FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
Konto usunięte
22 gru 2014 12:30
Mateusz Bogusz napisał(a):
Jak powiedziałem, tylko klasa GTE. Ludzie nie ogarniają LMP1/2 wcale, albo ogarniają je tak że tracą po 4 sekundy na okrążeniu, czyli bez sensu.

Co do dłuższych wyścigów tutaj też nie jestem absolutnie przekonany, ale wyścig typu 2h Le Mans, Daytona, Bathurst czy Spa nie byłby złym pomysłem.

Osobiście do kalendarza zasugerowałbym tory Spa, Le Mans, Daytona, Bathurst, Watkins Glen, Abu Dhabi/Dubai, Sebring, Interlagos, COTA (naprawde świetny tor). Z silnym naciskiem na Le Mans (yetisay 2013 albo ten 2012), COTA i Sebring (virtualm) :>

Ps. Niektórych ta sugestia może zasmuci ale wywaliłbym z pomocy Stabilizacje (F4), i dał TC oraz ABS na nisko.

LMP1/2 tutaj też jestem na nie. Ja osobiście takim nie pojadę bo właśnie nie do końca ogarniam. Chyba, żebym się zaczął tego uczyć, ale to nie na teraz. Co do dłuższych wyścigów to tak jak widzę postulat będzie o maksimum 2-3 takie wyścigi, reszta jak było - 60 minut.

Stabilizację użyłem raz w całym sezonie więc dla mnie można wyrzucić, ABS mam na nisko więc obojętne mi to, co do TC no to tutaj będzie trudniej na pewno, ale będzie lepsza zabawa hehe :D

Hmm tory: Spa, Le Mans, Daytona (Indianapolis? Road America?) (2-godzinne) oraz Watkins Glen, Sebring, COTA fajne, potwierdzam. Dubai to nie wiem, w sumie niewiele jeździłem, Interlagos dla GT nie jestem przekonany do tej idei w tej grze. Mnie się podobała (mimo zakończenia :P ) Suzuka, także polecam osobiście Red Bull (A1) Ring, Mexico City Circuit, Paul Ricard, jest fajnym torem. Bathurst jak dla mnie niet :( Należy pamietać także o Nordschleife :O
Zmodyfikowane 22 gru 2014 12:31 przez Konto usunięte.
22 gru 2014 17:45
Mi z długodystansowych torów podoba mi się Bahrain i Brazylia:D
Konto usunięte
31 gru 2014 11:34
Poprawić opony deszczowe, żeby się nie jeździło jak po lodzie. Owszem jest wtedy ślisko, ale bez przesady też. Może niektórym się dobrze jeździło, ale wg mnie te opony nie są dobrze zrobione, szczególnie jeśli deszcz przekracza 65 %.
6 sty 2015 17:15
Odblokujcie w setupie FINAL GEAR ... tylko tyle chcę.
17 sty 2015 21:51
Proszę pisać propozycje jakie rzeczy chcecie odblokować w setupie. Później jeżeli będzie tego dużo zorganizuję ankietę na ten temat. Oczywiście wszystko muszę jeszcze uzgodnić z Rafikiem.

Adam Karkuszewski napisał(a):
Odblokujcie w setupie FINAL GEAR ... tylko tyle chcę.

Czy to już mogę zaliczyć?
Konto usunięte
17 sty 2015 22:20
Ok, no więc... Parę osób wspominało o final gear i to popieram a całkiem od siebie to: toe-in (przód i tył) oraz anti-roll bar (przód i tył). Albo chociaż jedno z nich. Ponadto likwidacja pomocy w postaci ABS, będzie trudniej i nieco ciekawiej ;) Przy okazji czy wyniki wczoraj zakończonej ankiety będą jawne? :)
Zmodyfikowane 17 sty 2015 22:20 przez Konto usunięte.
17 sty 2015 23:27
Tylko Final Gear, inne odblokowania tylko powiększą różnice między kierowcami.
18 sty 2015 08:31
Mniej pomocy = mniejsza frekwencja, więc pomysł do kitu, lecz z odblokowaniem przykładowo final gear jak najbardziej OK ;)
18 sty 2015 09:04
Ja bym jeszcze proponował odblokować balans.
18 sty 2015 09:52
Maciej Paruch napisał(a):
Ja bym jeszcze proponował odblokować balans.

Racja, balans jest bardzo ważny a łatwo go ustawić
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 871 715

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.