FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
2 lut 2017 21:04
Mateusz Majka napisał(a):
A Ja jak napisałem, dałem się wrobić, tyle.

Za przeproszeniem <cenzura>isz z tym wrabianiem. Może lepiej będzie zobrazować. Ktoś otrzymuje dostęp do broni palnej, wystrzeliwuje z niej mając wy<cenzura>ane na konsekwencje, powodując szkody publiczne (które co prawda jeszcze nie wyszły na jaw). Kto powinien zostać wykluczony z ogółu? Broń palna czy mózg, który z niej wystrzelił? Pomijam już osobę, która sprzedała jej broń na warunkach: c'mon, Majka, do something funny.

Dla mnie jesteś po prostu sprzedajny i nie szanujesz własnego nazwiska, umiejętności i czasu włożonego w simracing, bo to przy Twoim nazwisku powinny być ewentualne sukcesy, a nie u Pieczyka. W drugą stronę to samo, nie chciałbym nigdy szczycić się zdobyciem jednego czy dwóch PP, których tak naprawdę nie zdobyłem, a kto inny. Jeżdżę przeciętnie, ale to ja jeżdzę, nikt inny, ani ja za nikogo innego. I tak samo patrzę na obie strony pod kątem winy, bo bez Twojej kooperacji nie byłoby teraz tej dyskusji. Mimo to być może naiwnie myślę, że można dać szanse na poprawę swojego wizerunku, zarówno Tobie jak i Pieczykowi i wierzę, że tym też się kierował Rafał.
2 lut 2017 21:31
Mateusz, dla mnie liczy się inny aspekt skuteczności. Chodzi to, żeby dana osoba nie powodowała więcej danych szkód. W tej chwili Pieczyk nie robi nic złego, więc mi to wystarczy. A czy ten ban czegoś go nauczył, to już mniej istotna sprawa. Ja nie mam czasu na bawienie się tutaj w wychowawcę.
Dodane 2 lutego 2017 22:47:
Mod powinien jeszcze dzisiaj być. Musiałem nałożyć kilka poprawek.
Dodane 2 lutego 2017 23:14:
Z drugiej strony odblokowanie konta jest również uzasadnione pod względem wychowawczym. Spróbujcie np. odebrać szaleńcowi wszystko na czym mu zależy i liczyć na to, że będzie już grzeczny.
Dodane 2 lutego 2017 23:17:
Więc możecie narzekać tylko na to, że osoba, której zachowanie uważacie za niepoprawne, nie cierpi tak bardzo, jak Wy chcecie, a wcale Wam nie zależy na tym, żeby ją czegoś nauczyć i wskazać jej właściwą drogę. Jesteście źli.
2 lut 2017 22:26
No widzicie, liga bawi i uczy :D
2 lut 2017 22:28
2 lut 2017 22:36
Mod dostępny w pobieralni.
Dodane 2 lutego 2017 23:37:
Jutro zainstaluję go na serwerach i zaczniemy testy przedsezonowe.
Dodane 2 lutego 2017 23:38:
Posiadacze RC1 muszą pobierać cały od nowa.
3 lut 2017 00:10
Aby odciążyć Rafika od fali negatywnej krytyki dodam, że to ja namówiłem go do zmiany polityki co do Pieczyka. To był jedyny sposób, aby powstrzymać jego fake-konta (Rafał był bezsilny wobec zmiennego IP Pieczyka). Śmieszy mnie to, że oburzona jest osoba, która odpowiadała sama sobie na forum za pomocą fake-konta stworzonego przez... Pieczyka właśnie.
Zmodyfikowane 3 lut 2017 00:10 przez Łukasz Dams.
3 lut 2017 00:13

Za<cenzura>iste przeceny <brawo> <ok>
System Morele zawsze na propsie.
Zmodyfikowane 3 lut 2017 00:13 przez Marcel Pawiński.
3 lut 2017 11:26
Marcel Pawiński napisał(a):

Kupiłem sobie dla beki pare i zobaczymy co z tego będzie. :P
3 lut 2017 11:45
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Już anulowali zamówienia. Jakbyś zamówił to byś wiedział, bo przychodziła wiadomość.
3 lut 2017 12:21
Dawid Czepiela napisał(a):
Krzysztof Pieczykolan napisał(a):

Już anulowali zamówienia. Jakbyś zamówił to byś wiedział, bo przychodziła wiadomość.

Faktycznie. Nie sprawdzałem wcześniej.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
15 °C
Tor:
15 °C
PON
Zachmurzenie
23 °C
WTO
Deszcz
15 °C
ŚRO
Deszcz
22 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
45 594 327

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.