FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
10 maj 2016 19:52
10 maj 2016 19:53
Marcel Pawiński napisał(a):
Konrad Żerebiec napisał(a):
Moje zachowanie..? To w takim razie głównym podejrzanym może być w tej chwili A.Mainusz.. Po pechowym wypadku tylko i wyłącznie z nim miałem "spine". Z nikim inny praktycznie nie rozmawiam więc czepiane się kompletne.

Oczywiście, mam zamiar po pracy oglądać wyścigi GT. Podpowiem więcej - skargi za skasowanie mojej osoby w GP2 nie dostałeś. To samo w Poznaniu czy tam A1 nikt, który mnie rozwalał nie dostał nic. Dopowiedz sobie sam w GT i powiem krótko - od<cenzura> się ode mnie i skończ tą żałosną krucjatę. Herbatka Czarkowa , spacerek i karawana jedzie dalej. :P
10 maj 2016 19:57
No to po co ludzie <cenzura>ą że coś jest nie tak w moim zachowaniu skoro z nikim praktycznie nie rozmawiam? Sorry, jeżeli ktoś by we mnie wjechał a potem ktoś by go na zgłaszał, też by myślał że to ja. Więc sorry i zluzuj. Nie wiem w takim razie komu podpadłem i czym.. :)
To ja złożyłem.
No to po co ludzie <cenzura>ą że coś jest nie tak w moim zachowaniu skoro z nikim praktycznie nie rozmawiam? Sorry, jeżeli ktoś by we mnie wjechał a potem ktoś by go na zgłaszał, też by myślał że to ja. Więc sorry i zluzuj. Nie wiem w takim razie komu podpadłem i czym.. :)

Dobra - ja składałem z Majką. Już jest Ci luźniej?
10 maj 2016 20:00
Ale jest to po prostu kompletne świństwo. Gdybym jechał 1 i ktoś by walczył o mistrza i specjalnie by tak na zgłaszał to kompletnie co innego. Ale ktoś ma ogromny powód skoro zgłasza kogoś kto jedzie ostatni i nikomu nie wadzi. TO JEST CHORE. Teraz będzie ciągłe zgłaszanie skoro takie chore zasady panują co do składanie skarg.. każdy może wszystko.
10 maj 2016 20:00

Dobra. Wszyscy wiemy, że jesteśmy zgubieni i koniec tematu. Idź sobie strzel piwko czy coś, bo kurde szkoda czasu na takie gadanie.
10 maj 2016 20:02
Dobra, ide robić bunkier, moje życie jest zagrożone.
Aleksy Mainusz napisał(a):
LOL, jak Woźniak dojeżdzał 3 czy tam 5 kołek za zwycięzcą i tracił lickę to też nie było fair?
Sie ciesz, że licencji nie straciłeś, a nie obwiniasz wszystkich dookoła :>

Jak on miał niby stracić licencję? Za ścięcia toru? W takim razie jakby złożyć na Marcela skargi za ścięcia na Monako to miałby 100 pkt karnych za jeden wyścig jak nic. Powinna być jakaś granica zdrowego rozsądku, maksymalna granica kary, np: DQ i 5 pkt karnych, a nie za każde ścięcie 1pkt karny i klapki na oczy.
Ale jest to po prostu kompletne świństwo. Gdybym jechał 1 i ktoś by walczył o mistrza i specjalnie by tak na zgłaszał to kompletnie co innego. Ale ktoś ma ogromny powód skoro zgłasza kogoś kto jedzie ostatni i nikomu nie wadzi. TO JEST CHORE. Teraz będzie ciągłe zgłaszanie skoro takie chore zasady panują co do składanie skarg.. każdy może wszystko.

Świństwo to jest, ale po co piszesz kolejną stronę o tym samym tylko w innych słowach?
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
19 °C
Tor:
22 °C
PIĄ
Deszcz
22 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
21 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
46 377 923

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.