FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
26 mar 2017 20:36
Bardzo fajny pomysł ewentualnie można pomyśleć nad LMP2
27 mar 2017 01:02
Mod Simteka to gówno. Wiem co mówię. Wiem też, że przynajmniej jedna liga próbowała z samochodami LMP1/LMP2. Nie wyszło kompletnie. I nie wyjdzie. Bo nigdzie nie wyszło. Sens ich używania jest tylko w połączeniu z samochodami GT/E (inaczej traci dużą część klimatu), a to logicznym tokiem myślenia sprowadza się do rozpoczęcia ligi długodystansowej. Odpowiedzcie sobie sami. Brakuje ludzi i coraz mniej osób przybywa do rF1 (a więcej odpływa). W Polsce nawet "za Kubicy" nie było ludzi, ba, poziom na takich wyścigach był co najwyżej niski.

GT nie da się dużo ulepszyć. To była formuła która zawsze działała i rzadko kiedy się zmienia, tak jak LM od prawie 20 lat się nie zmienia bo działa, tak GT odkąd powstało GT3, także się nie planuje zmieniać. Jeśli chcecie coś zmienić, to trzeba zmienić sima.

PS. Jeśli wrzuciłeś WES do tej samej instalacji rFactora co nasze i inne mody których używasz w ligach, zalecam wywalenie go. Destabilizował on rFactora, nie tylko mi.
29 mar 2017 19:10
Mateusz Bogusz dobrze prawi.
3 kwi 2017 13:38
Czy jest jakaś szansa, żeby w przyszłym sezonie pojawił się Dodge Viper? Nie znam się dokładnie na kategoriach pojazdów GT, ale mój zespół z wiadomych powodów prezentowałby się lepiej oraz mielibyśmy jakieś nowe kształty GT w lidze. :)
Dodane 3 kwietnia 2017 15:40:
Model pojazdu jest z tego co widzę w modach North American GT i Ultimate GT3 Compilation.
3 kwi 2017 16:10
Grzegorz Brojak napisał(a):
Czy jest jakaś szansa, żeby w przyszłym sezonie pojawił się Dodge Viper? Nie znam się dokładnie na kategoriach pojazdów GT, ale mój zespół z wiadomych powodów prezentowałby się lepiej oraz mielibyśmy jakieś nowe kształty GT w lidze. :)
Dodane 3 kwietnia 2017 15:40:
Model pojazdu jest z tego co widzę w modach North American GT i Ultimate GT3 Compilation.

Popieram pomysł. Vipera bym chętnie zobaczył, choć jakbym mógł się dołączyć ze swoją propozycją to chętnie bym zobaczył jeszcze do tego Forda GT albo przywrócenie Corvette :D :)
3 kwi 2017 17:12
rFactor ma swoje granice (które niejako już przekraczamy), poza tym od dłuższego czasu ustalony został limit 7 samochodów, więc żadnych zmian na tym polu ja nie przewiduję.
3 kwi 2017 17:19
Mateusz Bogusz napisał(a):
rFactor ma swoje granice (które niejako już przekraczamy), poza tym od dłuższego czasu ustalony został limit 7 samochodów, więc żadnych zmian na tym polu ja nie przewiduję.

Nie chcemy tego zmieniać, a przynajmniej ja nie proponuję. A moja propozycja jest wymienić BMW które i tak nie cieszy się najlepszą sławą na np. Vipera
3 kwi 2017 17:21
W zasadzie to 8 samochodów - tylko jedna ekipa korzysta z BMW, w pozostałych przypadkach jeden samochód jest na dwie ekipy.

Generalnie jednak byłbym za tym aby na podstawie ankiety wybierać samochody na nadchodzący sezon GT - przy założeniu że znajdzie się więcej niż 8 dobrze wykonanych w rFactorze modeli.
3 kwi 2017 17:24
Grzegorz Furca napisał(a):
W zasadzie to 8 samochodów - tylko jedna ekipa korzysta z BMW, w pozostałych przypadkach jeden samochód jest na dwie ekipy.

Generalnie jednak byłbym za tym aby na podstawie ankiety wybierać samochody na nadchodzący sezon GT - przy założeniu że znajdzie się więcej niż 8 dobrze wykonanych w rFactorze modeli.

O i to jest dobra myśl
3 kwi 2017 18:51
Ja jedynie proszę o zdroworozsądkowe podejście, gdzie w sytuacji gdy mamy 2 zespoły "fabryczne" powiązane z prawdziwym GT (Viper używający z konieczności Ferrari i BMW Motorsport używające BMW) na 15 teamów, można spokojnie poświęcić jeden inny model, aby teamy fabryczne, były faktycznie fabryczne. Jeśli komuś będzie strasznie szkoda np. Bentleya to zrobi sobie team fabryczny Bentleya i wtedy model zostanie, proste.
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 868 930

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.