30 mar 2014 20:42
Co racja, to racja - dzisiejszy wyścig osiągnął apogeum nudy i tak jak mówicie, trzeba coś z tym zrobić. Różne fizyki miały trochę uatrakcyjnić widowisko i narobić trochę przetasowań, że jeden zespół jest bardziej konkurencyjny na jednym torze, a kolejny na innym, a jak widać co wyścig układ stawki jest ten sam.
tak sobie myślę... może oprócz zwiększenia zużycia paliwa zmienić trochę przyczepność opon podczas ich zużywania - żeby w pewnym momencie tempo spadało bardziej, a potem już mniej albo zrobić coś w rodzaju grainingu, że np. po zużyciu 20% opony jest trochę mniej przyczepności niż po zużyciu 30%. Co o tym sądzicie?
żadnych nagłych popraw
tak sobie myślę... może oprócz zwiększenia zużycia paliwa zmienić trochę przyczepność opon podczas ich zużywania - żeby w pewnym momencie tempo spadało bardziej, a potem już mniej albo zrobić coś w rodzaju grainingu, że np. po zużyciu 20% opony jest trochę mniej przyczepności niż po zużyciu 30%. Co o tym sądzicie?
Zmodyfikowane 30 mar 2014 20:43 przez Maciej Paruch.

... Ci co dojechali w pierwszym wyścigu wysoko już będą dojeżdżać zawsze wysoko bo mają dużo kasy na ulepszenia... ja 2 wyścigi sam jechałem i byłem daleko i tak już zostanie, Rekady fajnie pojechał, ale znowu nie dojechał... Chociaż tutaj też mogłem być wysoko...