 gru 2016 15:35
I przyznanie się do kolejnego fake-konta.
Czy wy <cenzura> nie macie co robić ze swoim czasem wolnym? Ja <cenzura>e co za banda idiotów tutaj czasami przebywa... szkoda słów. Z profesjonalnej ligi zrobił się burdel gdzie najważniejsze to wykazać się coraz to bardziej <cenzura>iającą formą zwrócenia na siebie uwagi. I ktoś powie że teraz robię to samo, zwracam na siebie uwagę. Ale Ci co mnie znają, wiedzą że wszystko ma swoje granice i wiele rzeczy robimy dla żartów. Jako jeden z pierwszych śmiałem się z Krzyśka Aleksa... jako jeden z pierwszych przestałem. Jakieś Herbatki, #107%, maść na ból dupy, słynny popcorn podczas kłótni, jeszcze są do wytrzymania. Ale żeby odpowiadać na swój komentarz, żeby tylko ktoś zwrócił na nas uwagę? Wszystko ma swój kres i mam nadzieję, że Rafał wy<cenzura>i forum ogólne, bo nie ma z niego żadnego pożytku, a zamiast tego w tematycznych będzie możliwość przypięcia jako ważna/ważniejsza/w <cenzura> ważna/KONIECZNA do przeczytania, a wy jako <cenzura>ane placki pamiętajcie o jednym. W dzisiejszych czasach nikt nie jest anonimowy. Nie ważne czyje konto macie i z jakiego rejonu polski wrzucacie film.

http://pikio.pl/znany-kulturysta-i-youtu ber-jaglak-znalazl-swojego-hejtera-i-dal -mu-powazna-nauczke-video/
Mateusz Majka napisał(a):
Tak

zapraszam wszystkich do wypowiedzi, kurna, już z 2 tygodnie nie było zadnego gówna na tym forum, musiałem jakoś was zmotywowac, no dawać.

Pytanie brzmi - dlaczego?
30 gru 2016 15:45
Dawid Kuszel napisał(a):
Czy wy <cenzura> nie macie co robić ze swoim czasem wolnym? Ja <cenzura>e co za banda idiotów......

Spokojniej, bo ci płyny wyciekną z Hondy. Widziałeś gdzieś żebym obrażał P. Pieczykolana? nie, wiec zluzuj, to po pierwsze. Po 2, szczerze nawet nie wiedzialem że ktoś oprócz mnie i jednej osoby wie że to jest konto pieczyka, na co w sumie nakierował komentarz alka :v Anonimowy nie jestem, prawda. Uważasz, że gdzieś w tym momencie obraziłem Go? Pozwij mnie do sądu, chętnie posłucham argumentów, zwłaszcza jakbys przedstawił je w ten sam sposób jak teraz na ogólnym.

Łukasz Dams napisał(a):
Tak

zapraszam wszystkich do wypowiedzi, kurna, już z 2 tygodnie nie było zadnego gówna na tym forum, musiałem jakoś was zmotywowac, no dawać.

Pytanie brzmi - dlaczego?

Odpowiedź sam zawarłes w komentarzu na górze strony.
Dodane 30 grudnia 2016 16:46:
tej strony :v
30 gru 2016 15:48
yolo
30 gru 2016 15:55

Spokojniej, bo ci płyny wyciekną z Hondy. Widziałeś gdzieś żebym obrażał P. Pieczykolana? nie, wiec zluzuj, to po pierwsze. Po 2, szczerze nawet nie wiedzialem że ktoś oprócz mnie i jednej osoby wie że to jest konto pieczyka, na co w sumie nakierował komentarz alka :v Anonimowy nie jestem, prawda. Uważasz, że gdzieś w tym momencie obraziłem Go? Pozwij mnie do sądu, chętnie posłucham argumentów, zwłaszcza jakbys przedstawił je w ten sam sposób jak teraz na ogólnym.

Nie interesuje mnie czy kogoś obrażasz, mam to w dupie. W wieku 14-15, bo tylko pokolenie 2000+ czerpie z takich zabaw przyjemność, lat są ciekawsze rzeczy do roboty.
A co do pozywania... przecież napisałem coś na temat czasu wolnego. Mój post służył tylko i wyłącznie temu, żebyś zrozumiał że jeżeli przesadzisz, będziesz miał problem. Podszywanie się pod kogoś to w naszym kraju do 3 lat pozbawienia wolności.
Co do płynów z Hondy? Aktualnie ją sprzedaje, przyjedź na jazdę próbną, oddamy na stację diagnostyczną, nie znajdziesz żadnego miejsca skąd może wyciekać płyn - jakikolwiek, bo mój czas poszedł na przykład w ten samochód który jest w 90% wyremontowany. Od silnika, na którego widok wypadną Ci wszystkie kudły z zachwytu, po blacharkę perfekcyjnie od<cenzura>aną razem z nowym lakierem.
Dodane 30 grudnia 2016 16:55:
Czas minął, żegnaj
30 gru 2016 16:03
Łukasz Dams napisał(a):

Dodane 30 grudnia 2016 15:55:
Adam Radzik
35 min. temu

Mateusz Majka
35 min. temu

Filmik trwa 53 sekundy.
Dodane 30 grudnia 2016 15:58:
Dalej uważacie, że Pieczyk nie rozumie, że źle postąpił?

Nie, to nie jest "zrobiłem fake konto, przepraszam", tylko "em, dałem to konto komuś, ale nie funkcjonuje tak jak chce, więc je zbanuj".
30 gru 2016 16:05
Łukasz Dams napisał(a):
I przyznanie się do kolejnego fake-konta.

Po miesiącu, zamiast od razu. Niektórym przydałby się ban na ostudzenie na forun
30 gru 2016 16:42
Odpowiedź sam zawarłes w komentarzu na górze strony.

Nie zrozumiałeś mnie. Dlaczego zalogowałeś się na konto, które jest podejrzane o fake-konto Pieczyka, żeby wrzucić filmik, a potem na głównym swoich koncie skomentowałeś swoją wrzutkę?
Zmodyfikowane 30 gru 2016 16:42 przez Łukasz Dams.
30 gru 2016 17:20
Powiem wam tak czytałem to i widzę że niektórzy mają za dużo zajęć to prawda. W życiu każdy chce zaistnieć Szanuję tutaj każdą osobę nawet (Marcela Pawińskiego) xD. I całe to zamieszanie , Pieczyk od<cenzura>au lipę...w dodatku smutną bo każdy z nas myślał że to taki upierdliwiec ale jednak z kręgosłupem moralnym. Każdy z nas jest tutaj z jednego powodu wspólnej pasji, mamy tu kolegów czasem nawet przyjaciół ta liga to już więcej niż tylko strona to jak podwórko przed domem za starych czasów każdy ze sobą gada i z tych co stale przesiadują i często są na Tsie to wiedzą wiadomo internet nie zastąpi nam realnego świata ja sam mam w tygodniu tyle obowiązków że <cenzura> szkoda gadać szkoda strzępić ryja.Z wiekiem powinniśmy być mądrzejsi ale też bardziej wyrozumiali...Po prostu szanujmy swój ''wirtualny dom'' a nie srajmy do niego...Dziękuję
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
20 °C
Tor:
23 °C
CZW
Zachmurzenie
22 °C
PIĄ
Częściowe zachmurzenie
24 °C
SOB
Częściowe zachmurzenie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 626 526

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.