Marcin Jędrowiak napisał(a):

Panowie ktoś posiada jak tak to niech mi powie czy się opłaca
Wszystko zależy jaką kierownicę masz teraz. Ta "nakładka" do po prostu koło do kierownic Thrustmastera TX, T300, T500 i TS-PC (tak one są wymienne). Jeśli tak jest i bardzo ci brakuje przycisków, a twój portfel nie jest anorektykiem - to pewnie będzie to dla ciebie dobra opcja.
Jeśli zaś nie masz tych kierownic, była niegdyś jedna opcja i nazywała się SRW S1 bodaj. Był z nią jeden malutki problemik.

jeden wie do czego w sumie miała być, ale wiele ludzi przerabiała ją tak by można było ją założyć w G25/G27. Miałem okazję się przejechać i mam mieszane odczucia, manetki były dla mnie nie wygodne i po jakimś czasie użytkowania padły i trzeba było wymienić mictoswitche. No i dla mnie była po prostu za mała. Aczkolwiek wygoda jest kwestią gustu, a całe stanowisko dla mnie było dość mało komfortowe. Minus to dodatkowy kabel USB dla przycisków. Plusem są przyciski i relatywnie niewysoka cena, oraz wyświetlacz (w sensie lampki, które zaś podobno w nocy świecą trochę za mocno). No i od normalnego metalowego koła G25 była lżejsza i miałem wrażenie że FFB działał nieco lepiej. Dla upartego ten Addon thrustmastera pewnie dałoby się przerobić także i na inne kierownice, ale nie wiem czy przyciski na nim to samodzielny kontroler. Podejrzewam że nie.
Osobiście wolałbym zrobić button boxa gdybym bardzo potrzebował przycisków niż psuć sobie kierownice, tym bardziej że preferuje klasyczne koło

.