FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Zespoły

FORUM TEMATYCZNE
6 sty 2015 15:31
Po 1 przecież jesteśmy przed sezonem
Po 2 Nasri... Jeżeli seba będzie chciał zamienić ferrari na audi? To kto odpadnie?

To, że ktoś jest wyżej w klasyfikacji nic nie znaczy, jeżeli istnieje dowolnosć tego w jakiej kolejności są zmieniane zespoły. Albo szef serii zacznie przydzielać wg kolejnosci wpisania samochodu albo niech zmienia jeszcze raz od góry każdy po kolei, a nie na wyrywki.
Dodane 6 stycznia 2015 16:33:
Zacznijcie więcej czerpać z Rafika, który najpierw się zastanowi zanim coś głupio <cenzura>nie. Licze na to, że Seba weźmie audi lub nissana
6 sty 2015 15:39
Możliwość wyboru będzie zależała od klasyfikacji zespołów sezonu II 2014.
6 sty 2015 21:18
Wylly, nie rozumiesz... chodzi o to, żeby ta kolejność została zachowana też na forum, bo się burdel robi, co teraz widać. Widmo wybrał, ale musi zmienić, bo ktoś wyżej wybrał inaczej niż przewidywano, a jeśli Seba weźmie Audi albo Nissana to znowu będą zmiany. Prościej i czytelniej byłoby lecieć po kolei, bez omijania.
6 sty 2015 22:09
Ja właśnie wiem. I zdziwił mnie ten "burdel" i brak reakcji admina (ale nie mnie to osądzać; nie chce kłótni).
Konto usunięte
6 sty 2015 22:13
Swoją drogą Pan Kosmala powinien się może już wypowiedzieć. W końcu pytanie o samochody było zadane już daawno temu a tu dalej nie ma podobno żadnej informacji od niego. Przy takim tempie szefa zespołu nr 3 czekalibyśmy do teraz ze wszystkim znając wybory jedynie szefów dwóch pierwszych zespołów. To też nie jest dobre...
7 sty 2015 08:29
Powinno być 48 czy 72 godziny na reakcję i brak odpowiedzi to utrata kolejki.
Konto usunięte
7 sty 2015 11:03
Maciej Paruch napisał(a):
Powinno być 48 czy 72 godziny na reakcję i brak odpowiedzi to utrata kolejki.

Powinno, ale nie ma. A wprowadzanie takiej zasady teraz to już też za późno.
7 sty 2015 14:00
Panowie, czy wam i nam się spieszy jakoś wybitnie? Sezon zacznie się w marcu, więc do końca stycznia można na luzie potraktować tą listę.
Konto usunięte
7 sty 2015 15:59
Czyli sezon jest planowany dopiero na marzec, tak? Ale od samego początku czy po 7.03 dopiero ruszy? Wiem, że to bardzo wcześnie o to pytać teraz, ale to ważne, bo mam jeden wyjazd krótki 2-7 marca i ciężko będzie przesunąć a chciałbym w pierwszym wyścigu sezonu wystartować jednak jakby co :)
7 sty 2015 16:05
Konto usunięte napisał:
Czyli sezon jest planowany dopiero na marzec, tak? Ale od samego początku czy po 7.03 dopiero ruszy? Wiem, że to bardzo wcześnie o to pytać teraz, ale to ważne, bo mam jeden wyjazd krótki 2-7 marca i ciężko będzie przesunąć a chciałbym w pierwszym wyścigu sezonu wystartować jednak jakby co :)

Takie pytania to do Rafika.
Dodane 7 stycznia 2015 17:05:
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Panowie, czy wam i nam się spieszy jakoś wybitnie? Sezon zacznie się w marcu, więc do końca stycznia można na luzie potraktować tą listę.

Ja chciałbym natomiast być pewnym jak najszybciej, aby przygotować malowanie, gdyż później nie będę miał na to czasu.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
11 °C
Tor:
12 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 872 205

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.