FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
21 sie 2016 13:12
W bliźniaczym temacie odnośnie innej serii pojawiła się dyskusja odnośnie ogarniczenia pomocy. Czy w GT też coś takiego jest planowane? Z takie ruchy byłyby mile widziane, z mojego punktu widzenia :)
21 sie 2016 15:08
Nic takiego nie jest planowane.
26 sie 2016 22:11
Dawid Płonka napisał(a):
Proponuję dać możliwość szefom zespołów GT umieszczanie na samochodach nazwisk kierowców.
Co wy na to ?

Oczywiście Szef przy zmianie kierowców byłby zobowiązany zmienić nazwisko na bolidzie

Podpisuję się pod tym. Na pewno dużo fajniej z perspektywy kierowców wyglądałoby pojawianie się na transmisjach live czy w galeriach :) No i szefowie by mieli trochę dodatkowych obowiązków z tytułu prowadzenia teamu - bo przecież tu praktycznie nie ma nic ciekawego do roboty ;)
12 wrz 2016 15:10
Proponuje zrobić taki zwyczaj, aby w podczas zaczynania okrążenia pomiarowego zapalić światła aby kierowcy szybciej wiedzieli czy mają puszczać kierowce i żebyśmy sobie nie przeszkadzali.
12 wrz 2016 15:29
A może być może być. Coś by to może dało ;)
12 wrz 2016 15:52
Wystarczyloby zwykle mrugniecie ale tutaj to i tak nic nie da.
Konto usunięte
12 wrz 2016 16:10
Kamil Śmieja napisał(a):
Proponuje zrobić taki zwyczaj, aby w podczas zaczynania okrążenia pomiarowego zapalić światła aby kierowcy szybciej wiedzieli czy mają puszczać kierowce i żebyśmy sobie nie przeszkadzali.

Czemu nie, to nie byłby zły pomysł. A jakby ktoś zapomniał włączyć to ten ktoś bez świateł nie mógłby mieć pretensji, że go nie puszczono lub mu przeszkodzono. Miganie chyba nic nie daje, nawet w wyścigu były problemy... Ja też ostatnio przeszkodziłem M. Majce w kwalach, bo nie miałem niebieskiej flagi, gdyż rFactor mierzył mi czas, a to, że jechałem wolniej bo coś przestawiałem to inna sprawa. Flagi nie było to nie zauważyłem czarnego Audi i przeszkodziłem... Na światłach bym go zauważył szybciej...
12 wrz 2016 16:38
Kamil Śmieja napisał(a):

Jest jeszcze niebieska flaga. Fakt faktem na torze Adelaide późno się pojawiała, ale w wyścigu można mrugnąć światełkami ;).
12 wrz 2016 17:02
Marcel Pawiński napisał(a):
Kamil Śmieja napisał(a):

Jest jeszcze niebieska flaga. Fakt faktem na torze Adelaide późno się pojawiała, ale w wyścigu można mrugnąć światełkami ;).

I odp:

Konto usunięte napisał:
Ja też ostatnio przeszkodziłem M. Majce w kwalach, bo nie miałem niebieskiej flagi, gdyż rFactor mierzył mi czas, a to, że jechałem wolniej bo coś przestawiałem to inna sprawa.

Ta flaga nie zawsze się pojawia, fakt. Pomysł, by pomiarowe zaczynać na światłach to świetna sprawa, a przecież dojeżdżając do kogoś można zawsze nimi mrugnąć w ramach dodatku :D
12 wrz 2016 17:47
Marcel Pawiński napisał(a):
Kamil Śmieja napisał(a):

No, była późno, ja starałem się pilnować w lusterkach, ale raz nie zauważyłem Mohito w wyścigu i trochę mu przeszkodziłem, bo jak się niebieska flaga pojawiła to on już był bardzo blisko.

Obawiam się, że przy tym jak pamięciożerne są modele GT światła mogą być pewnym utrudnieniem dla niektórych... Ja jeszcze tego nie doświadczyłem w tym sezonie, ale słyszałem że na Bathurst zdarzały się spadki fpsów, kiedy ktoś z tyłu włączał światła.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 869 715

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.