Marcel Pawiński napisał(a):
Paweł Andrzejewski napisał(a):
Marcel Pawiński napisał(a):
A ja zapytam się po raz kolejny: czy zostanie jakoś ograniczona strata pomiędzy TC OFF, a na wysoko... Tracić po 1-1.5 sekundy na okrążenie to jest żenada, a nie wszyscy mają chęci na jazdę bez, lub czas na naukę. Jakie to wyrównanie. Ja rozumiem, że powinien być jakiś zysk, no ale obecny jest o wiele za duży.
Wygrałeś wyścig i dalej marudzisz? Mało Ci? Daj spokój. Jak ktoś umie jeździć, to jest w stanie wygrać wyścig z trakcją, jak i bez.
Dodane 5 września 2016 20:14:Gdyby trakcja traciła 1-1.5 sekundy, to Konrad nie były w stanie zdobyć trzeciego pola, Jacek czwartego itd. Gdyby była taka różnica, nie miałbyś najmniejszych szans z Mohito podczas wyścigu, gdyż przez 18 okrążeń tor był na tyle suchy, że jedyną opcją była jazda na slickach.
A ja widzę, że boisz się, aby było sprawiedliwie, jak było kiedyś bo zacznę być konkurencyjny... Gdyby nie deszcz, walczyłbym z Nasrim, Rafałem i innymi o max P6-P7. Jacek i Konrad jechali na niskiej, a nie wyłączonej, a Niska to prawie to co wyłączona. Ja i wielu innych nie potrafi jeździć na niskiej, a średnia trakcja daje znikomy zysk.
Mogłeś pokonać Patryka sezon temu na równych warunkach, a tego nie zrobiłeś. Już widzę pierdyliard wytłumaczeń, ale mnie to nie interesuje. Okazał się lepszy, więc wygrał.
Jak zawsze - ja tylko się zapytam, to zawsze tylko pocisk, a że nie, a bo co. Najlepiej niech odzywają się Ci, co jeżdżą bez TC, bo przecież cała reszta to tylko "śmiecie", których zdanie się nie liczy i powinni być zawsze gnojeni. Ja będę dążyć do swojego, a na moje propozycje piszcie co chcecie... Leje mnie to.
Trudno niektórym dotrzeć do "łba", że z trakcją wygrana na suchym torze jest niemożliwa, no ale co ja wiem, bo wygrałem w takich a nie innych warunkach.
Ehkem. Widzę, że kogoś tutaj poniosło ostro. Chciałbym przypomnieć, jak podchodzono do Mojej osoby w II 2015, a wypominam to ze względu na to, w jaki sposób mówisz o Nas ( Osób jeżdżących bez trakcji ), że niby nazywamy Was Śmieciami. Kiedy,

, kiedy? Pozatym, tak jak Pablos jak napisałeś nie pokonał Menela. Możesz Mi przypomnieć, ile średnio traciłeś do Menela?

Jeśli tak bardzo chcesz BARDZO idealnego porównania co do Twoich teorii spiskowych, jak to pisałeś na serwerze F1, że to jest wszystko ustawione ( No

nie moge z tego dalej XDDDDDDD ) To wolałbym poczekać, aż osoba, która w poprzednim sezonie Była na równi ( Jesli źle cos pisze, to przepraszam, taka jest moja ocena, mimo że Pablos w wyścigach wgl sobie nie radził jak wiadomo ;v ) z Pablosem. Pozatym, jak sam zauważyłem, i nie sądze że tylko Ja, fizyka nie jest taka jak w poprzednim sezonie, i różnice pomiedzy kierowcami będą wieksze, stąd większa twoja strata.
Pozdrawiam
Patryk Gerber napisał(a):
Marcel, większa przewagę da sprzęt. Akurat panowanie nad trakcją zależy bardzo od pedałów których używasz i ich skoku. Nie będzie sprawiedliwie nigdy...
Trochę racji w tym jest, ALE sam jakoś dawałem kiedyś radę bez trakcji na pedałach które ledwo co odbijały XD Ale różnica jest ogromna, pomiędzy nawet DFGT, a którymś z serii G - logitecha.