FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT
FORUM TEMATYCZNE
12 lut 2013 15:28
Michał Romaszko napisał(a):
Momo?? Przecież ona jest droższa od DF GT a jakieś 3x gorsza... Płacisz tylko za napis Momo na kierownicy<ok>

Zresztą w kierownicy nie chodzi o wyniki, im lepsza kierownica tym większa frajda z jazdy

Momo za 150 zl uzywki a dfgt na pewno za tyle nie kupisz.
12 lut 2013 15:30
Michał Romaszko napisał(a):
Momo?? Przecież ona jest droższa od DF GT a jakieś 3x gorsza... Płacisz tylko za napis Momo na kierownicy<ok>

Zresztą w kierownicy nie chodzi o wyniki, im lepsza kierownica tym większa frajda z jazdy

Skoro masz taką dobrą kierownicę to dlaczego jeździsz tak słabo? (strasznie)
12 lut 2013 15:38
Mam G25 więc nie wiem czy to taka super kierownica.. Do tego już ma swoje lata i jest lekko uszkodzona (czasami zbija po dwa biegi co trochę mnie kosztuje bo muszę uważać przy redukcji z 3 do 2<wyśmiewacz>)

To raz a dwa 5 lat przerwy od rF i jazda bez wspomagaczy??
Ostatnio jeździłem tylko w GT5 w lidze którą sam organizowałem , i tylko samochodami z zamkniętym nadwoziem (Super GT, Lexus IS-F RM, Citroen GT Race Car, Corvette ZR1 RM) otwartym samochodem było tylko Audi R8 w Le Mans<ok> I to widać bo w DTM jestem sporo szybszy a jeszcze czystego kółka nie zrobiłem:D
12 lut 2013 16:11
Gdybyś CAŁKOWICIE nie miał styczności z simracingiem przez 5 lat to ok, no ale jeśli ciągle jeździłeś to szybkość tak czy siak powinieneś mieć we krwi.
Mi się raczej wydaje, że bardziej jarasz się sprzętem na którym jeździsz niż samą jazdą i rywalizacją, i w dodatku szukasz jakiejś wymówki na ten czas, który obecnie pokazuje nam LT ;)
12 lut 2013 16:25
Wygrałem 2 sezony w GT więc mi tu nie pierdziel:D
Ale tak jak mówiłem GT to nie rF więc 5 lat przerwy robi swoje<ok>
12 lut 2013 16:38
I wracamy do twierdzenia, że czas osiągamy dzięki kontrolerowi. Gdyby tak było to Rafik by wymiatał (G27), a Czarek byłby ligowym średniakiem. Tymczasem jest na odwrót.
Dodane 12 lutego 2013 17:41:
Nie ważne, czy mamy G25 czy G27. Ważne są dwie rzeczy: talent i doświadczenie. Samochody z dachem inaczej się prowadzi, dlatego też Michał, który 5 lat jeździł samochodami typu gran turismo + LMP1 lepiej będzie się sprawował w DTM niż w F1, bo ma doświadczenie. Myślicie, że czemu Menel tak wygrywa? Bo jeździ wciąż i wciąż i wciąż.
12 lut 2013 17:02
Szymon Kmiecik napisał(a):
Gdybyś CAŁKOWICIE nie miał styczności z simracingiem przez 5 lat to ok, no ale jeśli ciągle jeździłeś to szybkość tak czy siak powinieneś mieć we krwi.
Mi się raczej wydaje, że bardziej jarasz się sprzętem na którym jeździsz niż samą jazdą i rywalizacją, i w dodatku szukasz jakiejś wymówki na ten czas, który obecnie pokazuje nam LT ;)

<ok>
12 lut 2013 17:04
No to jest to co mówiłem, im lepsza kierownica tym większa frajda z jazdy i tyle, G25 jest świetna ale chciał bym coś lepszego i bardziej trwałego dlatego planuje zakup Fanateca , nie żeby pokazać patrzcie mogę tylko dlatego że chce mieć coś co mi będzie dawać przyjemność<ok> Zwłaszcza że miałem już okazję doświadczyć perfekcji dzieł Fanateca:)
12 lut 2013 18:14
Michale a gdzie zamierzasz kupić Fantateca ?
Ja właściwie też ostatnio o tym myślałem, lecz cena mnie troszkę przeraziła i to że pedały osobno ( i tylko 2 modele są pod Xboxa )
12 lut 2013 18:24
Prawdopodobnie z ich sklepu internetowego<ok>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
23 °C
Tor:
34 °C
CZW
Słonecznie
25 °C
PIĄ
Zachmurzenie
24 °C
SOB
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
42 932 755

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.