Konto usunięte
14 lut 2015 21:18
Mateusz Bogusz napisał(a):
Będzie krótko (tym razem). Po bardziej wnikliwej analizie przedstawionych modów, popieram przedmówcę - Mateusza Bogusza.
Mod od apexa jest do kitu (ale tragedii nie ma), a takie przynajmniej jest moje zdanie. Na upartego wystarczy ale to nie to. Jeżeli bardzo zależy na GT1/GT2 to radzę poczekać na Enduracers SP3 (przybędzie pare wozów, np. Maserati MC12 i BMW M3) lub nie czekać i wziąć SP2.1. Sandrox - jego mody dobrze wyglądają, i na tym się plusy właściwie kończą. Ja podtrzymuje swoją propozycje klasy GTE z WES. Jeżeli będziecie wybierać moda kierując się obecnością jakiegoś BMW, to skończycie ścigając się kartonowymi pudełkami na kołach z betonu.
Nie sprawdziłem tego ale jeżeli GTE w WES jest takie samo jak w pewnej lidze długodystansowej to realnej konkurencji nie ma, może poza Enduracersami na których bazuje fizyka WES'u. Wykonanie modeli/dźwięki/fizyka są tam na tyle dobrze poukładane że nawet ja jestem bardzo zadowolony z efektów, ale samego moda WES nigdy nie miałem okazji dobrze przejrzeć (choć robiony chyba przez te same osoby co mod w lidze), ale jeżeli zostanie wybrany to mogę posłużyć plikami hdv (zmiany w osiągach dla wyrównania stawki, były jakieś tam niedociągnięcia).
Jak wrócę z miasta to może się mu przyjrzę dokładniej i porównam.
Nie sprawdziłem tego ale jeżeli GTE w WES jest takie samo jak w pewnej lidze długodystansowej to realnej konkurencji nie ma, może poza Enduracersami na których bazuje fizyka WES'u. Wykonanie modeli/dźwięki/fizyka są tam na tyle dobrze poukładane że nawet ja jestem bardzo zadowolony z efektów, ale samego moda WES nigdy nie miałem okazji dobrze przejrzeć (choć robiony chyba przez te same osoby co mod w lidze), ale jeżeli zostanie wybrany to mogę posłużyć plikami hdv (zmiany w osiągach dla wyrównania stawki, były jakieś tam niedociągnięcia).
Jak wrócę z miasta to może się mu przyjrzę dokładniej i porównam.
Będzie krótko (tym razem). Po bardziej wnikliwej analizie przedstawionych modów, popieram przedmówcę - Mateusza Bogusza.