FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
1 lut 2017 23:17
Marcel Pawiński napisał(a):
00:13 - gdzie mod :D?

Nie wiem, i szczerze- gówno mie to obchodzi.
1 lut 2017 23:49
Maciej Miłosz napisał(a):

Oż Ty!
2 lut 2017 01:08

Oż Ty!

Oż Jana (Pawła)
Taka była kiedyś Oż Jana co śpiewała hymn na Ełło 2012
Zmodyfikowane 2 lut 2017 01:09 przez Maciej Miłosz.
2 lut 2017 13:50
:)
2 lut 2017 14:19

Oż Ty!

Oż Jana (Pawła)
Taka była kiedyś Oż Jana co śpiewała hymn na Ełło 2012

a to nie była ta druga? Czy tam drugi 8-)
Dodane 2 lutego 2017 19:12:
Aż zabiorę głos, a co.

Mateusz Kaczyński napisał(a):
Tu nie chodzi o TSa. Gość perfidnie oszukał wszystkich, nie okazywał skruchy i jeszcze próbował obejść karę przez fałszywe multikonta. Ktoś taki powinien dostać permanentnego bana, a teraz wraca sobie jak gdyby nigdy nic. Uważasz że to jest w porządku? Akurat w tym wypadku KAW ma rację

Nie tyle co oszukał, a uznał się cwańszym i mądrzejszym - wykiwał kilka osób (w tym mnie, niestety się dałem), wygadywał bzdury że takie rzeczy jak On robi (jazda kogoś za kogoś, wiecie o co chodzi) robi ponad połowa ligi i ma na to dowody, ALE BEZPODSTAWNIE NIE BĘDZIE ICH UPUBLICZNIAŁ - OCH JAKA SZKODA.
Skruchę okazał, przecież przez... miesiąc? nie miał dostępu do strony. Przecież to jest ogromnie długi czas na rozważanie nad błędami i oszustwami które popełniało się przez kilka sezonów ;)
Fałszywe konta - no coś Ty. Chyba nie myślisz, ze Krzysztof Pieczykolan upadłby tak nisko, żeby zakładać kilka fake-kont? :)
Perm-ban - Co ciekawe, kiedyś obiło mi się o uszy że po tych fake kontach dostał perm bana bez odwołania, ale jak widać myliłem się ;)
Rafał Cupał napisał(a):
Mi zależy na tym, żeby kara była skuteczna, a nie groźnie wyglądała. Weźcie to pod uwagę analizując tego unbana. Pamiętajcie też, że Pieczyk nie dostanie licencji.

Uważasz karę za skuteczną, gdzie kara trwała miesiąc? Przecież każdy wie że Pieczykolan wbijał na stronę przez konta innych osób, kombinował próbując dostać się na forum administracji przez konta administratorów (!), a Ty uważasz karę miesiąca za skuteczną? No proszę Cie, nie ośmieszaj się.
Pieczyk nie dostanie licencji... Oj tak, mam nadzieję że chociaż tego dotrzymasz, choć patrząc po aktualnych krokach, w sumie to jeszcze czas do startu sezonu jest... ;)

Mateusz Tomaszewski napisał(a):
Nie bądźcie takimi ogórami... Rafał podjął taką, a nie inną decyzję i w razie jakiegoś cyrku to on przyjmie na klatę konsekwencję. Myślę, że jest na tyle świadom, że wie co robi.
Uszanujcie to.

Szanuję, nie szkaluję. Ale co jeśli Rafał pisząc to był pod wpływem (bez obrazy) i do teraz nie jest świadom swojej decyzji? Wolę mieć pewność że jest świadom zagrożenia, które pochodzi od tego... użytkownika, żeby już nie budować muru ;)
Pozatym, sam Rafał uznał go za oszusta i szantażystę - dziękuję.

Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

2 lut 2017 18:22
Myślę że ten ban dał mu sporo do myślenia i raczej nie popełni drugi raz tego samego błędu.

Heh, a nie dawno miałeś zupełnie inne zdanie, czyżby jakaś kobieta na twoim koncie siedziała? :> Koleś, który robił antyreklamę ligi w sposób dobitny, jest teraz "broniony", dziwi mnie takie podejście. Towarzysz Pieczykolan nie jest osobą, która wyciąga wnioski, jest po prostu głupkiem, który liczy na poklask tłumu. Dlatego szanuję to co zrobiło WSL z nim, strzał z buta w twarz i Ciebie nie ma. Dobrze wiemy, czemu dostaje reaktywację. Jestem czwarty rok tutaj i wydaje mi się, że niektórzy raczej cofają się w rozwoju, zamiast iść do przodu.

I jeszcze jedno - Wystarczy jeden numer Pieczykolana i szykujcie się na inbę,
Zmodyfikowane 2 lut 2017 18:25 przez Aleksy Mainusz.
2 lut 2017 18:27
Aleksy Mainusz napisał(a):
I jeszcze jedno - Wystarczy jeden numer Pieczykolana i szykujcie się na inbę,

confirmed
2 lut 2017 19:49
Mateusz Majka napisał(a):
wykiwał kilka osób (w tym mnie, niestety się dałem)

No tak, zaszantażował Cię pewnie, żeby jechać za niego na Silver, bo wy<cenzura>ka na licencje skoro rF < chaty z gówna < rF2 czy co tam bocisz teraz. Biedny, poszkodowany, bez licencji, cytując: "OCH JAKA SZKODA". Uczcijmy Cię minutą gównoburzy... 8-) A to, że niektórzy jeździli za innych było wiadome w kuluarach.
2 lut 2017 20:06
Grzegorz Brojak napisał(a):
No tak, zaszantażował Cię pewnie, żeby jechać za niego na Silver

Nie, nie szantażował ;) Błagał, bo miał być w robocie, po czym Ja jechałem a On siedział na ts i nagrywał, żeby potem wrzucić Onboard z mojej jazdy i jego gadania (y)
A Ja jak napisałem, dałem się wrobić, tyle.
bo wy<cenzura>ka na licencje skoro rF < chaty z gówna < rF2 czy co tam bocisz teraz.

Ta, wy<cenzura>ka podczas walki o mistrza o GT <brawo> <brawo> <brawo>

Biedny, poszkodowany, bez licencji, cytując: "OCH JAKA SZKODA". Uczcijmy Cię minutą gównoburzy... 8-)

Czy ja wiem czy taki poszkodowany? Przynajmniej poszedłem do przodu. A, i jak cytujesz, to z sensem, a nie wyrwane z kontekstu.
Dziękuję za minutę gówn... A nie, czekaj. Twój post był tak niskich lotów, że nikt nie raczył wesprzeć :/

Dodane 2 lutego 2017 21:09:
A to, że niektórzy jeździli za innych było wiadome w kuluarach.

Tak taaaak, wszystko było wiadome - szkoda że nie ponieśli konsekwencji, skoro tak chcemy być uczciwi. No chyba że ponieśli, ale to musiało być przed II 2015 kiedy dołączyłem, a raczej obiłoby mi się coś takiego o uszy ;)
2 lut 2017 20:49
<cenzura> <cenzura>, kiedy mod xD.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PON
Zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
15 °C
ŚRO
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 593 791

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.