FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
31 sty 2017 23:20
Maciej Paruch napisał(a):
Gównoburza za 3... 2... -1...

hehehehehhehe
31 sty 2017 23:20
No widocznie nie jestem inteligentną osobą, trudno. Jak Ci to przeszkadza, to idź sobie gdzieś, gdzie będzie zarządzał ktoś inteligentny.
1 lut 2017 00:10

Post został usunięty przez autora

1 lut 2017 00:59

Post został usunięty przez autora

1 lut 2017 06:29
Co wam przeszkadza że Pieczyk dostał unbana?
1 lut 2017 07:44
Dawid Głowski napisał(a):

1. Utrudnione śmieszkowanie na TSie, myślę, że to najważniejsze. <lol> Z tego powodu przewiduję podział tsa jak z glutenem. Kanały zwykłe mogące zawierać śladowe ilości Pieczyka i kanały Pieczyk-free.
2. Świadomość, że można popełnić swoje wykroczenia, ale okazać chęć poprawy i przyjąć określone warunki. Parafrazując mojego imiennika, według niektórzych lepsze by było: "Kara bana należy się każdemu wolnemu offlajnowcowi"
3. Konieczność częstego zaglądania na forum, bo Pieczyk raczej kojarzy mi się z aktywną osobą. Dla niektórych umarlaków może stanowić to problem.
4. Arsenal
1 lut 2017 07:48
Nie, ta gnida nie wykazała chęci poprawy. I dlatego w momencie kiedy chciałby wejść na stronę, to powinien mu się pojawić Adolf Hitler pokazujący mu środkowy palec. Ten człowiek powinien być skreślony w środowisku simracingowym. I całe szczęście, że są jeszcze takie miejsca, które są "Pieczyk-free".
Zmodyfikowane 1 lut 2017 07:51 przez Krzysztof Woźniak.
1 lut 2017 08:46
Gdybym miał możliwość banowania od Rafika (Rafik <prosi>) to w pierwszej kolejności ban poleciał by dla Krzysztofa Woźniaka za głupie <cenzura>enie co chwilę. Nie znam Cie za bardzo ale czytając niektóre Twoje wypowiedzi oraz lamenty to aż się we mnie gotuje. Jeśli będzie wam Pieczyk przeszkadzał na TSie to jest tam możliwość wyciszenia użytkownika :)
Zmodyfikowane 1 lut 2017 09:39 przez Dawid Głowski.
1 lut 2017 09:24
Grzegorz Brojak napisał(a):

1. Utrudnione śmieszkowanie na TSie, myślę, że to najważniejsze. <lol> Z tego powodu przewiduję podział tsa jak z glutenem. Kanały zwykłe mogące zawierać śladowe ilości Pieczyka i kanały Pieczyk-free.
2. Świadomość, że można popełnić swoje wykroczenia, ale okazać chęć poprawy i przyjąć określone warunki. Parafrazując mojego imiennika, według niektórzych lepsze by było: "Kara bana należy się każdemu wolnemu offlajnowcowi"
3. Konieczność częstego zaglądania na forum, bo Pieczyk raczej kojarzy mi się z aktywną osobą. Dla niektórych umarlaków może stanowić to problem.
4. Arsenal

5. Maciej Kot
1 lut 2017 09:54
Gdybym miał możliwość banowania od Rafika (Rafik <prosi>) to w pierwszej kolejności ban poleciał by dla Krzysztofa Woźniaka za głupie <cenzura>enie co chwilę. Nie znam Cie za bardzo ale czytając niektóre Twoje wypowiedzi oraz lamenty to aż się we mnie gotuje. Jeśli będzie wam Pieczyk przeszkadzał na TSie to jest tam możliwość wyciszenia użytkownika :)

Tu nie chodzi o TSa. Gość perfidnie oszukał wszystkich, nie okazywał skruchy i jeszcze próbował obejść karę przez fałszywe multikonta. Ktoś taki powinien dostać permanentnego bana, a teraz wraca sobie jak gdyby nigdy nic. Uważasz że to jest w porządku? Akurat w tym wypadku KAW ma rację
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
14 °C
Tor:
14 °C
PON
Zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
15 °C
ŚRO
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 595 876

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.