FacebookYouTubeTwitchCupSell
FORUM OGÓLNE
5 mar 2012 18:33
Czyżby z modu RFT się korzystało?<cwaniak>
Dodane 05.03.12 19:35:
Simon: coś chyba w pliku .veh można pogrzebać z ustawieniami kamerki
5 mar 2012 18:35
Simon874 napisał(a):
Mistrz napisał(a):
Rafik da się jakoś cienie wyłączyć? Bo na tym torze strasznie lagują mi cienie z drzew.

Mam ten sam problem- ratunek- kamera z kokpitu! Trzeba tylko się przyzwyczaić:P

i ja własnie w tej sprawie. Mianowicie- gdzie i co w plikach trzeba zmienić, żeby odjechać jeszcze spora z tą kamerą:

do tyłu? Uprzedzam, wiem że w grze jest mozliwosc regulacji fotela, ale fotem na maksa do tyłu odjechany jest juz dawno:P Czekam na pomoc.

Wejdź na serva, Ustawienia>grafika>pozio my kąt widzenia jakoś tak. ustaw na jakies 60-80 popróbój powinno pomóc.
5 mar 2012 18:41
Pomyliło mi się z F1C. Jednak nie. Chociaż mam inny sposób.
Dodane 05.03.12 19:44:
Nie wiem z jakiego modu robiłeś to drugie zdjęcie, ale w pliku .veh kierowcy w tym drugim bolidzie znajdź linijkę Cameras i znajdź plik, który jest po znaku równa się. Skopiuj sobie gdzieś(np. na pulpit), zmień nazwę na taką jak w modzie ligowym w serii GP2, czyli OL_GP2_Cams.cam, wrzuć do folderu Teams w folderze GP2 i sprawdź
5 mar 2012 18:50
Krzysiek_aleks napisał(a):
Pomyliło mi się z F1C. Jednak nie. Chociaż mam inny sposób.
Dodane 05.03.12 19:44:
. Skopiuj sobie gdzieś(np. na pulpit), zmień nazwę na taką jak w modzie ligowym w serii GP2, czyli OL_GP2_Cams.cam, wrzuć do folderu Teams w folderze GP2 i sprawdź

Prościej- zrób kopie zapasową:P
coś znalazłem, troche w necie, troszki z głowy. Teraz zobaczymy czy zadziała i czy misiek na serwie będzie.
5 mar 2012 19:27
Simon się ucieszy. HRT też w obozie dziobaków, tylko piszę z fona więc linku do zdjęć nie podam
5 mar 2012 20:17
Simon się ucieszy. HRT też w obozie dziobaków, tylko piszę z fona więc linku do zdjęć nie podam

:> To musiało nastąpić.

Paczcies ludziska:

hahahah zamieniłem w pliku wartość ujemną na dodatnią:D ale wystarczyło jeszcze fotel przybliżyć i gitara:D Teraz lekko podniosę te kamere, ustawie pozycje lusterek i gra gitara:> :>
5 mar 2012 20:58
Pavlin napisał(a):
Simon874 napisał(a):
Mistrz napisał(a):
Rafik da się jakoś cienie wyłączyć? Bo na tym torze strasznie lagują mi cienie z drzew.

Mam ten sam problem- ratunek- kamera z kokpitu! Trzeba tylko się przyzwyczaić:P

i ja własnie w tej sprawie. Mianowicie- gdzie i co w plikach trzeba zmienić, żeby odjechać jeszcze spora z tą kamerą:

do tyłu? Uprzedzam, wiem że w grze jest mozliwosc regulacji fotela, ale fotem na maksa do tyłu odjechany jest juz dawno:P Czekam na pomoc.

Wejdź na serva, Ustawienia>grafika>pozio my kąt widzenia jakoś tak. ustaw na jakies 60-80 popróbój powinno pomóc.

Ja jezdze na 55, ogromne lagi, dałem na 80, dalej laguje, ale mniej, a na Jerez i Ricardo Tormo zadnych lagow nie bylo... Nie chce jezdzic na lagach...
5 mar 2012 21:01
w grafice zmniejsz "szczegóły toru"
5 mar 2012 22:50
I dalej nie ma newsa o F1...
6 mar 2012 06:31

jak to dziobak .. taki jak z tamtego roku bolid .. <nerwus>
NAJBLIŻSZE SESJE

GP Brazylii

Interlagos

Brazylia
KwalifikacjeZakończona
WyścigZakończona
SERWERY
Serwer F1
Adres:
91.237.52.91:10000
Sesja:
F1, Wyścig
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
Serwer F1wył
Serwer egzaminacyjnywył
POGODA
Zachmurzenie
Zachmurzenie
Powietrze:
19 °C
Tor:
25 °C
PON
Słonecznie
26 °C
WTO
Deszcz
23 °C
ŚRO
Deszcz
20 °C
TEAMSPEAK
Serwer TeamSpeak 3
Adres:
91.237.52.91:9987
Serwer wyłączony
Dołącz na serwer
KLASYFIKACJA
KierowcyZespoły
01Adrian Babiński537
02Patryk Krutyj462
03Aleksy Mainusz364
04Marcel Pawiński316
05Dawid Czepiela269
06Maciej Wysmulski200
07Radosław Cupał189
08Wojciech Bobrowicz149
09Damian Wolkiewicz146
10Mateusz Majka142

Aktualności | Ogłoszenia | Pomoc | Download | Regulamin | Polityka prywatności

Kontakt:
f1onlinepl@gmail.com

Liczba odwiedzin:
48 612 513

stat4u

Korzystanie z witryny f1-online.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.

Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.