FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Pomysły

FORUM TEMATYCZNE
3 kwi 2017 19:04
Grzegorz Brojak napisał(a):
(...)Viper używający z konieczności Ferrari(...)

Ja tam nie widzę nic złego, w końcu Dodge i Ferrari należą do tego samego koncernu (FCA) :)
6 kwi 2017 11:29
Grzegorz Furca napisał(a):
(...)Viper używający z konieczności Ferrari(...)

Ja tam nie widzę nic złego, w końcu Dodge i Ferrari należą do tego samego koncernu (FCA) :)

Ale bardziej by pasował jednak Dodge do Vipera :D :P
6 kwi 2017 19:35
Ja jedynie proszę o zdroworozsądkowe podejście, gdzie w sytuacji gdy mamy 2 zespoły "fabryczne" powiązane z prawdziwym GT (Viper używający z konieczności Ferrari i BMW Motorsport używające BMW) na 15 teamów, można spokojnie poświęcić jeden inny model, aby teamy fabryczne, były faktycznie fabryczne. Jeśli komuś będzie strasznie szkoda np. Bentleya to zrobi sobie team fabryczny Bentleya i wtedy model zostanie, proste.

Znajdź mi Viper'a z fizyką dopasowaną odpowiednio pod GT3, on występował głównie za oceanem klasa GTD i u nas chyba jako GTE a z GTE była kuveta która została wycofana właśnie ze względu na to że wypadała słabo na tle reszty stawki.
7 kwi 2017 05:30
Maciej Cabała napisał(a):
Ja jedynie proszę o zdroworozsądkowe podejście, gdzie w sytuacji gdy mamy 2 zespoły "fabryczne" powiązane z prawdziwym GT (Viper używający z konieczności Ferrari i BMW Motorsport używające BMW) na 15 teamów, można spokojnie poświęcić jeden inny model, aby teamy fabryczne, były faktycznie fabryczne. Jeśli komuś będzie strasznie szkoda np. Bentleya to zrobi sobie team fabryczny Bentleya i wtedy model zostanie, proste.

Znajdź mi Viper'a z fizyką dopasowaną odpowiednio pod GT3, on występował głównie za oceanem klasa GTD i u nas chyba jako GTE a z GTE była kuveta która została wycofana właśnie ze względu na to że wypadała słabo na tle reszty stawki.

A co to za problem podmienić fizykę i dać np. obecną z Ferrari? I tak te nasze pojazdy ligowe muszą być w miarę wyrównanie pod względem osiągów.
7 kwi 2017 15:20
No nie za bardzo bo viper to locha z big blockiem z przodu i bliżej temu do merca lub poprzedniej generacji kuvety :D
29 kwi 2017 10:16
Może zamiast GT dać Lemans? Albo Formułe E?
29 kwi 2017 10:32
Adrian Znosko napisał(a):
Może zamiast GT dać Lemans? Albo Formułe E?

Temat był już wałkowany.
29 kwi 2017 12:08
Maciej Cabała napisał(a):

GTD to GT3, więc nie rozumiem problemu. Zresztą, Ferrari 488 GTE i GT3 różni się chyba jedynie zwężką, więc różnice między tymi dwiema klasami są dosyć małe.
29 kwi 2017 16:13
Albo przesiadka na GT1 ?
29 kwi 2017 16:37
Może od razu GTP lub DRM...
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
11 °C
Tor:
11 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 868 934

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.