FacebookYouTubeTwitchCupSell
TEMAT

Seria GT
Sprawy organizacyjne

Ogłoszenia

FORUM TEMATYCZNE
1 kwi 2015 20:49
Mateusz Ziubiński napisał(a):
Mogę napisać newsa z wyścigu na A1, ew. kombo z przeglądem weekendu.

Zezwalam.
5 kwi 2015 19:41
Ankieta odnośnie organizacja serii GT w sezonie II 2015

Oczywiście ankieta z dnia 1 kwietnia był ankietą Prima Aprilisową, jakby ktoś jeszcze nie wiedział.

Pierwsze pytanie bez zmian i auta też bez zmian, tylko tym razem proszę o wybór nie-Prima Aprilisowy.

Wszystkie auta są z moda wysłanego przez Macieja Cabałę oraz miały lub mają homologację GT3 (lista realna FIA).

Maciej Cabała napisał(a):
Miałem gdzieś wstawić mod-a który miałby ocalić serie GT od kataklizmu. Że jeździło się tu i tam mam możliwość udostępnienia i ewentualnych przeróbek.
Mod http://www.mediafire.com/download/oubas5 8p9ufzud1/IRGTouringGT3.zip
Template
https://mega.co.nz/#!p8NwQD4b!HzHghQda5d BKp_iKv0Z91MCDK0iBDOaNSgCY--kKFok
Lista Aut
- Aston DBRS9
- Audi R8
- Alpina B6
- BMW Z4
- Chevrolet Corvette C6.R
- Ferrari 430
- Ferrari 458
- Ford GT
- Lamborghini Gallardo
- McLaren MP4
- Nissan GTR
- Mercedes SLS
- Porsche 997
- Bentley GT
- Jaguar XKR
- Camaro
Mod Nie wywala, ma aktualne auta zgodnie Z BES 2K14 i co najważniejsze jest 200% różnicy w FPS-ach co do aktualnego.
Jeśli będzie zgoda wymienię dźwięki poprawie trochę refleksy i zmienię części carbonowe. Fizykę zostawiłbym Rafikowi do roboty.

Drugie pytanie to pomysły jakie padły na forum lub moje osobiste pomysły na sezon.

Wprowadzenie obowiązku zaliczenia jednego pit-stopu w wyścigu - na razie nic do tłumaczenia

Zwiększenie ilości wyścigów na dłuższym dystansie - j.w, zwiększenie do 2-3 wyscigów

Podzielenie wyścigów niektórych rund na 2 krótsze wyścigi - pomysł J. Hamburg z pierwszego postu 21. strony w temacie Pomysły

Wprowadzenie wyścigów na krótszym dystansie (np. 30 lub 45 minut) - coś jak pomysł wyżej

Zmniejszenie/Zwiększenie progu czasowego - zmiana dot. regulaminu serii

Zmiana formatu weekendu - jest to mój pomysł w związku z informacjami niektórych kierowców odnośnie niepasujących godzin kwalifikacji/treningów; gdyby ten pomysł został zaaprobowany, wtedy będzie można podać pomysły nt. formatu
Zmodyfikowane 6 kwi 2015 14:24 przez Bartłomiej Nowak.
5 kwi 2015 19:49
Zmiana formatu weekendu - jest to mój pomysł w związku z informacjami niektórych kierowców odnośnie niepasujących godzin kwalifikacji/treningów; gdyby ten pomysł został zaaprobowany, wtedy będzie można podać pomysły nt. formatu

Zagłosowałem na to, ale nie chodzi mi o godziny. Można by to dać np. tylko dla dłuższych wyścigów, ale zamienić kwalifikacje na "sprint", po prostu wyścig kwalifikacyjny (lotny start, kolejność na początku według wyników treningu, jakieś 15 - 20 minut jazdy)

P.S. Tak, wiem że zły temat.
Zmodyfikowane 5 kwi 2015 19:50 przez Maciej Paruch.
5 kwi 2015 20:10
Fajnie też by było, gdyby kalendarz GT został wydłużony, np. do 15 wyścigów
6 kwi 2015 05:12

Post został usunięty przez Bartłomiej Nowak

6 kwi 2015 11:26

Post został usunięty przez autora

6 kwi 2015 12:54

6 kwi 2015 14:11

14 kwi 2015 21:11
Z powodu pecha zwanego "Connection Lost" Jacek Hamburg został rozłączony z serwerem na ostatnim zakręcie, tracąc tym samym drugie miejsce, jednak po rozpoznaniu sytuacji i konsultacji z odpowiednimi osobami doszedłem do wniosku, aby przywrócić kierowcy Barwella drugą pozycję w wyścigu na torze Laguna Seca.
15 kwi 2015 06:25
Bartłomiej Nowak napisał(a):
Z powodu pecha zwanego "Connection Lost" Jacek Hamburg został rozłączony z serwerem na ostatnim zakręcie, tracąc tym samym drugie miejsce, jednak po rozpoznaniu sytuacji i konsultacji z odpowiednimi osobami doszedłem do wniosku, aby przywrócić kierowcy Barwella drugą pozycję w wyścigu na torze Laguna Seca.

Bardzo dobra decyzja.:)
NAJBLIŻSZE SESJE

Runda 12

La Sarthe

Francja
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer GT
Adres:
91.237.52.91:12000
Sesja:
GT, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
16 °C
Tor:
22 °C
PIĄ
Deszcz
23 °C
SOB
Zachmurzenie
22 °C
NIE
Słonecznie
24 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177
04Adrian Babiński154
05Aleksy Mainusz145
06Marcel Pawiński136
07Patryk Topczewski78
08Kryspin Słomiński77
09Mateusz Guzowski69
10Maciej Paruch68

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
49 874 003

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.