Ankieta odnośnie organizacja serii GT w sezonie II 2015 Oczywiście ankieta z dnia 1 kwietnia był ankietą Prima Aprilisową, jakby ktoś jeszcze nie wiedział. Pierwsze pytanie bez zmian i auta też bez zmian, tylko tym razem proszę o wybór nie-Prima Aprilisowy.Wszystkie auta są z moda wysłanego przez Macieja Cabałę oraz miały lub mają homologację GT3 (lista realna FIA).
Maciej Cabała napisał(a):
Miałem gdzieś wstawić mod-a który miałby ocalić serie GT od kataklizmu. Że jeździło się tu i tam mam możliwość udostępnienia i ewentualnych przeróbek.
Mod
http://www.mediafire.com/download/oubas5 8p9ufzud1/IRGTouringGT3.zipTemplate
https://mega.co.nz/#!p8NwQD4b!HzHghQda5d BKp_iKv0Z91MCDK0iBDOaNSgCY--kKFokLista Aut
- Aston DBRS9
- Audi R8
- Alpina B6
- BMW Z4
- Chevrolet Corvette C6.R
- Ferrari 430
- Ferrari 458
- Ford GT
- Lamborghini Gallardo
- McLaren MP4
- Nissan GTR
- Mercedes SLS
- Porsche 997
- Bentley GT
- Jaguar XKR
- Camaro
Mod Nie wywala, ma aktualne auta zgodnie Z BES 2K14 i co najważniejsze jest 200% różnicy w FPS-ach co do aktualnego.
Jeśli będzie zgoda wymienię dźwięki poprawie trochę refleksy i zmienię części carbonowe. Fizykę zostawiłbym Rafikowi do roboty.
Drugie pytanie to pomysły jakie padły na forum lub moje osobiste pomysły na sezon. Wprowadzenie obowiązku zaliczenia jednego pit-stopu w wyścigu - na razie nic do tłumaczenia
Zwiększenie ilości wyścigów na dłuższym dystansie - j.w, zwiększenie do 2-3 wyscigów
Podzielenie wyścigów niektórych rund na 2 krótsze wyścigi - pomysł J. Hamburg z pierwszego postu 21. strony w temacie Pomysły
Wprowadzenie wyścigów na krótszym dystansie (np. 30 lub 45 minut) - coś jak pomysł wyżej
Zmniejszenie/Zwiększenie progu czasowego - zmiana dot. regulaminu serii
Zmiana formatu weekendu - jest to mój pomysł w związku z informacjami niektórych kierowców odnośnie niepasujących godzin kwalifikacji/treningów; gdyby ten pomysł został zaaprobowany, wtedy będzie można podać pomysły nt. formatu
Zmodyfikowane 6 kwi 2015 14:24 przez
Bartłomiej Nowak.