FacebookYouTubeTwitchCupSell
ANKIETA

Ankieta została zakończona 29 sierpnia 2014 o 21:59.

Głosować mogli użytkownicy z licencją kierowcy.

Wyniki są dostępne po zagłosowaniu lub zakończeniu ankiety.

Oddano głosów: 25

Wyniki ankiety
Pytanie:
Proszę uporządkować tory poprzez nadanie największej ilości punktów tym, na których najchętniej jeździłbyś w serii GP2 w sezonie II 2014.
Opcja:
Autodromo Nazionale di Monza
Głosy:
Patryk Łucków - 39 pkt.
Patryk Gerber - 38 pkt.
Dawid Tatarewicz - 37 pkt.
Adrian Homoncik - 36 pkt.
Karol Piękoś - 36 pkt.
Konrad Latosek - 36 pkt.
Maciej Młynek - 35 pkt.
Tomasz Bokuniewicz - 35 pkt.
Paweł Andrzejewski - 34 pkt.
Łukasz Jasiński - 30 pkt.
Szymon Kmiecik - 30 pkt.
Dawid Płonka - 30 pkt.
Jakub Szczypta - 30 pkt.
Maciej Paruch - 29 pkt.
Błażej Młynek - 29 pkt.
Daniel Żabiński - 29 pkt.
Rafał Szostak - 25 pkt.
Mateusz Kulesza - 23 pkt.
Grzegorz Brojak - 19 pkt.
Dawid Kuszel - 13 pkt.
Dawid Czepiela - 11 pkt.
Patryk Rogozik - 10 pkt.
Bartłomiej Nowak - 10 pkt.
Adrian Pińczuk - 7 pkt.
Marcin Kowalski - 5 pkt.
NAJBLIŻSZE SESJE
F1WyścigZakończona
GTKwalifikacjeZakończona
GTWyścigZakończona
F1KwalifikacjeZakończona
F1WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer GTwył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Słonecznie
Słonecznie
Powietrze:
14 °C
Tor:
19 °C
PIĄ
Słonecznie
26 °C
SOB
Deszcz
23 °C
NIE
Zachmurzenie
19 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
Seria F1
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
Seria GT
01Patryk Krutyj253
02Radosław Bogusz191
03Mateusz Bogusz177

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
41 215 071

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.