FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 maj 2016 18:44
Jeszcze żyje?
10 maj 2016 19:21
Patryk Rogozik napisał(a):
Jeszcze żyje?

Jeszcze jak!
10 maj 2016 19:22
Konrad Żerebiec napisał(a):
Kretyn się rozpędził w skargach.. Gratulacje.<bezradny> Komuś bardzo zależy żebym stracił chyba licencje... Za nic :)

Faktycznie za nic...
10 maj 2016 19:23
Marcel Pawiński napisał(a):
Kretyn się rozpędził w skargach.. Gratulacje.<bezradny> Komuś bardzo zależy żebym stracił chyba licencje... Za nic :)

Faktycznie za nic...

No za co..? :)
10 maj 2016 19:24

Faktycznie za nic...

Właśnie skończyliśmy sprawdzać skargi i jednak trochę sobie przyciąłeś.
10 maj 2016 19:25

Faktycznie za nic...

Zobaczysz i nie zgrywaj idioty.
10 maj 2016 19:28
Lajcik :) Przy tempie 4:04 i każde okrążenie inne 4:06 itd to faktycznie ciąłem i zyskiwałem fchoj. Rozdupionym autem który tracił stabilność na każdym zakręcie i tym bardziej na dohamowaniach. Całe auto na żółto, tempo normalnym autem było by 4:00-01 na spokojnie. Więc nie mam pytań. :)
Dodane 10 maja 2016 21:31:
Zresztą, to i tak jest mało ważne czy pojawiły się jakieś wyjazdy które mi i tak nic nie dawały bo jechałem bardzo wolno. Teraz się odwróci wszystko w moją stronę to kwikne po prostu kwikne. W czym pomogło komuś to że uczepił się mnie jak i tak jechałem na końcu, najwolniej i najbardziej ucierpiałem w tym wyścigu? Widocznie komuś przeszkadzam i chce się mnie pozbyć w jakiś sposób. Bo nie normalne jest zgłaszać kogoś kto dojechał jako jedyny zdublowany i nikomu nic nie zrobił.
10 maj 2016 19:34
Lajcik :) Przy tempie 4:04 i każde okrążenie inne 4:06 itd to faktycznie ciąłem i zyskiwałem fchoj. Rozdupionym autem który tracił stabilność na każdym zakręcie i tym bardziej na dohamowaniach. Całe auto na żółto, tempo normalnym autem było by 4:00-01 na spokojnie. Więc nie mam pytań. :)
Dodane 10 maja 2016 21:31:
Zresztą, to i tak jest mało ważne czy pojawiły się jakieś wyjazdy które mi i tak nic nie dawały bo jechałem bardzo wolno. Teraz się odwróci wszystko w moją stronę to kwikne po prostu kwikne. W czym pomogło komuś to że uczepił się mnie jak i tak jechałem na końcu, najwolniej i najbardziej ucierpiałem w tym wyścigu? Widocznie komuś przeszkadzam i chce się mnie pozbyć w jakiś sposób. Bo nie normalne jest zgłaszać kogoś kto dojechał jako jedyny zdublowany i nikomu nic nie zrobił.

Jedna sprawa jest taka, ze ktoś chciał Cię udupić. A druga, że w większości skargi były słuszne.
10 maj 2016 19:39
LOL, jak Woźniak dojeżdzał 3 czy tam 5 kołek za zwycięzcą i tracił lickę to też nie było fair?
Sie ciesz, że licencji nie straciłeś, a nie obwiniasz wszystkich dookoła :>
10 maj 2016 19:40
No to ktoś jest frajerem do potęgi skoro chciał mnie udupić... :) Nie wiem kto to ale po prostu mi go żal.. :) Takie udupianie. W tym wyścigu połowa stawki straciła by licencje jak by się ktoś uparł na kimś. Ale tylko jedna osoba okazała się frajerem i bardzo przeszkadzam tej osobie w tym sezonie a może całej lidze. Ludzie wyprzedzali się poza torem , w S3 na każdym okrążeniu były ogromne wyjazdy z zyskiem po 1s. Ale cóz.. lepiej do<cenzura>ać kogoś kto i tak został roz<cenzura>any i jeszcze go pozgłaszać bo walczył z autem i wypadał poza tor. Genialne po prostu. System wy<cenzura>any w kosmos. Ktoś Ci się nie podoba - oglądnij jego repa i u<cenzura> go w jednym wyścigu.
Dodane 10 maja 2016 21:41:
Okej.. To od następnego wyścigu sprawdzamy wszystkich :) Pozdrawiam :)
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
20 °C
Tor:
25 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 378 487

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.