FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 maj 2016 20:03
Szkoda że komuś nie było szkoda czasu na sprawdzanie całego wyścigu.. :) Ja słowa dotrzymam.. Ktoś był świnią to ja tez będę. Od przyszłego weekendu trzymamy się w obrębie toru bo będzie słabo.
10 maj 2016 20:04
Powiem wam jedno, Jesteście wszyscy Rooooz*ebani!!! Nie pieczyk? :D
10 maj 2016 20:04
Konrad Żerebiec napisał(a):
Szkoda że komuś nie było szkoda czasu na sprawdzanie całego wyścigu.. :) Ja słowa dotrzymam.. Ktoś był świnią to ja tez będę. Od przyszłego weekendu trzymamy się w obrębie toru bo będzie słabo.

Dobra, nie szkoda Ci życia to składaj. :>
Dodane 10 maja 2016 22:05:
Piotr Gałkowski napisał(a):

YES MY FRIEND!
10 maj 2016 20:06
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):
Piotr Gałkowski napisał(a):

YES MY FRIEND!

10 maj 2016 20:07
Adrian Babiński napisał(a):
Aleksy Mainusz napisał(a):
LOL, jak Woźniak dojeżdzał 3 czy tam 5 kołek za zwycięzcą i tracił lickę to też nie było fair?
Sie ciesz, że licencji nie straciłeś, a nie obwiniasz wszystkich dookoła :>

Jak on miał niby stracić licencję? Za ścięcia toru? W takim razie jakby złożyć na Marcela skargi za ścięcia na Monako to miałby 100 pkt karnych za jeden wyścig jak nic. Powinna być jakaś granica zdrowego rozsądku, maksymalna granica kary, np: DQ i 5 pkt karnych, a nie za każde ścięcie 1pkt karny i klapki na oczy.

Tak, prawie stracił licencje za ścięcia.
Dodane 10 maja 2016 22:08:
Wczoraj na tsie mówił, że nie ścinał to dlaczego miałbym mu nie wierzyć. Dzisiaj jak sprawdzaliśmy śkargi trochę to inaczej wyglądało.
10 maj 2016 20:09
10 maj 2016 20:09
Za ścięcia bez zysku ZNISZCZONYM autem które było niestabilne. Tego nikt nie bierze pod uwagę i tempo jakim dysponowałem a tym bardziej równa jazda. A jak pilnowałem ścięcia w kwalifikacjach np. perfidny wyjazd Mateusza Majki na Zandvoortcie i nie dostał kary to było w porządku. :)
10 maj 2016 20:10
Konrad Latosek napisał(a):

Za ścięcia bez zysku ZNISZCZONYM autem które było niestabilne. Tego nikt nie bierze pod uwagę i tempo jakim dysponowałem a tym bardziej równa jazda. A jak pilnowałem ścięcia w kwalifikacjach np. perfidny wyjazd Mateusza Majki na Zandvoortcie i nie dostał kary to było w porządku. :)

Masz ty godność człowieka?

Jakby było zniszczone, to byś nie jechał - proste.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
22 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 377 930

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.