FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Zespoły

FORUM TEMATYCZNE
Konto usunięte
9 sty 2015 22:43
Patryk Gerber napisał(a):
Chciałbym zmienić nazwę zespołu z Private Constructors Motorsport na Aston Martin Martini Racing. Nazwa skrótowa to Martini

Patryk bardzo proszę sprawdź swój priv, napisałem coś do Ciebie, może się zainteresujesz :) A co do nazwy proponuję zmianę na samo Martini Racing bo brzmi o niebo lepiej niż Aston Martin Martini, co jest spowodowane oczywiście podobieństwem nazw samochodu i trunku ;) Pozdrawiam <ok>
10 sty 2015 05:16
Krzysztof Woźniak napisał(a):
Maciej Paruch napisał(a):
Z tego co mi wiadomo to Krzysiek planuje model Porsche (niech jeszcze sam zainteresowany potwierdzi).

Potwierdzam

10 sty 2015 14:06
Mateusz Kulesza napisał(a):
Mają być max 3 auta tej samej marki aby była różnorodność aut i to bardzo mi się podoba.

Nie zostało to wszystko dobrze zorganizowane, ale jeżeli Seba wybrał Audi to niestety jest już 4 Audi w stawce a jako, że Rekady nie zmieniał to niestety ale Nasri musi wybrać coś innego niż Audi. To jest logiczne. Ci którzy nie zmieniają to nie zmieniają a Ci co chcą coś zmienić robią to w kolejności wg punktacji zespołów. To sprawiedliwe.

Admini nie za dobrze to zorganizowali, ale da się z tego wybrnąć :D

Przykro mi, ale to Red Bull był 7., a Eurosport 10. także jak było mówione "POD KONIEC SEZONU" jest wg klasyfikacji konstruktorów, więc ja zostawiam Audi ;)
10 sty 2015 19:40
Dawid Czepiela napisał(a):
Mateusz Kulesza napisał(a):
Mają być max 3 auta tej samej marki aby była różnorodność aut i to bardzo mi się podoba.

Nie zostało to wszystko dobrze zorganizowane, ale jeżeli Seba wybrał Audi to niestety jest już 4 Audi w stawce a jako, że Rekady nie zmieniał to niestety ale Nasri musi wybrać coś innego niż Audi. To jest logiczne. Ci którzy nie zmieniają to nie zmieniają a Ci co chcą coś zmienić robią to w kolejności wg punktacji zespołów. To sprawiedliwe.

Admini nie za dobrze to zorganizowali, ale da się z tego wybrnąć :D

Przykro mi, ale to Red Bull był 7., a Eurosport 10. także jak było mówione "POD KONIEC SEZONU" jest wg klasyfikacji konstruktorów, więc ja zostawiam Audi ;)

Ale Eurosport nie zmienia auta i to by było niesprawiedliwe. On zostawia i jak już są Audi zajęte to Ty nie możesz go wziąć. Tak powinno być dla mnie
10 sty 2015 20:00
cyrk i tyle. Czy jest jakiś model, którego nikt nie używa? Nie chce mi się sprawdzać w grze, nie mam rfactora na komputerze. O albo listę dostępnych samochodów moze ktoś podesłać?
Konto usunięte
10 sty 2015 20:06
Dawid Kuszel napisał(a):
cyrk i tyle. Czy jest jakiś model, którego nikt nie używa? Nie chce mi się sprawdzać w grze, nie mam rfactora na komputerze. O albo listę dostępnych samochodów moze ktoś podesłać?

Jak tak patrzę to wolne będzie na pewno Porsche, Lamborghini, BMW, nikt nie wziął Mercedesa SLS na razie, którego polecam osobiście, McLarena też nikt nie wziął jak widzę oraz chyba jeden Aston Martin się ostał... Niech ktoś potwierdzi jeszcze :)
10 sty 2015 20:37
W sezonie I 2014 z tego co pamiętam każdy model był wykorzystywany przez przynajmniej jeden zespół, a w II 2014 nie było tylko Astona Martina.
Dodane 10 stycznia 2015 21:39:
Dawid Kuszel napisał(a):
O albo listę dostępnych samochodów moze ktoś podesłać?

- Audi R8 LMS - zajęte
- BMW Z4
- Ferrari 458 Italia
- Lamborghini Gallardo
- McLaren MP4-12C
- Mercedes SLS AMG
- Nissan GT-R GT3 - zajęte
- Porsche 997 CupR
- Vantage GT3 (Aston Martin)

Ferrari mają 2 zespoły, zwolniło się jedno po Lotosie.
Zmodyfikowane 10 sty 2015 20:40 przez Maciej Paruch.
10 sty 2015 20:52
Zespół Hoonigan chciałby zrezygnować z Ferrari na rzecz McLarena w razie czego.
10 sty 2015 21:48
Cyrk i tyle, bo takie rzeczy powinno ustalać się PRZED STARTEM SEZONU, a nie pod jego koniec. Np.: gdyby było oficjalne info dot. zmian przed ostatnim wyścigiem, to ja i Marcel pojechalibyśmy Nordschleife i bym wyprzedził NOSa i bym wziął Nissana. Nie było oficjalnego info to miałem w dupie. Przykre, że momentami w tak świetnej lidze jest brak jakiejkolwiek organizacji.
10 sty 2015 21:52
Szef serii jest, jaki jest i tyle. Może czas na sklejenie drugiego wniosku i drugie wy<cenzura>anie kogoś, kto gówno robi, a robienie kabaretu i chaos, to coś, co jedynie mu się udaje?
Zmodyfikowane 10 sty 2015 21:52 przez Aleksy Mainusz.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
13 °C
Tor:
16 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 872 947

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.